Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 43>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 19:31
savršeno!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 00:04
Ajmeee, ljepote!
Prvo tvoja zelena roleta, smile227 i jedva čekam da se pupići rascvjetaju.Ona dalija- tvoja ljubimica je stvarno prekrasna, kako netko reče, kao nacrtana, ali ni ostale ne zaostaju u ljepoti i da stvarno, kakoto da su sve crvene? , to mi nešto poznato... ja sam moje lani naslikavala... 4 crvene, ali i 4 nijanse crvene boje Wink. "Sirotinjska orhideja" je nešto cakano. Krasne su ti luciferice, jel to fotić promijeni boju ili su tvoje narandžaste?...... moje su crvene, a u subotu sam na placu vidjela narandžastu lucifericu...
Isusek koji jasmin smile39.
Skoro sam zaboravila, moja ruža ti isto tako cvjeta, prva cvatnja je obilna, a poslije gdje koji cvjetak...
Čuvaj se i odmaraj...
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 06:31
Baš krasno je sve, a ovaj "tanjur" posebno!

Time is something you can never get back..
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 08:00
joooooj puno kasnim sa obilaskom vrtova pa tako i kod tebe! draga moja sve ti je pic-pic, krasno ali moram skomnetirati da mi se "ukradena" grančica ovoga nije primila ....  i da tanjurača je vrhunska

ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 08:12
 Dalije,dalije (georgine)predivno cviće,sirotinjska orhideja tako bogato izgleda i tako je slatka,bauštelica ful rascvjetana,a tvoj balkon naprosto plijeni pogledsmile64smile55
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 15:14
sve je prelijepo a naročito tanjurača

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 15:59
Krasnog cvijeća kod tebe!
Moram priznati da za schizanthus prvi put čujem i da mi se cvijet ajko sviđa. Što je to trajnica ili.............? Gdje si ga nabavila?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 15:45
Ivna prava si majstorica, prekrasno cvijeće, super sređena okućnica... Clap
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 00:46
ivna ja stigla sa godišnjeg
u gužvi sam malo dok sve postavim na svoje mjesto i odmah sam počela i raditi ,al sam prvo svratila kod tebe da vidim kako si
nadam se da si ti dobro
moji muškatlovi su se skroz razboljeli i uvenuli
možeš poslati sada pošiljku dobro če mi doči kada pobacam sve što mi je propalo ako si naravno u mogučnosti
puno lijepih pozdrava od tvoje slavončice !smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 09:23
malo kasnim u razgledavanju, ali zato sam imala puno lijepog cvijeća za virnuti Thumbs%20Up
draga sve pohvale za cvijećke i tvoje vrijedne ruke Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 23:19
Ivna ima li štogod novog ,kako si nam ti ?
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 06:51
Hvala svima koji navrate, mada ja to i ne radim onako često kako bih trebala Embarrassed!
Cvijeta sve i svašta ali ja se malo ulijenila ...

Oleander me je obradovao jedno jutro sa ovim lijepim cvijetićem

Dugo očekivani prvi crveni hibi

Agaphantus konačno procvao

Opet cvatu:

Cleomice, od puno sijanih i nije velika žetva Wink

e ove su mi najveće dalije u vrtu

crvena liciferka, ostale su narančaste

Schizanthus, dužna sam Bergeniji odgovor, ljetnica je i ima o njoj nešto na vrtnom cvijeću

ostići, skoro pa čisto bijeli

Malo bazena Wink

malo bauštelice Wink

i još detalj od džumbusa na balkonu Wink

I to je to, svima velika pusa smile78

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 08:38
Ja bih sad ponovila jedno pet,šest slika najmanje.Big%20smile
Šetajući tvojim vrtom doista bi čovjek teško odlučio koje je boje cvijeće najljepše. Jer ti je sve prelijepo a boja i nijansa stotinu.Clap

Ipak poseban pozdravWink ovom čudnovatom cvijetu oleandra u dvije boje!Big%20smile 
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 08:59
Kad je baka već istaknula taj neobičan cvijet oleandra, ja ću istaknuti i svog favorita, onaj nježni, bijeli ostić! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 10:24
A ja ću istaknuti lijepog lucifera i lijepu ruseliju
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 11:20
Uživam u pogledu na slikice i ljepotu koju imaš u svojem vrtiću! Bravo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 11:29
kako vrijeme odmiče, tvoj vrt je sve ljepši, bujniji i raznobojniji!
predivno!
lijepi pozdrav
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 11:33
Meni je kod tebe sve lijepo ali istaknuti ću tanjuraču....jako dobra ideja Thumbs%20Up
Da li ti lucifera vadiš preko zime ili ga ostavljaš u vrtu?? Pitam te zato jer moja iskustva su da sam ga prve godine izvadila, gomolje posadila u vazu i tako je prezimio, na proljeće sam ga preselila u vrt i tu sezonu je cvao ko lud, onda sam ga druge godine ostavila preko zime u vrtu i sad imam samo jednu stabljiku sa cvatom Unhappy
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 15:26
prekrasno ,baš sam uživala !
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 17:29

ovu sliku bi izdvojila
ali sve ti je prekrasno,raskošno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.