Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 81>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 13:56
smile79
smile219
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 13:59
...dobra ideja kaća...tako sam i ja neka slova ubacivala kao vezu....može se i prstima kidati da se dobije malo nešto neobičnije....
....moram provati, kad su mi boje pre-žiži na salveti, sve preći sa rijetkom bijelom bojom, sa više vode...možda bi ubilo jačinu podloge.... Lamp
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 14:04
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

...dobra ideja kaća...tako sam i ja neka slova ubacivala kao vezu....može se i prstima kidati da se dobije malo nešto neobičnije....
....moram provati, kad su mi boje pre-žiži na salveti, sve preći sa rijetkom bijelom bojom, sa više vode...možda bi ubilo jačinu podloge.... Lamp

Znaš kako moja mama kaže : dvije glave su uvijek pametnije od jedne... i eto ti ga na...vidiš kako sam dobila dobar prijedlog...mislim da će kovčeg super izgledati...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 09:16
Budući da je jučer bio prekrasan dan ja sam ga maksimalno iskoristila...prvi puta ove godine sam tegle radila na svojoj terasi...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 09:17
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 09:33
Prekrasne su ti tegle, neznam koju bih izdvojila svaka je lijepa na svoj način i sve mi se sviđajusmile71
meni je super u životu
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 09:39
prekrasne teglice draga,motivi su preljepi..jedva cekam vidjet sto ce rasti u njima..ClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 09:55
Proljeće rijetko svratim u ovaj dio foruma, ali prekrasne su ti teglice. Dali ako se dobro prelakiraju mogu biti u dvorištu- znaš na kiši.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 10:04
Jako su lijepe! Salvete su ti se tako krasno stopile s podlogom! Bome si bila vrijedna! Moraš ih držati na terasi - tako da svi vide tvojih ruku djelo!
smile106
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 11:42
pa ženo ti zbilja ne staješ....vidim da si ko shasa sva u teglama.....al meni je ipak najbolja zdjela na stolu....Wink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 12:18
prekrasno smile72
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 15:20

Danas sam konačno probala raditi sa rižinim papirom i moram priznati da je super za raditi...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 15:21
Hvala za komplimente...

Triša ako ih prelakiraš mogu biti vani bez problema...
Ove i jesu namijenjene za moju terasu...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 15:23
bubi ako misliš na ovo to je tegla ona šira i  plića....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 15:25
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Jako su lijepe! Salvete su ti se tako krasno stopile s podlogom! Bome si bila vrijedna! Moraš ih držati na terasi - tako da svi vide tvojih ruku djelo!
smile106

Izzy dala sam si truda...boje su pastelno zelene od prilike sve, ima nešto i ivory....tegle su namijenjene za terasu, još kada u njima bude lijepo cvijeće ehhhheeeehhheeee....
A ako mi ti kažeš da je sve dobro onda sigurno i jest jer ti si ipak maherica u  ovim stvarima...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 15:31
odlično! smile186
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 15:34
Ma da, maher - šmaher, kako da ne! Vidim da su ti pastelne skroz u igri, ne znam jesi li vidjela da imaju u Librariji (na Zrinjevcu, odmah na početku od t
Trga) neke novije boje onako u plastičnim bočicama od cca 70ml za nekakvih 12 ili 16kn, a nijanse su lijepe pastelne (skoro pa sve) i ima ih jaaaako puno!
Moj blog

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 18:42
to su multi ili tulip boje...zapravo vjerojatnije tulip...ima ih za kupiti u nb-netu i fora su jer npr. multi boje imaju 100 nijansa, od svake boje gotovo 20-ak nijansi.....

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 18:53
Bravo Buba, to su te! Činile su mi se zgodne i dosta jeftine u odnosu na količinu koju dobiješ, s obzirom da je u Librariji sve nekako skupo... Jesi ih probala, jesu čemu? Nisam nikako otišla u taj NB premda sam u Zaprešiću u prosjeku jednom tjedno...
Moj blog

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 06:47
ajme kolko tegla i ja sam rekla da ću ove godine, ali nikako da dođu na red

krasne su ti, a i ovaj okvirić,ljepooo!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.