Korisnik |
Tema Pretraga Opcije teme
|
Tija
Cvjetni guru
Status: Offline
Bodovi: 6510
|
Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 15:48 |
Hvala Kotoribčice moja.
Gioiaa dok objavim fotke pa dok mi se počnu smijati "pa neznaš to ti je to i to" a ja ću se crvenjeti od srama
|
 |
Sponzorirani linkovi
|
|
 |
Željka23
Odrastao grm
Bodovi: 1567
|
Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 19:04 |
Gredice izgledaju odlično ,a tek cvijeće -savršeno!
|
 |
bergenia
Trajnica
DONATOR
Bodovi: 2776
|
Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 22:04 |
Lijepo, cvjetno. šareno, mirisno................jednostavno prekrasno! Tvoje gredice me baš oduševljavaju!
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 09:30 |
Hvala Željka i Bergenia, trudim se koliko znam i mogu, još da nemamo "englesko vrijeme" .....
|
 |
lika1
Mladi grm
Bodovi: 844
|
Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 16:52 |
Ma Tija nema veze ako si počupala neke cvjetiće,barem druge sada imaju više mjesta i zraka pa će biti još ljepše i bogatije!!
|
 |
zvrk
Odrastao grm
Bodovi: 1013
|
Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 17:40 |
Tija napisao:
Hvala Željka i Bergenia, trudim se koliko znam i mogu, još da nemamo "englesko vrijeme" ..... |
Izgleda da mi imamo 'hrvatsko vrijeme'  . Moram stalno zalijevati  .
|
 |
hoya
Cvjetni guru
Bodovi: 6573
|
Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 17:46 |
Nisi stavila nove slike, ali sam morala zabosti nos u tvoj vrt jer su mi one tri slike koje si zadnji puta prve stavila - mrak!
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
 |
niho
Cvjetni guru
Bodovi: 9297
|
Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 17:52 |
Podržavam Hoju --Živio govornik
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
 |
baka
Cvjetni guru
Bodovi: 14388
|
Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 18:40 |
Eto nikad zadovoljni!
Nekom previše kiše, nekom premalo.
Nama pada pa se zavaramo a ono zemlja suha kao barut.
Tija samo ti stavi slike neidentificiranog bilja, puno nas baš ne zna što je što...
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 22:58 |
baka napisao:
Eto nikad zadovoljni!
Nekom previše kiše, nekom premalo.
Nama pada pa se zavaramo a ono zemlja suha kao barut.
Tija samo ti stavi slike neidentificiranog bilja, puno nas baš ne zna što je što...
|
Bako tu kad pada zadnje dane zalije pošteno, zemlja smrdi po vlazi.
I budem stavila slike jer me danas od tog neidentificiranog nešto iznenadilo a ima predivan cvijet.
Hvala svima na posjeti, pogotovo onima preko kanala.
|
 |
proljeće
Cvjetni guru
Bodovi: 7005
|
Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:16 |
Tija zašto si se uspavala???
Kada će nove slike tvojih ljepotica i ostalog cvijeća??
|
 |
smrcko
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018
Bodovi: 18305
|
Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:16 |
Gledala sam tvoj vrt od početka i uzbudljivo je vidjeti nastajanje jednog vrta. Baš si unijela svoj duh u ovaj vrt i sve lijepo iskombinirala.  Kad sam došla na ovu sliku doslovice sam  od ljepote.
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
 |
stefkaja
Neukroćena biljka
Bodovi: 3563
|
Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:21 |
jako lijepo sve..neznam šta bih rekla osim
|
 |
minimode
Odrastao grm
Bodovi: 1418
|
Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 12:25 |
predivan vrt, a odlične su i slike cvijeća, ljiljan je tako neobičan i lijep!
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 14:12 |
sad sam tek vidjela da sam "izvađena iz naftalina", hvala Proljeće.
Smrčko,danas ću probati staviti nove fotografije gore ako uhvatim svog najdražeg fotografa u dobrom raspoloženju, danas još moram opljeviti gredicu uz ogradu , ako mi to komarci dopuste. Pa da se opet malčice izreklamiram. I da zbilja je i meni uzbudljivo ponovo pogledati nastajanje našeg vrta i naše male oaze, jer zbilja ja na samom početku a to je prije četri godine nisam imala pojma o vrtlarstvu, sad znam možda malo više, ali neke smjernice sam si postavila. I savršeno te razumijem kad veliš da samo bušiš rupe isadiš nove i nove biljčice, Ja sam tako bila sa svim i svačim zatrpala gredicu uz ogradu, a onda mi je jednog dana usred ljeta puhnulo, SVE VAN i novi raspored i bi tako, sve osim Javora bilo je vani i nanovo posađeno. Jest da sam bila predmet podsmjeha u svojoj okolini, ali napravila sam harmoniju ili kako moj G kaže simfoniju.
joj raspričala se ja.
Stefkaja i Minimode zahvaljujem na lijepim riječima i posjeti
|
 |
andrea01
Cvjetni guru
Bodovi: 5238
|
Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 14:25 |
Tija napisao:
U mome Raju kako ga Gogić naziva desio se kaos, jučer je bilo nakon dugo vremena lijepo vrijeme i ja krenula konačno malo (barem sam tako mislila) da ga opljevim, a kad li ono ima toliko toga za pljeviti ispod tih velikih listova, radi ovih ludih kiša sve je toliko bujno i ima toliko "novih" biljčica da sam u jednom momentu sjela i počela zazivati moju dragu Baka Beu da me dođe prosvijetliti što treba definitvno van a što je zapravo cvijeće. Tako da se zna za ubuduće da zbilja nisam takav "vrtlarski maher" jer ću u dogledno vrijeme tu postaviti fotke tog neidentificiranog bilja i molim bez podsmjeha ako nisam prepoznala najobičniji drač. I tako sam ja jučer do prvog pada moga tlaka (niskotlakaš sam, treba mi puno da mi se tlak digne) pljevila, ali danas ujutro nisam baš previše zadovoljna svojim poslom ima toga još jako puno za napraviti.
za moje vjerne čitače  |
Baš si me slatko nasmijala sa pljevljenje!!!  Ima nas više koje to muči, pa tako u jednom trenutku ispadne da uzgajam drač, a u drugom se  kad vidim kaj sam počupala!!! P.S. Samo da te utješim!
|
 |
Lora
Neukroćena biljka
Bodovi: 4104
|
Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 14:34 |
konačno sam stigla i do tvog vrta i ja...zaista ti je vrlo, vrlo lijep, uređen s nogo ukusa i stila.....o ručnim radovima da i ne govorimo.....sve za svaku pohvalu......
|
Rijeka
Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
|
 |
Tija
Cvjetni guru
|
Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 23:36 |
O danas bilo prometno kod mene bilo punooooo posjeta.
Andrea to s pljevljenjem je koma živa, jučer sam glečala u svojoj gredici dobra tri sata da je dovedem u red i konačno uspijela samo što su me komarci sredili pošteno nema 10cm2 moga tijela bez uboda , strašno, a danas sam odustala od pljevljenja gredice kraj ograde baš radi njih.
Lora, Vi ste pričali o trogodišnjoj zapuštenosti svoga vrta, znači na istom smo ja sam krenula od početka a vi morate samo uložiti trud da vratite stari sjaj svojem dvorištu.
|
 |
smrcko
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018
Bodovi: 18305
|
Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 01:23 |
Tijice u DM-u ili u apotekama ima ulje čajevca. S njim se namaži prije kontakta sa vrtnim ljubimcima, a možeš tretirati i ubode. Garantiram ti da te neće pikati. Ne miriše posebno lijepo, ali ako želiš raditi u miru dobro dođe. Ima i ulje mente pa se može i snjim pokušati. Ja protrljam ulje na dlanove i po koži pređem da ostane miris
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
 |
niho
Cvjetni guru
Bodovi: 9297
|
Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 07:51 |
Od smrcka prihvati recept i ništa ne brini -jer u  nje se i žara -kopriva pretvara u lantanu
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
 |