Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 33>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 18:07
ima tri stvari kojim se na tvojim stranicama divim-ljepoti izgleda tvojih radova,njihovoj izvedbi i treće tim tvojim komentarima kojima te radove popratiš!savršena si!Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 22:02
smile89mastovito, razigrano smile141
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 08:51
Slavica i Biljana, hvala djevojke, divne ste i drago mi je da vam se svidjelo Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 13:50
...ovo može samo Kami smile39smile39....totalno opčiniti i pričom i radom, i od doista neuglednog predmeta napraviti predivnu dekoraciju... bila sam totalno zbunjena tvojom pričom o ovom okviru, uopće nisam uspjela razaznati čemu ta spužva na okviru, no to je valjda znano samo tvorcima istoga LOL ...kakogod, ideja s mudrim riječima u tvojoj izvedbi je kao i uvijek maestralno dovedena do savršenstva u svakom pa i najmanjem detalju, a ftičice su odlično legle uz ovu drugu, i meni omiljenu salvetu... origamiju se idem diviti u drugu galeriju, ali za ukupan dojam tvog swap uratka i nadasve za tvoju literarnost duboki naklon Bow%20DownBow%20DownBow%20Down
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 22:48
Kami što je da je ,predivno je.
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 09:58
smile227 swap je stvarno predivan i potpuno razumijem tvoju opsjednutost salvetama, i ja poludim kad naiđem na neku koja mi se sviđa, a nemam je.
Prekrasan proljetni okvir koji treba staviti negdje da ga svi vide.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 10:12
Draga moja

radovi ti imaju dušu i priču, a napravljeni su bez greške i šta treba više!!!

Savšeno!!!

Pod hitno počni pisati blog, jer tebe čitati je jednostavno uživancija...Smile
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 13:39
Primavera, Kika, Šabica:  Hvala puno djevojke, vesele me komentari kreativnih dušica poput vaših Big%20smile
Primavera, ti nešto previše imaš problema sa nesvjesticom, dobro da neki nismo produktivniji jer te ionako neki ne štede LOL

proljeće:
Hvala draga Embarrassed Već sam rekla da bi samo mogla c/p-ati sve svoje postove u neki blog i da to slobodno netko učini umjesto mene
jer ja bi htjela izbjeći imanje i održavanje bloga, još se nisam uspjela klonirati LOL
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 13:56
ja jednostavno uživam u tvojim prezentacijama........nekako mi se čini da bi ti uspjela i eskimu prodati ledWink......
i meni je ovo jedna vrlo draga salveta,do sada sam imala samo maramice ali prije nekog vremena sam naletila i na salvete i kupila cijeli paket......tako da si me i izborom motiva pogodila.....smile71
bit će od tebe nešto.......tako mlada a tako dobro pegla.....LOLLOL
sve u svemu jedna krasna priča,super okvir i izbor motiva.....a sad idem malo bolje pogledati uštirkano-festingirane cvijetićesmile200
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 14:02
swap je savršen! obozavam tvoje transformacije kad rad dobije kroz drugu dimenziju i boje sve popračeno jako zanimljivom pričom. svaka čast majstorice!smile211
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:09
mare: hvala Embarrassed nije da bi eskimu prodala led, nego bi od iglu-a napravila dvorac LOL (uuu,takve maramice,to bum si ubola kad naletim Shocked)
rose: hvala, baš mi je drago da ti se sviđaju moje transformacije neuglednih, a zanimljivih stvarčica Smile U mnogo toga vidim neostvareni potencijal Tongue
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 22:23
ovo je idejno najbolje napravljen swap,bar po meni!još mozgam o toj spužvi i vidim da nisam jedina,eno i Primavera se pita ćemu služi a i ja se mislim i ne kužim!u svakom slučaju nije te puno zabrinula,zbrinila si ti i nju!i popeglala faldice!prekrasno,prekrasno!smile64
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 22:32
Ajme, Slavica, iskreno hvala, ali ovo je prekomjere laskavi komentar Embarrassed
Pa spužva je zapravo zadnja stranica okvira koja se uglavi u njega tako da bi držao sliku i staklo da ne ispadne i ne pomiče se Wink
Čudan okvir, sljedeći put će od njega nastati tacna, već sam to pomislila kad sam ga stavljala na stol u svim modnim pozama Tongue
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 23:27
 Da sad nisam vidjela kako je onaj okvir izgledao prije nego je dospio u tvoje ruke,  ni u snu ne bih mogla zamisliti da je to isti kojeg imam sad od tebe....svaka čast....
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 12:52
kad sam se nakon izbivanja opet vratila na forum među prvima sam pogledala tvoju temu... i ostavila je za kasnije komentiranje jer jednostavno nisam znala sto da napisem ... nakon nekoliko dana ja i dalje ne znam... Confusedodusevljavas me i istovremeno ubijas u pojam... jel to dosta? WackoHug
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 16:00
Kasnim, kasnim....
Kami - uvijek svoja i zanimljiva
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 12:43
Mene dugo nije bilo i svašta sam propustila,sigurna sam da neću uspijeti sve obići,razgledati....Ne mogu a da se bar na superkratko ne zaustavim u tvojoj"butigi"Zašto? Pa zato što tu dobijem ono što najviše volim ....priču....I to ,uvijek...jako....dobru...priču...
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 16:43
I mene dugo nije bilo i mogu samo reći Kami ti si jedno čudo uvijek prepuna mašte, izvedba odlična a sve popratiš s takvom pričom da je to već urbana legenda (barem u ZG) Winksmile78
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 16:40
Ajme, djevojke moje, očito mi ne dolaze obavijesti na mail kak spada, a ja opće nisam vidjela vaše divne postove Confused
frida, LLuvia, OTOK, mima, Dorina: hvala vam od srca, svaki komentar mi je baš bilo drago pročitati, počašćena sam
Evo počastite se i vi ak vam ja prije ne pojedem sve

Decoupage ideja, skica i planova napretek, ali vremena ni za lijek; zato ima nešto novo u origami galeriji barem Smile
Na vrh
Lolla01 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 36
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lolla01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 10:28
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

Evo, napokon sam nešto stigla napraviti, pod temperaturom...

Smišljala sam što decoupagirati prijateljici za rođendan da je praktično
pa sam kupila na Dolcu vješalice i jednu lakiranu pošmirglala,
prekopala plavo-bijele salvete (neke dobivene i od forumašica Embarrassed) i nastala je rapsodija u njoj omiljenim plavim nijansama...
Uz to su išle i prigodne vrećice s lavandom za ormar...

Nisam dosad radila s vješalicama pa će drugi put biti bolje...
Mašnice sam naknadno dodala i brzinski poslikala pa je to mutnije :P

A s obzirom da nikako neću stići uskoro stavljati svoje origami radove,
evo zadnje napravljenih bebi-šlapica s kawasaki ružicama, to me frendica molila za jednu bebicu da ponese kao mali poklon uz čarapice (tak ja to redovno poklanjam) Smile
I šlapice i ružice su složene od po 1 kvadrata sedefastog papira i nema nikakvog rezanja i lijepljenja Wink

(Salvetna tehnika su malo decoupage ljepila da ukroti čipkicu i ispeglane salvete kao podstava šlapicama LOL)

Vau draga kami, decoupage ti je predivan, ali ove tvoje origami šlapice!!!!!! Skidam kapu, padam sa stolca Clap. Predivno!  Decoupagem se malo i sam znam poigrati kad uhvatim vremena , za origami znam samo  da je umjetnost "slaganja" papira  i ništa više.... Oduševljena sam !!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.