Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 165>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 22:51
Svi su se spremili k tebi, doći ću i ja, jer bilo po noći bilo po danu, uvijek me nešto ugodno iznenadi u tvom malom vrtu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 11:52
Ove koprive su predivne, tako šarene baš ukrašavaju vrt..
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 17:41
ovih dana ste bile vrijedne i čistile, kopale, sadile pa krenula i ja u akciju

krenula od kamenjara u kojem se kamen nije vidio očistila i posadila mačuhice
nisam baš zadovoljna, nedostaje mi boje iliti šoping pod hitno
za sada je ovako ispod glicinije

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 17:58
a zatim još "tumbanja"

trebalo je još posaditi lukovice tulipana, narcisa, zumbula, šafrana..

to su stare lukovice nisam još ništa kupovala

za sada to izgleda ovako, moramo čekati da lukovice niknu i naravno procvijetaju
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 18:26
ovaj hibiskus- moju ivanu- naprosto obožavam cvijeta cijelo ljeto

a ova ruža naprosto nema sreće već sam je selila a morati ću još, tako lijepo miriše- neznam kako se zove

a od ove pokušavam napravit stablašicu

i ruselija neprekidno cvijeta ali joj se ne sviđa kiša i hladno vrijeme

baš kao i plumbago

decemberke su neumorne

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 18:34
i još malo

i za kraj nadam se da će je prepoznati ona kojoj je namjenjena

smile78
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 18:43
prekrasno ti je cvijeće a i mjesta ima koliko vidim,dakle u šoping pod hitno!smile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 19:23
ma nažalost nema previše mijesta i još će mi dio pod beton smile43
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 19:53

instalacija sa bacvom je izvrsna .

nemoj plakati zbog sopinga,nema potrebe i ovakosmile178 je predivno.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 22:46
PrekrasnoClap. Cvijeće ti je lijepo, ali drvce mi se posebno svidjelosmile162.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 23:53
Super si ti to sredila!! Morat ću i ja krenuti u akciju pretumbavanja svog vrteka.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 00:27
Svaka čast - dobro si očistila.
Kad sam gledala slike pomislila sam: ovu moram pohvalit, ovu , ovu - ma sve su lijepe. Plumbago je naravno moj favorit, ali ljepotan u bačvi me oduševio!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 19:19
Bromi, ova tvoja krasna ruža koju kažeš da ćeš morat selit meni liči na čajevku Acapella, probaj malo proguglat pa usporedi, a ima i ovdje o toj ruži http://www.helpmefind.com/plant/pl.php?n=28617&tab=36&qn=1&qc=d
...ruselija ti je krasna, bez obzira što je već skoro jesen, a plumbago savršen....ja sam prije par dana dobila dva pelcerića od bijeloga plumbaga pa sam ga stavila na zakorjenjivanje po tvom receptu. Nadam se da će se primit...Tongue
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 19:52
i ja se nadam da će ti se primiti bijeli plumbago Wink još bijelog nisam vidjela, a jesi li ti vidjela anđeosku trublju još samo da smislim kako da ti je pošaljem smile80
ruža i meni sliči na Acapellu i jako lijepo miriše
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 19:56
baš imaš lijepog cvijeća Clap
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 20:01
Bromi....mislim da trubicu trebaš zapelcati malu, malu....i onda kad se primi (ali dok je još dovoljno mala) šibneš meni na moje veliko zadovoljstvo! Takav sam ja "postupak" smislila za bijeli plumbagić...naravno samo u suprotnoj relaciji...samo ak se primi....nadam se da hoće jel sam na više mjesta pročitala da se lako prima....Tongue
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 20:05
šta ti je ova prevelika????smile155
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 20:29
Jooj Bromi....smile96(ček malo...nemrem od smjeha napisat...)...ma nije mi prevelika...nego je teško za transport, pa sam mislila bit "ekonomična"....pa sam ispala malo ono.....smile42
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 22:09
Bromi, vidim kod tebe mnogo cvijeća koje teško prezimljava kod tebe vani po zimi, plumbago, bugenvilija...........                 kamo ti s njim?Confused
Posebno me zanima za plumbago (nabavila sam si ga, a ne znam kamo snjim prekozime)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 22:19
Problem mi je jer imam stvarno puno toga a u kući bude pretoplo, dio spremim u podrum i to ono koje ne treba puno svijetlosti jer je dosta mračno- plumbago može prezimiti u podrumu baš kao i oleanderi, jasmin, kaktusi, kale, amarilisi, krumpirko, fuksije, begonije, burgmansije
nešto i propadne pa na proljeće sve ispočetka Wink 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.