Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
eto, sad znaš jednu
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Izzy, kutija za čaj je zaista prekrasna....super kombinacija boja i motiva.....većina nas istok doživljava crno -crveno - bijelo.....ali izbor tvojih boja, proširuje vidike
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala Hippy!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je savršena
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutijica je predobra...istočnjački štih je ovaj tjedan tema ili?
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Naravno! Kako si to propustila?
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izzy kutija ti je prekrasna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Kaća! Ma imala je mama par pelira i najprije sam lupila print na jedan od njih, ali nikako nisam bila zadovoljna - papir mi je bio nekako mastan i boje su bile "bljuvaste" tako da sam odustala, a nisam imala kod sebe tanjeg papira pa sam to riješila 80g, šta ću! Znala sam da ću ionako sve kontirurati tako da se nisu vidjeli prijelazi jako, a i mama će to još prelakirati koji put tako da je ok...
![]() |
|
![]() |
|
Kontirurati = konturirati (ne jesti cornflakes i tipkati na tipkovnici lijevom rukom - mentalna napomena!)
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Vidim da sam dobila konkurenciju u izradi kutija za čaj, ali to je zdrava konkurencija i zato, jedino što mogu napisati je, bravo,bravo!!!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Da, konkurencija - baš! Ovo je samo praktično rješenje, mama je valjda jedina u vrtiću koja ne pije kavu već samo čaj pa si je poželjela osigurati sigurno mjesto za njega!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Nema problema, samo dođi!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jedna je bila od Twinings, vrsta Earl Grey, a ostale smo kupili u Mülleru i Intersparu...obične prazne limenke bez ikakvih oznaka. Samo je ona originalna imala utisnut logotip na poklopcu, a s kutije je sastrugana boja. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
stvarno jako lijepa i orginalna kutija
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Very nice!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
izzy ti si jedna jako nadarena umjetnica....sat me oborio sa nogu
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Izzy tvoji radovi su mi svi jako lijepi a kutijica je zakon. Ja također u nedostatku papira printam na 80g malo je deblji ali dobro se ponaša pri radu. A izbor je veeeeeeeeeeeelik
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |