Vrt by Maris |
Odgovori | Stranica <1 2526272829 102> |
Korisnik | |||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Hvala,obrisala . |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Evo par noviteta s flore,za početak kaktusići
|
|||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
prekrasni su
|
|||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
madagaskarska palmica
|
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pepino
|
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Asimina(indijanska banana)
|
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Incarvillea snowtop
|
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Hvala ,malo su mi se struckali u vrečicama,ali dobro,moglo je biti i gore. |
|||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
bitno je da sam uzela fotić,ali ko bi slikao,možda da sam imala koju ruku viška |
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
A ove su mi biljčice posebno drage
|
|||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Je, lijepo je ali i problematično ako hoćeš nekaj imati. Vjeverice pojedu orahe i ogule grane drveća kad trebaju koru za gnijezdo. Srne pinciraju (kak to zgodno veli Horti) grašak, od salate naprave disk jer ostave samo vanjske listove, pojedu čak i mladice ruža prije nego procvatu. Djetlić pojede lješnjake. Čvorci i drozdovi jako skupo naplate svoju pjesmu. U jatima navale sada na trešnje, u jesen na grožđe. Sjenice pokljucaju breskve. Voluharice pojedu korjenje povrća, čičoka, blitva i zelje su im najslađi. Krtice rade tunele ispod biljaka tak da uvenu jer im korijen više nije u zemlji nego u zraku. Puževi jedu sve zeleno, a vole i jagode. Sve u svemu, svi bi jeli, nitko nebi sadil. Pa ti uživaj u prirodi. Još da imam kokice i lisica bi mi bila česti gost. |
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Maris, koji je to cvjetak? Prekrasan je.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
dodala bi i lasice,kokicama strah i trepet
biljčica je jasmin |
|||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
|
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Jedva čekam |
|||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
lijepo si se ponovila na flori, uspješan shoping...
isprazni sandučić, molim
|
|||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Hvala draga . |
|||
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Proširuje se tvoje cvjetno carstvo, lijepo, lijepo....
|
|||
Lipik
|
|||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Maris sad bih te najradije Ima ona dosta cvijeća,previše čak! A onda gle ovo! Jooooj,joooooj....
|
|||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|||
Odgovori | Stranica <1 2526272829 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |