Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 58>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:02
smile112
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:04
eto, sad znaš jednu smile188 dođi lipo pa ćemo skupa u ribolov.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:05
Izzy, kutija za čaj je zaista prekrasna....super kombinacija boja i motiva.....većina nas istok doživljava crno -crveno - bijelo.....ali izbor tvojih boja, proširuje vidike
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:09
Hvala Hippy! Smile
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:20
kutijica je savršena smile76
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 13:53
kutijica je predobra...istočnjački štih je ovaj tjedan tema ili? smile39
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 14:04
Naravno! Kako si to propustila? Big%20smile Znači, Das masu i jedan istočnjački pergament! 
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 19:55
izzy kutija ti je prekrasnaClap..mi se tu mucimo sa nabavkom raznih tankih papira,a ti "tresnes" na obicni 80-miligramski,i uvijek ti savrseno ispadnesmile55
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 20:10
Hvala ti Kaća! Ma imala je mama par pelira i najprije sam lupila print na jedan od njih, ali nikako nisam bila zadovoljna - papir mi je bio nekako mastan i boje su bile "bljuvaste" tako da sam odustala, a nisam imala kod sebe tanjeg papira pa sam to riješila 80g, šta ću! Znala sam da ću ionako sve kontirurati tako da se nisu vidjeli prijelazi jako, a i mama će to još prelakirati koji put tako da je ok... smile215
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 20:11
Kontirurati = konturirati (ne jesti cornflakes i tipkati na tipkovnici lijevom rukom - mentalna napomena!)
Moj blog

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 21:37
Vidim da sam dobila konkurenciju u izradi kutija za čaj, ali to je zdrava konkurencija i zato, jedino što mogu napisati je, bravo,bravo!!!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 21:42
smile55 pre prekrasna kutijica!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 21:43
Da, konkurencija - baš! Ovo je samo praktično rješenje, mama je valjda jedina u vrtiću koja ne pije kavu već samo čaj pa si je poželjela osigurati sigurno mjesto za njega! LOL Meni su tvoje limenkice baš super! Trebalo bi mi par takvih jer ja više volim čaj u rinfuzi, u listićima, ne filter... Je li tajna gdje si nabavila te limenkice? Jesu prazne ili su imale nešto po sebi?
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:04
Cry pergamna od das mase će biti...trenutno nema gotovih, ali to se da brzo riješiti smile140, ali problemje istočnjački motiv, nema ničega na lageru....morat ću do tebe smile98
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:16
Nema problema, samo dođi! smile40
Moj blog

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:37
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Da, konkurencija - baš! Ovo je samo praktično rješenje, mama je valjda jedina u vrtiću koja ne pije kavu već samo čaj pa si je poželjela osigurati sigurno mjesto za njega!  Meni su tvoje limenkice baš super! Trebalo bi mi par takvih jer ja više volim čaj u rinfuzi, u listićima, ne filter... Je li tajna gdje si nabavila te limenkice? Jesu prazne ili su imale nešto po sebi?

Jedna je bila od Twinings, vrsta Earl Grey, a ostale smo kupili u Mülleru i Intersparu...obične prazne limenke bez ikakvih oznaka.
Samo je ona originalna imala utisnut logotip na poklopcu, a s kutije je sastrugana boja.

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 06:44
stvarno jako lijepa i orginalna kutija
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 11:38
Very nice!!!!!!!!!!!!smile112
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 07:43
izzy ti si jedna jako nadarena umjetnica....sat me oborio sa nogu smile39ma sve mi se sviđa...sveeeeeeeeee
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 08:27
Izzy tvoji radovi su mi svi jako lijepi a kutijica je zakon. Ja također u nedostatku papira printam na 80g malo je deblji ali dobro se ponaša pri radu. A izbor je veeeeeeeeeeeelik
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.