VA DIHE MORA |
Odgovori | Stranica <1 2526272829 43> |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Belina malo sam svratila da provjerim da li su biljčice zalivene...Super je kao i kod nas i sad možemo lakše disati...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kade si nabavila ovu belu liriopu.... kako je lepa
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O još uvijekkod tebe ima svašta lijepoga, Meni su, naravno, posebno za oko zapeli kaktusi i sukulenti, lijepo si ih smjestila.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina,Belina baš me izazivaš sa biljkicama,ima nekih koje do sad i nisam vidjela,divno,divno
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna travica u cvatu
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
heucere u pupovina,hvala Viridarivmu
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam što je pjesnik htio reći, ali tvoja poruka je prazna, bit će da si ostala bez teksta od silnih pohvala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša,travica cvate
|
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
batat ima jedan cvijetić
|
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da se više ne igram......
|
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo je tvoje cviće
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su ti travice lijepe, ovako u cvatu .
A batat ima prekrasan cvjetić. Ne ljuti se na komp, photobucket nije radio oko 10 dana. Pozdrav i . |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam da batat imaju ljudi uglavnom radi dekorativnog lišća, a on i cvate. Slatki mu je cvjetić. Iduće godine ću ga potražiti negdje za u vrt. Jako mi se sviđa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šetkam i uživam
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kao i korijenko i meni se posebno sviđa bijela liriope...no, i sve drugo je lijepo, a vjerujem i da uživaš u okupanom vrtu...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga RS, Ja najviše uživam sa Vama,a ta ljepota,liriope-monroe,pa tako je i ona bila putana i čedna,očarava me da je izdržala tu sušu. Hvala svima koji me tiho posjećujete,
|
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni nekako više lići na geranium
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A meni na anemone . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2526272829 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |