Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Surfinija - Surfinia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Surfinija - Surfinia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 46>
Korisnik
Poruka
Lavandablue View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 601
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lavandablue Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2012 u 16:10
smrcko, aralija i pčelica7  sa prethodne stranice http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=150&PN=26 imaju prekrasne surfinije!
Svaka je na svoj način predivna.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2012 u 21:35
Svaka cast pcelica7....ove krupnije jos lepse...sve pohvaleClap
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 23:56
Surfinije su prekrasne unatoč silnim vrućinama. Ja imam loše iskustvo s njima u ljetnim mjesecima, što bih dala za jednu kamenicu punu bijelih surfinija kao što su tvoje Pčelice.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 19:01
jako lijepo
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 09:55
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

ovo su moje surfinije sada, izdržale vrućinu bez problema, naravno uz redovno polivanje...dok sam bila na g.o.susjeda je vrijedno polivala, imam najbolju susjedu na svijetuHeart 
 ovako su bile krajem 8.mj

a vidite kako sada izgledaju moje surfinije (u nedilju fotkano).....gotovo je, nema više....vrijeme je da idu ća
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 21:12
ostavi ih barem još koji dan,.

da nagodinu možeš reći da si imala surfinije u cvijetu još u 12 mjesecu :o)))
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 21:49
tako će im nekako i biti, prije subote ne stignem
surfinije su stvarno zahvalne biljke, cijelo ljeto, jesen cvatu...redovito polivanje, dva puta tjedno pognojim i jednom tjedno dodam željezo i to 50% od preporučene količine, to mi se pokazalo odličnim....preporučam ih svima koji imaju sunčane balkone
Na vrh
Desiree View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Desiree Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 10:24
Nova sam na Forumu i, kao i većina, duže vremena sam Vas čitala i (napokon) sam se odlučila pridružiti.
Surfinije sam otkrila prije tri godine i moj osunčani balkon je s njima dobio poseban pečat.
Kako još nisam bila u nabavci novih sadnica, pokušat ću postaviti sličice iz prošlih godina.
smile99

Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 10:36
Dobro došla Desiree.... imamo i kategoriju gdje se prestavljamo pa ju možeš isto posjetiti da se upoznamo.

Za surfinije je još rano da ih sadite i nabavljate... sačekajte da se vrijeme stabilizira... za nehih 15-tk dan ce biti vec sigurnije i vrijeme bi se trebalo stabilizirati. naravno ovisi o dijelu lijepe naše gdje živita ali nakon 15-20 4 postaje vec stabilno vrijeme i idealno za sadnju surfinija
Na vrh
Desiree View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Desiree Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 10:51
Živim u Dalmaciji i moj dragi cvjećar je sigurno napunio svoje plastenike ljetnicama. Jedva čekam vidjeti sa kakvim se bojama igrao ove godine. I prethodnih godina sam sadila surfinije u ovo vrijeme i do lipnja su se tako lijepo razvile. Mislim da u ovom dijelu naše zemlje ne bi trebalo više biti mrazeva.
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 10:59
dalmacija je nesto drugo... ali sacekaj još koji dan, možda još ovaj tjedan da se sve malo stabilizira....

ps. daj slike da se divimo
Na vrh
Desiree View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Desiree Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 11:08
Stavila sam jednu u "Slike od članova". Polako, treba mi malo vremena da uđem u sve tajne prebacivanja na točno određenu temu.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 18:01
Desire....dobrodošla. Sad kad si stavila sliku u "Slike od članova" trebaš iskopirati kod za forum i onda taj kod staviš u post teme gdje misliš objaviti sliku.
Radi lakšeg snalaženja ovdje imaš i slikovni prikaz Kako staviti slike
Na vrh
Desiree View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Desiree Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 12:35
Na vrh
Desiree View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Desiree Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 12:38
Evo, ovo su prošlogodišnje surfinije. Spuštene su sa ograde jer se spremala nevera ali inače na ogradi naprave predivnu zavjesu.
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 13:07
Pozdrav! :) Kupila sam surfrinije i teta u rasadniku mi je rekla da su 3 previše za saksiju od 50 cm....što vi mislite? Da kupim od 70 cm?
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 13:14
po meni nisu previse.....i ja sam imala preklani tri na 50cm
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 13:35
pa, onda ću imati i ja :D :D možda će se ljepše ispreplesti jer sam uzela 2 bijele i jednu roza :)

Kad ih presadim, kada je preporučivo da krenem s prihranom?
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 18:07
U kojem si rasadniku bila?
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 21:34
Desiree, bile su ti lijepe surfinije Clap
Originalno poslano od člana Majdaaa Majdaaa napisao:

...
Kad ih presadim, kada je preporučivo da krenem s prihranom?

nakon tri-četiri tjedna kreni sa prihranom
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 46>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.