Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 36> |
Korisnik | |
Urša ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajoj, eto ispala sam neznalica i u slanju postova. Sory, ako netko može neka pobriše. Hvala.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Urša ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 10">< name="Originator" content="Microsoft Word 10"><>
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mačak ruže i gladiole su super,a tek ljiljan
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala baka!
Danas me dočekalo nekoliko otvorenih cvjetića. Moj prvi cvjetić pustinjske ruže! Poklon od moje susjede. Jedino ju planiram preko zime maknut sa panja u zatvoreno da se ne smrzne. Šta vi mislite? ![]() Kameni cvijet od Shashe: ![]() I moj ljiljan se napokon otvorio!!! Trebao je imati još one točkice po sebi, ali evo potpuno je bijeli. ![]() Gladiole od prošle godine, sve jedna ljepša od druge! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam što istaknuti... ruže... ona šatirana, hortenzije...dalije.... sve je prelijepo a gredica će sudeći po postojećem biti prva liga!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala cure! Ona fuksija je grmolika.
Danas sam od Shashe dobila veeliki paket ![]() ![]() E da prozor je od podruma, da ne mislite kakve ružne zavjese imam, a njih je sveki birala, nisam ja ![]() ![]() Prvi cvijet gladiole, prekrasan mi je!!! ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno macak
![]() i ja potkradam moj travnjak,svake godine je sve manji i manji ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, sinoć sam dobila ideju gdje smjestiti još dvije! Opet ću im ukrasti malo travnjaka
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne ruže
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Napokon procvao, cosmos, ako se ne varam:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prvi cvjetići ove godine, još se nisu otvorili do kraja: ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Macak ladolez ima predivnu boju,fuksija preslatka,hoste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Mačak sve je prekrasno,koliko je bilo kukanja oko tvojeg zida,ja mislim da je savršen i svaki dan je sve ljepše i ljepše!Ona fuksija je super,dali je viseća??A ljubimica je divota,bit će to pravi grm!!
![]() |
|
![]() |
|
To je florbunda, Lavaglut. Visina grma im je 70cm, a širina 50cm. Ako me naučiš rado pošaljem reznice na godinu, još to nisam radila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Mačak, krasno ! dali su ove crvene ruže niske? Ako jesu, stojim strpljivo u redu i čekam ako bude reznica!!!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće ,prinove ,ružice ...
A gredica super izgleda...
|
|
![]() |
|
Brze ste cure (ili sam ja spora
![]() |
|
![]() |
|
Sjećate se moje napadnute dalije? Evo je, lijepo se oporavila i napokon cvjeta, a puna je pupova:
![]() ![]() I detalji iz ružičnjaka: ![]() ![]() ![]() Znala sam da neću stati na jednom kakusu kad počnem ponovo, ovo su prinove: ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
mačak, sviđaju mi se tvoje nove gredice uza zid a hoste su čarobne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |