MOJ VRT |
Odgovori | Stranica <1 25262728> |
Korisnik | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa fontanica i okoliš oko nje!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
budi se sve po malo,
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne da se budi po malo,već je vatromet boja već tu
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo moram reći da si majstorica fotografije. Ako sam ti to već rekla, nema veze, jer jesi!
A vrt... pa ono oko fontane.... Prekrasno. Znam da imaš pune ruke posla, ali nemoj raditi prevelike pauze jer zbilja uživamo u tvojim slikama.
|
|
1234DRENOVA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga baka,puno hvala,evo za tebe sličice tulipanajako volim jorgovane ovi su na ulazutratinčice
|
|
1234DRENOVA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno lipo , baš ti je lipo u vrtu, krasni su jorgovani, i kao uvijek odlične slike
|
|
život je more
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne slike, jako lijepo, kamelija je prekrasna u cvatu
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe slike a najviše mi se svidjela crveno bijela tratinčica. |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, slike za uživanje
|
|
1234DRENOVA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepo!!!!!!!!! Skoro pa da se osjeti miris jorgovana! Obožavam ga!!!!!!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drrenova, zavirila sam i u tvoj proljetni svijet!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
1234DRENOVA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na posjeti,nemam baš dovoljno vremena za ovaj forum,ali volim zaviriti u vaše vrtove koji put po tiho,puno sam toga naučila.pozdrav svima
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoj vrt mi je najljepsi u proljetnom izdanju
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Drenova! Baš su lijepi svi cvjetići a kamelija i jorgovan su mi najljepši!
|
|
1234DRENOVA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima koji dođu u moj vrt,proljeće je u punom cvatu jorgovana,tulipana,tratinčica....jedva čekam da procvijeta i ova ruža
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova ruža penjačica i bez cvijetova tako lijepo izgleda.. Kad procvate bit će to prolaz sreće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala se i ja tvojim predivnim vrtom,jorgovan zamirisao do mene
|
|
Odgovori | Stranica <1 25262728> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |