Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 112> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lampica je pravi bombončić... ![]() a tek scenografija... ![]()
upaljena cigareta i nema nikakvih problema... sad sam probala... ![]() niti jako gori, niti se mora gasiti prstima... a lako se dozira koliko želiš da ti izgori... ako nisi pušač, valjda netko tko dođe na kavu je... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
joj kolko tog ,ja sam i ovak u potpunoj blokadi imam super zamisli a kad to treba provest u dijelo e onda šipak ,tvoje je super a ja ču na čekanje
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da,palila sam rubove.Pazite,nije lako.Gori ko ludo.Osigurati sve oko sebe.Blokirati vatru prstima.Puhnuti u pravi trenutak.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jako, jako dobra lampica!
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
prijateljici se isplatilo čekanje....preljepa je....
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Jako jako ljepo dali sam dobro vijela da si rubove palila ili si upotrijebila neku drugu tehniku izrade, lampa mi je predivna i motiv i raspucavanje a točkice su točka na i ma sve je super,ali to znaš i sama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala cure.Prijateljica mi je dala slobodu.Rekla je shabby,ruže.A ovo je moja najdraža salveta.
|
|
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
PREKOKRASNOOOO...
tako nježno a elegantno ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
oduševila si me sa ovom lampom!!!Predivna je
![]() |
|
![]() |
|
Moja prijateljica je nakon duuugo čekanja dočekala prepravljenu svoju lampicu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pokolebale ste me pa sam ove dvije zelene i par roskastih ostavila.Na srebrnima ću kapice prefarbati u srebrno.Ostalo je sve već oguljeno,ofarbano u bijelo i čeka neku salvetu na božikovinu ili božičnu zvijezdu sa gliterom.
|
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a joj !! znači ispočetka
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
šteta... ![]() iskreno, nisam ljubitelj klasičnih, iskomercijaliziranih božićnih motiva... al, što 'š - tržište traži isključivo to... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Baš šteta a tako su divne i koliko truda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imam 5 ogromnih kutija nakita za bor iz snova od bar 2 metra ali ga godinama nisam kitila jer ili nemam vremena ili odputujem.Osim toga ne podnosim plastični bor jer sam ga pola života imala,pa je to sve još teže.
A svake godine kupim na sniženju bar dvije nove kuglice.Ove su mi stvarno viška. |
|
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
< ="" ="text/" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
ajmee...baš šteta krasnih kuglica..tako lijepi nježni tonovi.
|
|
![]() |
|
šteta ostavi ih sebi toliki trud češ bacit kroz prozor
|
|
|
|
![]() |
|
Cure moje drage,ove kuglice svi vole (baš su slatke,ajme super su i slično),a kad treba što kupiti svi biraju klasične motive.
Od danas one idu pod skalpel i boju i radim ih ispočetka i to komercijalne motive.To će biti dugo i sporo,ali se zato nadam da mi više neče stajati doma i zauzimati puno mjesta. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
vješalica je tako slatka...romantična.....preljepa je....
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala Kiki
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |