Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 43> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savršeno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajmeee, ljepote!
Prvo tvoja zelena roleta,
![]() ![]() Isusek koji jasmin
![]() Skoro sam zaboravila, moja ruža ti isto tako cvjeta, prva cvatnja je obilna, a poslije gdje koji cvjetak...
Čuvaj se i odmaraj...
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš krasno je sve, a ovaj "tanjur" posebno!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
joooooj puno kasnim sa obilaskom vrtova pa tako i kod tebe! draga moja sve ti je pic-pic, krasno ali moram skomnetirati da mi se "ukradena" grančica ovoga nije primila .... i da tanjurača je vrhunska
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dalije,dalije (georgine)predivno cviće,sirotinjska orhideja tako bogato izgleda i tako je slatka,bauštelica ful rascvjetana,a tvoj balkon naprosto plijeni pogled
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve je prelijepo a naročito tanjurača
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasnog cvijeća kod tebe!
Moram priznati da za schizanthus prvi put čujem i da mi se cvijet ajko sviđa. Što je to trajnica ili.............? Gdje si ga nabavila?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ivna prava si majstorica, prekrasno cvijeće, super sređena okućnica...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
ivna ja stigla sa godišnjeg
u gužvi sam malo dok sve postavim na svoje mjesto i odmah sam počela i raditi ,al sam prvo svratila kod tebe da vidim kako si
nadam se da si ti dobro
moji muškatlovi su se skroz razboljeli i uvenuli
možeš poslati sada pošiljku dobro če mi doči kada pobacam sve što mi je propalo ako si naravno u mogučnosti
puno lijepih pozdrava od tvoje slavončice !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
malo kasnim u razgledavanju, ali zato sam imala puno lijepog cvijeća za virnuti
![]() draga sve pohvale za cvijećke i tvoje vrijedne ruke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ivna ima li štogod novog ,kako si nam ti ?
|
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala svima koji navrate, mada ja to i ne radim onako često kako bih trebala
![]() Cvijeta sve i svašta ali ja se malo ulijenila ... Oleander me je obradovao jedno jutro sa ovim lijepim cvijetićem ![]() Dugo očekivani prvi crveni hibi ![]() Agaphantus konačno procvao ![]() Opet cvatu: ![]() ![]() ![]() Cleomice, od puno sijanih i nije velika žetva ![]() ![]() ![]() ![]() e ove su mi najveće dalije u vrtu ![]() crvena liciferka, ostale su narančaste ![]() Schizanthus, dužna sam Bergeniji odgovor, ljetnica je i ima o njoj nešto na vrtnom cvijeću ![]() ![]() ![]() ![]() ostići, skoro pa čisto bijeli ![]() Malo bazena ![]() ![]() ![]() malo bauštelice ![]() ![]() ![]() ![]() i još detalj od džumbusa na balkonu ![]() ![]() I to je to, svima velika pusa ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja bih sad ponovila jedno pet,šest slika najmanje.
![]() Šetajući tvojim vrtom doista bi čovjek teško odlučio koje je boje cvijeće najljepše. Jer ti je sve prelijepo a boja i nijansa stotinu.
![]() Ipak poseban pozdrav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kad je baka već istaknula taj neobičan cvijet oleandra, ja ću istaknuti i svog favorita, onaj nježni, bijeli ostić!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A ja ću istaknuti lijepog lucifera i lijepu ruseliju
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživam u pogledu na slikice i ljepotu koju imaš u svojem vrtiću! Bravo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni je kod tebe sve lijepo ali istaknuti ću tanjuraču....jako dobra ideja
![]() Da li ti lucifera vadiš preko zime ili ga ostavljaš u vrtu?? Pitam te zato jer moja iskustva su da sam ga prve godine izvadila, gomolje posadila u vazu i tako je prezimio, na proljeće sam ga preselila u vrt i tu sezonu je cvao ko lud, onda sam ga druge godine ostavila preko zime u vrtu i sad imam samo jednu stabljiku sa cvatom
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
prekrasno ,baš sam uživala !
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovu sliku bi izdvojila ali sve ti je prekrasno,raskošno ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |