Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 49> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo i ja mislim. Zato si navlačim kamičke. Za kamenjar ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ima kod mene kamenja smrcko....dam ti.....a ti meni kamion zemlje....meni nje fali
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I meni fali zemlje i kamena. Kako izvlačimo iz zemlje građevinski materijal (uglavnom komade gipsa, polupane i smrvljene cigle, crjepove i staklo), tako nam ostaju rupe koje treba popuniti. Srećom susjed nam je dao viška zemlju koju je kopao za sept. Zemlja je dubinska bez korova i tu je samo bila ledina tako da je baš čista.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepe su te biljčice iz prirode, rastu u svakakvim uvjetima, a kad ih probaš presaditi onda baš i neće
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super.....baš ti je dobro došlo što susjed kopa
![]() |
|
![]() |
|
Da super inače bi imala kratere na terenu. Ta zemlja je iskopana pa mislim prije 2 godine, i čekao nas je da uzmemo zemlju. Dobro njemu ne mora je odvoziti, a dobro i nama.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris uživam gledati tvoj kamenjar i cviće iz šetnje koje kod tebe očito voli pa napreduje dobro
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Iris pa kako uspiješ to sve pronaći?
Ja ne bih ni da odem u krađu kod susjeda
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Kažeš dunjarica......molim te napravi nekoliko pelcera a i koja slika više. Kako to izgleda iz više kutova. Ako može stablašica mogao bi ići i topiary.
Za informacije pogledajte ovdje: http://www.classiflora.com/plants_detail.php?catid=climbers&prodid=11 |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Iris molim te......ljubim te u oko
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() Ali ne mogu ne komentirati onoliki kamen, jooooj što bih ja dala da je u mom dvorištu. |
|
![]() |
|
baš lijepo što vam se sviđa Tea pa di si nestala? dobro došla nazad
domingo dunjarica se razmnožava krajem ljeta u osmi i deveti mjesec pa me onda podsjeti i poslat ću ti reznice....sad cvjeta pa mislim da nije vrijeme za to
|
|
![]() |
|
dunjarica u punom cvatu
![]() puna je leptirića, pčelica i ostalih letača koji su prebrzi za mene.....jedva sam ova dva uhvatila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
majčina dušica
![]() divlja djetelina ali ima lijepe žute cvijetiće
![]() čuvarkuće se sunćaju
![]() oni još uvijek cvijetaju
![]() |
|
![]() |
|
a ostalo tek čekam i grizem nokte
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris koliko dugo imaš ovu dunjaricu? Interesira me kako brzo raste???
|
|
![]() |
|
ova je stara 4 godine....bitno joj je svake godine orezati vrhove da bi se širila
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris ovo je bilo brzo!! Hvala na odgovoru...znači moram se još malo strpiti...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Iris dunjarica ti je prekrasna, mene je oduševila, neznam kada je ljepša sada kad cvate ili kad na jesen dobije one bobice.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |