Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 55> |
Korisnik | |
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daska i tacan su mi
![]() Stvarno jedan pregršt prekrasnih radova. Nadam se da će se sve prodati. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala vam curice na pohvalama,nisam sve prodala ali nešto ipak jesam,nisam nezadovoljna,važno je učestvovati,ova manifestacija je bila zamišljena kao izložba a ako se što proda-dobroje!bilo je vrlo lijepo!Mare nostrum-nasmijala sam se od srca čitajuči tvoj komentar!samo ti dođi u Split,nema problema,može i riba ali ponesi ipak za svaki slučaj(nek se nađe)malo kulena,pa znaš da sam Slavonka!Kike-eto mene u Mostar pa ćemo zajedno mackati.ja ću tebe naučizi što ja znam a ti mene itekako imaš šta učiti,znam to po sebi-uvjek ti se tuđi radovi više sviđaju nego tvojiCurice evo vama
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Slavice dobro mi došla,trenutno ništa ne radim,kćer mi ima krizmu pa su potrage za opravom u tijeku,ali to je tek 23-eg 5-og.dotle ti možeš doći.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavice nemoj ribu, jer riba ne pase na cvjetni uzorak, ali kulen bi vec pasao.
Drago mi je da si nesto prodala. U srijedu se nadam da ce dobiti nove salvete, a u utorak popodne je kava preko puta Kemaka pa cu pogledati za lavandu. Stvari su ti super. ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve je već rečeno gore, ja malo kasnim
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala vam curice moje a vidjet ćete divota kad Mare stavi slike na svoju stranicu,napravila je čuda od kutija,predivno!a valjda će i doći ta vremena(iz Primaverinih usta-u Božje uši!) pa će i prodaja ići bolje,mnogo njih je dolazilo i divilo se i otvoreno govorilo da imaju volju ali ne i novca,i to im vjerujem!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fala ti boze uspjeli smo nakon mukotrpnog rada stavit slike. jer rose pomaže. na kutije nisam stavila kvačice radi laka koji se suši. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Koji lijepi komadi draga slavice,vidi se veliki trud,ali bez suvišnih komentara,jednostavno rečeno fantastično,fantastično.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slavica je naša majstorica,meni su ovi morski motivi naj naj. slazem se sa kikom,bez suvišnih komentara jer je sve fantastično!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slavice, Slavice...cccc...opet ljenčariš i ništa ne radiš!
![]() ![]() Meni je najprije upala u oči ova morska daska sa školjkama i jedrilicom-odlična mi je! ![]() E, da, i morska kutija! Ova kutija za boce...jako, jako zanimljivo ti to smiksala ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,pijem jutarnju kafu i gustam u tvojim lijepim radovima.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Citiram saritu i ja uživam!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
slavice pa ti si mrak žena, koje li krasote kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma sta da se kaze, super su ti radovi.
Za opno uduljenje u kutiji, ako mozes kupi Glassdeco ima ga u Narodnim novinama i kosta 10 kn, Mira mi je to preporucila, super je za takva udubljenja, samo moras par puta premazati. SSSSSSUUUUUUUPPPPPPEEEEERRRR ![]() |
|
![]() |
|
tatjana ,pa nema udubljenja-to je otvor kroz kojeg se vidi boca kada je unutra,to je kutija za vino;
|
|
![]() |
|
Na kutiji gdje si okolo stavila skoljke, mislim da bi ti to bilo super, pitaj MareNostrum kad se vrati u ponedjeljak ili utorak.
|
|
![]() |
|
e sad sam tek shvatila,mislila sam da se kamentar odnosi na kutiju za vino!hvala Tatjana!
|
|
![]() |
|
Pogledaj u frisko iz pecnice, tamo je MareN. tu kutiju stavila na prvoj je strani.Mislim da je to super, a ja sada idemisprobavati sjenjcanje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |