Orhideje - generalna tema |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 33> |
Korisnik | |
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure
![]() Gordana102 u kojim plodinama i jel možeš barem reči kakve su boje?? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Mihi u Slatini a ima ipak samo 2 boje nisam ih htjela izvlaćiti iz police narandjastai i svjetlo plavkasta, Kad su stigle bile su još zatvoreni pupovi,
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Baš su prekrasne.
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
moje orhideje na ljetovanju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Jaca123, krasni Phalovi
Još se ne usudim Dendrobiume i Oncidium izbaciti van
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Jaca123 ova cambria ti je fenomenlna!!!!
|
|
![]() |
|
Princess Mikasa 'White Angel'..treča cvatnja kod mene :)
![]() ![]() i jedan neumoran phal..cvate već praktički godinu dana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
samo ti njih stavi van,moje su sve na terasi gdje nema sunca |
|
![]() |
|
Mihi prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Mihi krasna vanda i phal je pre-predivan
|
|
![]() |
|
purple phal ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 7 |
Mozete li mi pomovi vezano za uzgoj orhideja iz sjemena, jesi li radila sve identicno po ovom receptu kako pise na ovom linku ili si imala jos neki izvor informacija vezano za uzgoj, ja zelim da probam da uzgojim orhideje iz sjemena. ali nemam nikakvih detaljnih informacija sta i kako. Pa ako mi mozete pomoci.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@purple phal, dobro nam došla
![]() Sve informacije koje sam trebala našla sam na net-u, samo što je bilo teško pribavit sve supstance koje su potrebne. Tako surfajuć u potrazi za informacijama, naletila sam na jednu talijansku firmu koja preko ebay-a prodaje sve potrebito u paketu. Kupila sam dva seta, jedan sam odradila ja a drugi je kod jedne drage forumašice, uglavnom, neuspješno je završila ta pustolovina.
Ovdje ti nesmijem dati ime firme koja po uplati šalje set, to ću sutra potražit i poslat ti u privatnoj poruci.
Sretno!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
purple phal ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 7 |
I ja sam probala naci na internetu informacije, a jedino sto se svi slazu je da sve mora biti sterilno, a ostali podaci o podlogama su svugdje razliciti. Negdje pise da ide samo agar podloga, negdje da treba jos nesto. Tako da sam zbunjena. Zao mi je zbog neuspjeha, a pretpostavljam da cu i ja tako proci, ali opet zelim pokusati
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Najpotpunije info imaš na Youtube-u
![]() Ja bi trebala imati negdje pospremljen detaljan opis potrebvog i proceduru, samo što je sve na talijanskom.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno, Mnogo bi mi znacile te informacije, a pogledat cu sta ima na YouTubu, da vidim kako, sta...
![]() |
|
![]() |
|
Patuljasta ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav
Evo da se i ja predstavim. Ponosna vlasnica 4 phala od prije dva mjeseca. Cvatnja im je pri kraju trenutno, al ima naznake za nove cvijetne stabljike ![]() Sa bijelim phalom malo mućim muku zadnjih tjedan dana, žute joj najdonja dva lista, ne znam od čega. Evo slikica mojih dejica. ![]() ![]() ![]() Moje siroće sa žutim listovima ![]() Dal da joj maknem te listove ili da čekam da se posuše do kraja? |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
komadek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2012 Lokacija: koprivnica Status: Offline Bodovi: 40 |
super je
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |