Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 93> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Oduševljena sam kombinacijama tvog cvijeća, baš kako bih i sama posložila.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
Mira prekrasno se to kod tebe formira kad sve procvijeta bit ce to pravi mali park |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Stvarno imaš prekrasnog cvijeća..
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Prelijepo. Ne znam što bih izdvojila.I ruže i ostalo cvijeće je prva liga. Ona starinska što joj se ne zna ime je baš zanimljiva. Ali kombinacije u sandučićima su
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Mira draga, tvoj maleni skromni vrt sve više oduševljava, ovaj put me raspametio stolisnik u kombinaciji s lavandom i biljkom, meni nepoznatom, a to je galoper - što je to? lijepi pozdrav
![]() |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Magnolia hvala na posjeti i lijepom komentaru
![]() Misty hvala,kad sam sadila pitar nisam znala kakve je boje vodenika,a ni verbena,ali ispalo je po mom guštu i presretna sam ![]() Triša hvala na komplimentu ,puno mi znači ![]() Rosa2 draga šaljem ti ![]() Stefkaja h vala ti,svaki dan sam u tvom vrtu i predivan ti je,za tebe ![]() Baka hvala na posjeti ,hvala na lijepom komentaru ,pune mi baterije,trudit ču se i dalje i to sa veseljem jer me cvijeće čini sretnom ![]() ![]() Retriver Sara hvala ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
|
Ajme Mira, namuči se dok ne pronađe tvoj vrt
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
samo sam htjela dodati da znam gdje žena prodaje cvijeće, često stanem ispred njenog štanda i pasem....
![]() Mira vrt ti je zaista iznenađujući- svaki dan nam otkriješ nešto novo
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Ivna hvala na posjeti,puno je vrtova
![]() ![]() ![]() Minimode jesi vidila šta sve žena ima i još i hrpu savjeta dobiješ, prava je ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Stolisnik u kombinaciji sa lavandom..... santoline...WOOW, obožavam te biljke!!
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |