proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori | Stranica <1 2526272829 81> |
Korisnik | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dobra ideja kaća...tako sam i ja neka slova ubacivala kao vezu....može se i prstima kidati da se dobije malo nešto neobičnije....
....moram provati, kad su mi boje pre-žiži na salveti, sve preći sa rijetkom bijelom bojom, sa više vode...možda bi ubilo jačinu podloge....
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš kako moja mama kaže : dvije glave su uvijek pametnije od jedne... i eto ti ga na...vidiš kako sam dobila dobar prijedlog...mislim da će kovčeg super izgledati...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući da je jučer bio prekrasan dan ja sam ga maksimalno iskoristila...prvi puta ove godine sam tegle radila na svojoj terasi...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ti tegle, neznam koju bih izdvojila svaka je lijepa na svoj način i sve mi se sviđaju
|
|
meni je super u životu
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne teglice draga,motivi su preljepi..jedva cekam vidjet sto ce rasti u njima..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće rijetko svratim u ovaj dio foruma, ali prekrasne su ti teglice. Dali ako se dobro prelakiraju mogu biti u dvorištu- znaš na kiši.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako su lijepe! Salvete su ti se tako krasno stopile s podlogom! Bome si bila vrijedna! Moraš ih držati na terasi - tako da svi vide tvojih ruku djelo!
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ženo ti zbilja ne staješ....vidim da si ko shasa sva u teglama.....al meni je ipak najbolja zdjela na stolu....
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam konačno probala raditi sa rižinim papirom i moram priznati da je super za raditi... |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala za komplimente...
Triša ako ih prelakiraš mogu biti vani bez problema...
Ove i jesu namijenjene za moju terasu...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bubi ako misliš na ovo to je tegla ona šira i plića.... |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy dala sam si truda...boje su pastelno zelene od prilike sve, ima nešto i ivory....tegle su namijenjene za terasu, još kada u njima bude lijepo cvijeće ehhhheeeehhheeee....
A ako mi ti kažeš da je sve dobro onda sigurno i jest jer ti si ipak maherica u ovim stvarima...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma da, maher - šmaher, kako da ne! Vidim da su ti pastelne skroz u igri, ne znam jesi li vidjela da imaju u Librariji (na Zrinjevcu, odmah na početku od t
Trga) neke novije boje onako u plastičnim bočicama od cca 70ml za nekakvih 12 ili 16kn, a nijanse su lijepe pastelne (skoro pa sve) i ima ih jaaaako puno! |
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to su multi ili tulip boje...zapravo vjerojatnije tulip...ima ih za kupiti u nb-netu i fora su jer npr. multi boje imaju 100 nijansa, od svake boje gotovo 20-ak nijansi.....
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Buba, to su te! Činile su mi se zgodne i dosta jeftine u odnosu na količinu koju dobiješ, s obzirom da je u Librariji sve nekako skupo... Jesi ih probala, jesu čemu? Nisam nikako otišla u taj NB premda sam u Zaprešiću u prosjeku jednom tjedno...
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme kolko tegla i ja sam rekla da ću ove godine, ali nikako da dođu na red
krasne su ti, a i ovaj okvirić,ljepooo!
|
|
Odgovori | Stranica <1 2526272829 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |