Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 172> |
Korisnik | |
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe je sigurno uživancija popiti kavu,sve nježno i cvijetno,baš za pravi odmor,a vidim i maca je našla svoje mjesto
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala draga andora.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Da li je ovo poziv na kavicu?Prekrasno Saro.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
baš sam pomislila kao bi bilo lijepo popiti kavu i popričati o svemu i svačemu na tvojoj terasi........i razmjeniti salvete
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Hvala draga Kiko,poziv je stalno otvoren. Mare N-eee da si bogdo blize...a nikad se ne zna.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Bože šta ovo šiblje pari prekrasno kad je bijelo, još sa kojim detaljčićem, druga dimenzija.. Prekrasno..
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
E, ovo je uređivanje namještaja po mom ukusu-osmišljeno do detalja, nenametljivo a ipak dovoljno vidljivo, jako je vedro-užitak za oči.
Ovaj naslon, pa ona plava stoličarka, zajedno s onim jastukom i teglicama u pozadini-bajkovito!!! Bravo sarita! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
vanja,mare,hvala vam na posjeti mojoj galeriji i pohvalama.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
pa kad ti to sve stigneš,imam dojam da ti uopće ne spavaš!prekrasno je,stvarno si vrijedna,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga slavice,u mirovini sam,imam dovoljno vremena za sve.....ovo sam radila nekoliko dana,sve ja to polako i gustam kako dalmatinke kazu.
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno,volim make overe kad namjestaj dobije skroz drugi ali poboljsani izgled koji je jedinstven
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
U potpunosti se slažem s rose .... izgleda božanstveno i primamljivo
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tvoja terasa, neodoljivo poziva na
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Sad treba sjesti na taj krasno uređeni naslinjač i nasloniti se na prekrasan jastuk i pričati o proljeću i decoupageu...
ah...evo već sam počela sanjariti, a i neki kolačići su zamirišali... ![]() |
|
![]() |
|
hvala drage moje,kamo puste srece da se sve mozemo okupiti ovdje ,joj kakva bi to festa bila.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
poslala sam ti pp a što se fešte tiče-eto nas,pa nije Mostar preko svijeta a jednim udarcem-dvijemuhe-vidimo i tebe i Kiku!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Prava fotelja za popdnevno ladanje. Možemo se dogovoriti: ja donosim kavu, a kod tebe se uživa. Baš sam bezobrazna kako sam se pozvala, ali tvoja fotelja me tako privlači da nisam mogla a da se ne pozovem.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasne radove izbacujes sara,prekrasne..print sa ove kutijice sam upravo danas skinula sa neta,i sad ga vidim u tvojoj galeriji ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zahvaljujem na komentarima svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |