JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 58> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divno... bez obzira na te žive boje sve je nakako smireno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga Jasssi...tako nježno.....profinjeno....jako, jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ne srami se :) zakon je :) vidis kak je lijepo ispalo.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ovu ljucibastu mi nije dala da pipkam uzasna teta :) gle kak je lijepo kutija ispala, prekrasno.....to je drveno srceko i nutra stane puno tajni ;)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aj oprastam ti head knockout danas, zbog one japanske gejse. btw ljudi, opet je bila kreativna, da samo vidite kaj je pripremila. naravno dok ne zavrsi nema sanse da pokaze, no mogu samo reci - zena vas ostavi bez teksta. svaki put.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jassi, gle, nemoj ti hvatati moje ideje, jer si ti vrlo kreativna osoba i stvaras na prepoznatljiv nacin. no znas sto kazu "ljepota je u oku promatraca" i svatko vidi neki predmet drugacije. ili ti se nesto svidi ili ne. npr meni su neki andjeli dojadili, no kad sam napravila jednoj frendici jedan mali okviric sada moram isproducirati jos 4 5 istih. i znas kaj....ne radi mi se to, ali kaj ces....kad su me lijepo zamolile :(
zato....radi radi stvaraj i budi najvrckavija jassi na svijetu :)
|
|
![]() |
|
jos razmisljam...............
|
|
![]() |
|
jassi, osobno bi ih obojala u pastelno zuto (onda bi bili kao zlatni zvoncici koji vise) ili bi ih premazala bijelom i napravila zlatni obrub pa bi nagovjestali proljece (ili cak blijedo zeleni pastelni obrub kao da ih umocis u boju).
ne znam, tak ih ja vidim, no autor ih vidi drugacije :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
jassi, pa ti imaš ful dore ideje. .svaka čast. .vidim kod hippy si napisala da prestaješ raditi, a ja ti kažem nemoj, jer takve ideje ko ti ima malo ljudi. .
![]() |
|
![]() |
|
poslala sam ti pp kam
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
A kam??????? kud - kud, kam - kam
|
|
![]() |
|
dojdi na kaffuuuuuuuuuuuuu
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ma da te već jedno vidim uživo,fotke nisu fora |
|
![]() |
|
ma ovak ostavim, mozda dodam struktur pastu jer su ovako bas njeznicki, obojani bi bili, onak,,,,ne zamisljam boju...daj reci...kaj mi se desilo
|
|
![]() |
|
slatko draga, hoces li ih obojati jos ili ostaju ovako bijeli?
|
|
![]() |
|
joj nemoj pls....napravim ti ja zvonceke i angeleke sam ovak, ali nemoj tamo mila........
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |