Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 30> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni radovi, super ideje i krasna izvedba. Sve mi se sviđa, a posebno sjenilo i kutija istog motiva.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Jako mi je interesantno za promjenu umjesto u živo ,prvi puta nešto vidjeti tu na forumu .Sjenilo ti je prekrasno ispalo,a kako i neće kada si se koristila meni najdražim motivom božurima.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ajme sad kad znam da si oslikala onu dasku...oslikavaj i dalje ženo, tebi to ide odlično, stvarno imaš dara..lipe su salvete, ali oslikano je ipak nešto više-bar za mene...al opet, stvar ukusa! Samo, pošto ti to tako "leži", bila bi prava šteta da to ne radiš češće!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Mislim da su i slike kao forma dobrodošle na forum, neznam koja je tehnika , možda možeš otvoriti novu galeriju na drugom mjestu , na pr. ostali hoby isto u sklopu cvjetnog. Zamoli moderatorice za savjet, ja imam svoje svile na takvom mjestu. Ako te zanima "nada-m svila nova galerija"
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Predivni radovi,kutijica se osobito oduševila što ne znači da mi se ostalo ne sviđa,dapače ali ona mi je odmah upala u oko!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Drage moje andjelka, nada-m i kiko-ko, puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Jako lijepo pogotovo što je to i moja omiljena salveta , upotrebljena na mnogo naćina i radova , odlično
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, pogotovo ovo sjenilo i kutijica
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Sa malim zakašnjenjem ti želim dobrodošlicu,a radovi su ti prekrasni....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja ti iako sa zakašnjenjem želim dobrodošlicu.
Svatko donese nešto novo, poštanski sandučić ukrašen salvetama još nisam vidjela kod nikoga. A vidim da ti i crtanje dobro ide. |
|
![]() |
|
Hvala drage Iluvia i maslina 55
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |