Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 47> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako ne stignu poslacu opet
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaki put kad nešto napravim, velim si da je gotovo za ovu godinu...tako da bolje da to više ne govorim
![]() Iskoristila sam malo dnevnog svjetla i bez kiše, pa sam pobacala po vrtu nešto organskog gnojiva. Kupila sam ga pred 2 godine, veliku vreću granula Farmers house, i to je sve do danas bilo u podrumu, tek sam nešto malo iskoristila....(bravo ja), tako da se je donji dio vreće negdje malo otvorio, odnosno premočio, i donji dio je bio sam mokar i zgrudam....a bogami, miris pravi farmerski ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Silvek, ovo kao da sam ja pisao
![]() Zimu nekako preživim do Božića i Nove godine, ali prvi mjesec ide sporoooo.
Veljača je za mene već proljetni mjesec, vrijeme za čišćenje vrta, rezanje loze i voćaka, sadnju novih biljaka....
Pošto imam pjeskovitu zemlju, opsjednut sam organskim gnojivom. Nedavno pričam kolegi da kad god imam viška novca kupim si vreću komposta za poklon. Kaže on: ti si bolestan!
![]() Iz tog razloga ću sljedeće godine nabavit kuniće. Ne za meso, nego isključivo da papaju i prave "stajsko" gnojivo.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Silvek, stigao paketić danas! Hvala puno!!!! I ja jedva čekam proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim ja da svi cvjetoljupci djele isto mišljenje. Za mene zima skoro prošla kas prođe N.godina - duži su dani, a već u siječnju ja naveliko sijem u teglice, a i vani je nekako ljepše, pa još ako bude lijepo vrijeme - proljeće će doletjeti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Silvek, raspuknula se prva čahura sa bijelo-crvenim vrthim hibiskusom, pa kad se sjeme osuši od ovih kiša, šaljem
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hvala Jasenka što misliš na mene
![]() Kod nas kiša, vjetar, zima ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To jedva čekam i ja i učinit ću to odmah iza ovih nadolazećih praznika, jer čim prođe N.G. dani se produžuju i odmah je ljepše.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Preživit ćemo mi još ta 3-4 tjedna. Onda ćemo izgleda svi u sjetvu
![]() |
|
![]() |
|
Počela sjetva!!!! Ne mogu izdržati, bockam neke sjemenčice u tegle s sobnim cvijećom na prozorskim daskama gdje ima dosta mjesta....kasnije ću to rasađivati, glavno da su mi prstići u zemlji
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
hahaha, SilveK neumorna si
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tak i treba,SilveK.
![]() Tak sam bila sretna kad sam neki dan primjetila da mi plumbago,kojeg si mi ti poslala tjera maleni listić. Tak je mali ko zarez u rečenici. Ali se zeleni. Plumbago je živ. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ha, ha počelo je znači
![]() samo da prođe ovaj hladni val što je najavljen za drugi tjedan. |
|
![]() |
|
Dani su već duži, neke će nam biljčice brzo pokazati svoje glavice pod snijegom, a tada veselju neće biti kraja.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
SilveK , hajde u neku teglicu stavi malo kućne srećice za mene, idem ponovno probati, možda mi ovaj puta uspije
![]() |
|
![]() |
|
E baš u pravi čas Franjice, već sam razmišljala kome da utrapim višak
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
SilveK što da počnem sijati u teglice od onog što si mi dala i kud da stavim na toplo ili hladno? I baš mi je krivo što danas nismo uspijele popiti kavu.
|
|
![]() |
|
Tija, mislim da od onog što sam ti dala još ništa, malo bu prerano za to, a i većina ide direktno na zemlju van. Ja sad krećem u sjetvu osteospermuma, vrtnog hibiskusa i delphiniuma, te sam bocnula i pasifloru i roza lantanu, njima bu trebalo malo više da odrastu.
![]() |
|
![]() |
|
Silvek znači ipak nešto siješ, još reci gdje to što je posijano držiš, kolika temperatura i kolika svjetlost, pa možda i ja mogu nešto ostića posijati odmah, jer su moji vani, pa je pitanje ako bude hladnije dali će preživjeti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Sijem u male teglice i držim ih na prozorskoj dasci, ispod su radijatori, dakle svjetlo i toplo. Mao me muči nedostatak svjetla, još nije to to, ali nebrem čekati
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |