Cvjetni spomenar |
Odgovori | Stranica <1 2526272829 32> |
Korisnik | ||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sponzorirani linkovi | ||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma jel no plavo bijelo klematis??? ježus...nikad nisam vidjela takav, bravooo
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dok su njih dvije mislile, ja sam se uvalila.uživala u tvom zen kutku, promatrala cvijeće koje priča posebnu priču u tvom vrtu i odlučila ostaviti pisani trag u tvom cvjetnom spomenaru. pohvale TM i tebi - idejnom začetniku penjalice
|
||
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gošće moje drage, dok vi uživate u mom vrtiću, ostanite još malo jer sam uz kavicu i kolač pripremila nove slike, nadam se da vas neću razočarati. Uspjela sam danas između dva pljuska ponešto i fotografirati.
Inače na penjalicu idu dvije visterije, roza i plava, a plava iglica se razbujala već prve godine, mislim da joj je ovo druga. Vidimo se opet, samo vi dođite! Hvala vam svima i velika P.S Plavo bijelo je clematis! A narančasto je helianthemum, imam ga već par godina u kamenjaru i širi se ko lud. Moja bijela zimogrozna ljepotica florida alba clematis, ovih dana ogrnula se ko mlada pred oltarom u anđeosku bjelinu. Njezin susjed, mislim striček general Sikorski uozbiljio se i nabildao pupove do neba, ako ih nema stotinu, plaćam pivu. Čisto da dokažem da ne lažem, ovo je jedna trećina od generala, taman negdje do prsa. Hm hm, Varšavska moja baršunasta ljepotica caruje na istočnoj penjalici, uz bok narančastoj kozokrvini dok im društvo pravi roj neumornih bumbara, ove godine ih imam za izvoz. Ova princeza bila bi Purpurea Plenna elegans i nova je u kvartu. Ljetni jorgovan, u mom vrtu drugi po redu, nadam se da će još dugo biti tu. Njegov prvi ovogodišnji cvijet. I još jednom, zaslužio je to ovaj ljubičasti mamac za leptire kojeg sam posadila tik uz terasu. Jedna od noviteta, ova lantana morala je biti moja čim sam ju ugledala, čak i pod žrtvu spremanja po zimi što ja inače baš i ne prakticiram, ali za posebno cvijeće, može i to! Ovakvo savršenstvo prirode ostavlja me bez daha, Fabergeova jaja su niš u usporedbi sa ovim tkanjem. Ja bih ovu sliku nazvala pita od jabuka s cimetom. Naime mak je mamac za pčele ovih dana, gužva je kod njega. |
||
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
||
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
O joj kakva divota... eto zbog ovakvih kao ti waterlily ja se ne mogu prisiliti ici spavati. . . al uz ovakve slikice prije nego legne budem spavala kao beba
|
||
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drago mi je da će te moje slike uvesti u carstvo snova. Odmori, zaslužila si!Još moram staviti nekoliko slika ruža i bilo bi to sve za danas dragi moji.
|
||
|
||
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma mislim WLily, cure prije mene su sve rekle! Sve potpisujem, sve citiram, sve mi je lijepo! Svaka čast i tebi i tvom mužu, stvarno imate smisla. Iskreno svaka tvoja slikica je predivna i mogla bih ih gledati danima i ponovo i nikada se ne umoriti! Imaš predivan javor. Moj je prije nekoliko tjedana stigao u moj vrt, bio je velika želja, al izgleda da je bubani, ili mu nešto smeta, fali... Tako da se divim svakom koji raste lijepo kao tvoj!
pusa velika i laka noć... |
||
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
LeoNata, žao mi je zbog javora, ali možda mu samo treba neko vrijeme da se privikne, meni se isto do sada dogodilo preko nekoliko puta da nešto što sam stvarno jako željela i odricala se da to isto i kupim, da mi to isto nije uspjelo ili se nakon dvije godine posušilo, a tada sam neizmjerno tužna jer biljku, drvo nisam uspjela spasiti. Tako sam lani ostala bez čileanskog bora, a ovo proljeće bez kuglastog bagrema. Štetu pretrpljenu od muža i kosilice ne brojim, mogla bih dodati onda još toga na popis, zatim ono što se nije čuvalo svekrove ruke (recimo roza mlada pampas trava), a bio je tu i jedan acer zeleni, manji koji je isto stradao od vjerujem neke njemu kobne bolesti. Hvala na posjeti i lijepim riječima!
Za sve prije ponoći nastupaju sada kraljice, ruže! Ostalo ih je još desetak neposlikanih, nažalost zakasnila sam na pupove, a vjetar ih je ogolio, pa ćemo pričekat drugu cvatnju. |
||
|
||
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A tako je to valjda u životu, sa dragim stvarima i ljudima!
Al muževi i kosilice... joj, joj! I kod nas je sve što ja planiram napraviti potencijalna smetnja za kosilicu! pusa |
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno ,sve lijepo ,zdravo i raznobojno
Sačuvaj koju crnu sjemenkicu ,stvarno je posebna !
|
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tvoja cvjetna priča rekla je sve.
Svaki komentar s moje strane bio bi suvišan. |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ruže su kraljice,ali clematisi kod tebe caruju |
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bome general daje sve od sebe a mak...mak je famozan
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Komentar nije potreban |
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nije potreban,ovo je za
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koji klematisi Woow!!, kakve ruže WooW!! Slika maka sa pčelama je the best!!
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
wau super je sve.
|
||
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Fan, fan, fantastično...........prekokrasno od prve do zadnje!
|
||
Odgovori | Stranica <1 2526272829 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |