kami - decoupage |
Odgovori | Stranica <1 2526272829 33> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima tri stvari kojim se na tvojim stranicama divim-ljepoti izgleda tvojih radova,njihovoj izvedbi i treće tim tvojim komentarima kojima te radove popratiš!savršena si!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mastovito, razigrano
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica i Biljana, hvala djevojke, divne ste i drago mi je da vam se svidjelo
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ovo može samo Kami ....totalno opčiniti i pričom i radom, i od doista neuglednog predmeta napraviti predivnu dekoraciju... bila sam totalno zbunjena tvojom pričom o ovom okviru, uopće nisam uspjela razaznati čemu ta spužva na okviru, no to je valjda znano samo tvorcima istoga ...kakogod, ideja s mudrim riječima u tvojoj izvedbi je kao i uvijek maestralno dovedena do savršenstva u svakom pa i najmanjem detalju, a ftičice su odlično legle uz ovu drugu, i meni omiljenu salvetu... origamiju se idem diviti u drugu galeriju, ali za ukupan dojam tvog swap uratka i nadasve za tvoju literarnost duboki naklon
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami što je da je ,predivno je.
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
swap je stvarno predivan i potpuno razumijem tvoju opsjednutost salvetama, i ja poludim kad naiđem na neku koja mi se sviđa, a nemam je.
Prekrasan proljetni okvir koji treba staviti negdje da ga svi vide. |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja
radovi ti imaju dušu i priču, a napravljeni su bez greške i šta treba više!!!
Savšeno!!!
Pod hitno počni pisati blog, jer tebe čitati je jednostavno uživancija...
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Primavera, Kika, Šabica: Hvala puno djevojke, vesele me komentari kreativnih dušica poput vaših
Primavera, ti nešto previše imaš problema sa nesvjesticom, dobro da neki nismo produktivniji jer te ionako neki ne štede proljeće: Hvala draga Već sam rekla da bi samo mogla c/p-ati sve svoje postove u neki blog i da to slobodno netko učini umjesto mene jer ja bi htjela izbjeći imanje i održavanje bloga, još se nisam uspjela klonirati |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja jednostavno uživam u tvojim prezentacijama........nekako mi se čini da bi ti uspjela i eskimu prodati led......
i meni je ovo jedna vrlo draga salveta,do sada sam imala samo maramice ali prije nekog vremena sam naletila i na salvete i kupila cijeli paket......tako da si me i izborom motiva pogodila.....
bit će od tebe nešto.......tako mlada a tako dobro pegla.....
sve u svemu jedna krasna priča,super okvir i izbor motiva.....a sad idem malo bolje pogledati uštirkano-festingirane cvijetiće
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
swap je savršen! obozavam tvoje transformacije kad rad dobije kroz drugu dimenziju i boje sve popračeno jako zanimljivom pričom. svaka čast majstorice!
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare: hvala nije da bi eskimu prodala led, nego bi od iglu-a napravila dvorac (uuu,takve maramice,to bum si ubola kad naletim )
rose: hvala, baš mi je drago da ti se sviđaju moje transformacije neuglednih, a zanimljivih stvarčica U mnogo toga vidim neostvareni potencijal |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je idejno najbolje napravljen swap,bar po meni!još mozgam o toj spužvi i vidim da nisam jedina,eno i Primavera se pita ćemu služi a i ja se mislim i ne kužim!u svakom slučaju nije te puno zabrinula,zbrinila si ti i nju!i popeglala faldice!prekrasno,prekrasno!
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, Slavica, iskreno hvala, ali ovo je prekomjere laskavi komentar
Pa spužva je zapravo zadnja stranica okvira koja se uglavi u njega tako da bi držao sliku i staklo da ne ispadne i ne pomiče se Čudan okvir, sljedeći put će od njega nastati tacna, već sam to pomislila kad sam ga stavljala na stol u svim modnim pozama |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da sad nisam vidjela kako je onaj okvir izgledao prije nego je dospio u tvoje ruke, ni u snu ne bih mogla zamisliti da je to isti kojeg imam sad od tebe....svaka čast....
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad sam se nakon izbivanja opet vratila na forum među prvima sam pogledala tvoju temu... i ostavila je za kasnije komentiranje jer jednostavno nisam znala sto da napisem ... nakon nekoliko dana ja i dalje ne znam... odusevljavas me i istovremeno ubijas u pojam... jel to dosta?
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kasnim, kasnim....
Kami - uvijek svoja i zanimljiva |
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene dugo nije bilo i svašta sam propustila,sigurna sam da neću uspijeti sve obići,razgledati....Ne mogu a da se bar na superkratko ne zaustavim u tvojoj"butigi"Zašto? Pa zato što tu dobijem ono što najviše volim ....priču....I to ,uvijek...jako....dobru...priču...
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene dugo nije bilo i mogu samo reći Kami ti si jedno čudo uvijek prepuna mašte, izvedba odlična a sve popratiš s takvom pričom da je to već urbana legenda (barem u ZG)
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, djevojke moje, očito mi ne dolaze obavijesti na mail kak spada, a ja opće nisam vidjela vaše divne postove
frida, LLuvia, OTOK, mima, Dorina: hvala vam od srca, svaki komentar mi je baš bilo drago pročitati, počašćena sam Evo počastite se i vi ak vam ja prije ne pojedem sve Decoupage ideja, skica i planova napretek, ali vremena ni za lijek; zato ima nešto novo u origami galeriji barem |
|
Lolla01
Nedavno posijan Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 36 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2526272829 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |