Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 16:17
Divno... bez obzira na te žive boje sve je nakako smireno!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 15:53
Draga Jasssi...tako nježno.....profinjeno....jako, jako lijepo
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 15:30
ne srami se :) zakon je :) vidis kak je lijepo ispalo.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 15:08
smile61
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 15:06
ovu ljucibastu mi nije dala da pipkam uzasna teta :) gle kak je lijepo kutija ispala, prekrasno.....to je drveno srceko i nutra stane puno tajni ;)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2008 u 14:51
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 23:02
aj oprastam ti head knockout danas, zbog one japanske gejse. btw ljudi, opet je bila kreativna, da samo vidite kaj je pripremila. naravno dok ne zavrsi nema sanse da pokaze, no mogu samo reci - zena vas ostavi bez teksta. svaki put. 
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 18:11
smile199
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 16:25
jassi, gle, nemoj ti hvatati moje ideje, jer si ti vrlo kreativna osoba i stvaras na prepoznatljiv nacin. no znas sto kazu "ljepota je u oku promatraca" i svatko vidi neki predmet drugacije. ili ti se nesto svidi ili ne. npr meni su neki andjeli dojadili, no kad sam napravila jednoj frendici jedan mali okviric sada moram isproducirati jos 4 5 istih. i znas kaj....ne radi mi se to, ali kaj ces....kad su me lijepo zamolile :(

zato....radi radi stvaraj i budi najvrckavija jassi na svijetu :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 13:35
jos razmisljam...............
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 13:27
jassi, osobno bi ih obojala u pastelno zuto (onda bi bili kao zlatni zvoncici koji vise) ili bi ih premazala bijelom i napravila zlatni obrub pa bi nagovjestali proljece (ili cak blijedo zeleni pastelni obrub kao da ih umocis u boju).

ne znam, tak ih ja vidim, no autor ih vidi drugacije :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 12:22
smile79
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 12:10
jassi, pa ti imaš ful dore ideje. .svaka čast. .vidim kod hippy si napisala da prestaješ raditi, a ja  ti kažem nemoj, jer takve ideje ko ti ima malo ljudi. .Wink. .radovi su ti super. .
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 12:03
poslala sam ti pp kam
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 11:10
A kam??????? kud - kud, kam - kam
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:32
dojdi na kaffuuuuuuuuuuuuu
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:32
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Hoću i ja biti teta iz Vrapča

Ma da te već jedno vidim uživo,fotke nisu fora
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:26
ma ovak ostavim, mozda dodam struktur pastu jer su ovako bas njeznicki, obojani bi bili, onak,,,,ne zamisljam boju...daj reci...kaj mi se desilo
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:20
slatko draga, hoces li ih obojati jos ili ostaju ovako bijeli?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 10:02
joj nemoj pls....napravim ti ja zvonceke i angeleke sam ovak, ali nemoj tamo mila........smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.