more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829> |
Korisnik | |
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Šta zaljepit komad papira?!?! Tko kaže što?!?! Ma daj, molim te! Šiznem na ovakve stvari! Kao i na izjavu da je decoupage samo "aranžiranje" već gotovih stvari... Halo?!?
Sat je divan i svi tvoji radovi imaju dušu jer imaju svoju svrhu i priču bez koje jednostavno ništa nije isto! Velika pusa! ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
More...tvoji radovi su mi zaista prekrasni pogotovo sat (na mojim zidovima neme satova)ali ovakav bi sigurno završio na zidu.Predobar je.....
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
More draga izgleda da je teba tvoja gripa i tekako inspirirala kad si napravila ovakvu ljepotu ,sat ti je fanfanfantasticnan ,ostavlja bez rijeci
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
More sat mi je prekrasan, ja sam bez teksta samo
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Drage moje hvala vam puno |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Preko bloga sam upoznala jednu curu iz Makedonije. Bavi se pletenjem, kukičanjem i ono što je mene oduševilo skuplja poštanske markice. I sama skupljam poštanske markice. Koliko toga imam ne pitajte me. Samo da vam kažem da te markice ljubomorno čuvam.
Vera i ja smo se počele malo dopisivati preko e-maila i pao je dogovor da razmjenimo markice. Ja njoj ih Hrvatske, ona meni iz Makedonije. Nestrpljivo sam čekala poštu jer nemam još nijednu makedonsku markicu. ALI... Razočarala me pošta. Njoj su stigle moje markice a meni nisu stigle njezine. Baš sam bila razočarana i tužna. Dogovorile se da će mi poslat opet kad nešto skupi. Nakon nekog vremena, ne znam ni sama kako "pao" dogovor za mini swap. Naime, meni se strašno svidila jedna ogrlica koju je ona napravila. Sama ogrlica sa sitnim perlica mi ne bi bila toliko zanimljiva. Vera je stavila jedan dodatak na toj ogrlici - kukičani cvjetić koji mi se jako jako svidio. Već je sama ogrlica sa tim cvjetićem bila posebna. Vera me pitala da li želim da mi napravi nekoliko cvjetića i naravno da sam pristala. Pitala sam je što bi htjela da joj napravim i dobila sam odgovor bilo što, da ne treba biti nešto veliko. Sram me priznat da je bila brža od mene
![]() ![]() U početku sam se mislila što ću njoj napraviti. Kako sam imala jednu kartonsku kutijicu odlučila sam nešto sa tim napraviti. Već dugo sam gledala ovu salveticu sa slonom i konačno sam je odlučila iskoristit. Nekoliko puta sam obojala kutijicu sa bijelom akrilnom bojom. Na poklopac sam nalijepila salveticu. Kako imam samo boju breskve a ona mi se činila nekako svijetla u odnosu na ovu salveticu, jednostavno sam uzela temperu narančaste boje i pomiješala sa tom bojom breskve i obojala kutijicu.
Zalijepila sam trake i tupkala sa plavom bojom (azur). Dok drugi koriste šablone ja koristim tanki kist, ruke i živce
![]() Unutrašnjost poklopca sam također malo ukrasila.
Poslije idem do pošte da pošaljem Veri kutijicu. Iskreno se nadam da će joj se svidit. Uz kutijicu joj šaljem i ovu narukvicu sa memory žicom i drvenim perlicama koju sam prije napravila.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajme divan swapić! Super si stvarčice dobila, ali bome nisi nimalo ostala dužna! Ova salveta ima nebrojene mogućnosti i jako mi se sviđaju detalji koje si oslikavala rukom - ja ti nemam potencijala za to i gotovo! Bravo! Sigurna sam da će Vera biti jako zadovoljna!
![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da hoće |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
moderatorice, |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala hvala
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
More bravo za novo prekrasno prijateljstvo, za mali krasni swap. Krasan si poklon dobila i takav si isti i poslala. Slonić je fantastičan
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Dobila si lijepi poklon. Još je ljepši kad se zna koliko truda i vremena treba za isheklati ove lijepe cvijetiće.
Sviđa mi se razrađena , detaljna priča oko kutijice , a još više kako si detaljno prožela ovu kutiju s svih strana. Puno malih sitnica koje čine veliku cjelinu. Mislim da će biti jako sretna s tvojim poklonom(ja bih itekako bila) . Uostalom slon donosi sreću, zar ne ?! |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
sad sam bila kod anasrtazije u galeriji......isti slon ali opet sve tako različito........kako su okrenuti treba paziti da se ne sudare
![]() sviđa mi se što toliko puno i strpljivo crtaš
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ma pogledaj zločestu Maru kako se ceri,kakve si sreće oko razmjena poklona još bi se što i moglo dogoditi a onda će Mare biti kriva,čuvaj ti svog slonića,prekrasan je,šta znaš kakve su namjere Anastazijinog slona! |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
šta ste se okomile na mog slona? moj je pitom i dobročudan (za razliku od mene
![]() a i zgodne stvarčice si dobila. imam ja jednu frendicu koja bi poludila za ovim heklanim cvjetićima. ajde ako možeš nažicaj šeme od svoje Vere pa da ja iznenadim moju frendicu.
|
|
![]() |
|
Joj Mare što si se uvatila slonova Anastazija, poslala sam mail Veri pa kad mi odgovori javim ti.
Drago mi je da vam se svima svidio moj slonić
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni se kutija baš sviđa, posebno što si i s unutrašnje strane poklopca oslikala, tankim kistom i živcima, ono što se inače radi šablonama. Ja ti inače volim malo tankim kistom šarat po kutijama i sl...znam malo i pretjerat, uživim se ...i tako...odo ja..u svim smjerovima
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
drenka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 22 |
Zdravo!
Evo i mene na ovaj forum.Ja sam Vera (Drenka) koja je napravila ove cvjetice.More drago mi je da ti se dopadaju ove cvjetice. A ova kutijica je WOoWWWWWWWW!!!! Presretna sam.Nisma ni vjerovala da ce biti nesto vako dobro. Predivna je kutijica.Cak si mi poslala i narukvicu..Pa to je previshe...Hvala ti puno. |
|
![]() |
|
drenka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 22 |
Upute ces sigurno dobiti ! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |