Kalanchoe |
Odgovori | Stranica <1 25262728> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je preslatka, njoj ni ne treba cvijet kad je tako lijepo šarena!
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
airin
Novo sjeme Pridružen: 07 Studeni 2014 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav,
za rođendan sam dobila malu kalanchoe i imala je lijepi cvijet, poslije cvijet se osušio i ja sam sklonila osušeni dio, poslije toga ja cvijet nisam vidjela, ona samo lista i lista, presadila sam je u veći kalić i ona je sada lijep grm ali ja evo nisam 6 mj vidjela cvijeta. molim za pomoć! |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro, to i
ja radim. Spojim ugodno sa korisnim.
Lijepe su ti kalanhoe a i park ispred kuće je skoro tako lijep kao Gajnički. No, malo mu još ipak fali . .
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, ne bih se štela mešati u biranje najljepšeg parka, vjerujem da je i gajnički park jednako lijep
...sjećaš se ovog crnog bora i tvojeg dolaska na CIF i pitanja?
...moji susjedi sigurno misle kak sam munjena kad vide kako prenosim tegle, haha |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...gdje ima volje, ima i načina...radujem se toj kavici... |
|
zagreb |
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe tubiflore Sara !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje kalanhoje svake zime dobiju uši, a drugima otpadaju listovi. Kako da spasim ove kojima otpadaju listovi?
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
macorka, listovi hoće otpadati od viška vode.
Saro, divne tubice!
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kristrina
Novo sjeme Pridružen: 26 Ožujak 2014 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav airin, ako te jos muci tvoja kalanchoica evo ti odgovora (donekle) tako je i moja prva koju sam kupila, naravno nakon prvotnog prezalijevanja pocela propadati i kad sam digla ruke od nje ozivjela, prvu godinu uopce nije cvala, drugu godinu jedan jedini cvijetak, i evo trecu godinu ima po sebi more cvijetova. u medjuvremenu je tjerala listove kao luda. mozda joj tek sad odgovara mjesto i moja briga koju sam tek naucila citajuci ove forume i slicno. od te prve biljke sam uspjela odgojiti dvije nove (od nekoliko pokusanih) a od te dvije tek jedna cvijeta a druga ne. al ta druga se jos drzi i tjera listove pa polazem nadu i u nju :-). budi strpljiva....
|
|
kristrina
Novo sjeme Pridružen: 26 Ožujak 2014 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene
nova sam u odgajanju kalanchoica i da vas pohvalim, mnogo sam naucila citajuci ovaj forum. izmedju ostaloga kako spasiti kalanchoju kad pocne propadati nakon kupovine. od muza za valentinovo sam dobila bijelu pa cemo vidjeti koliko sam doista naucila. procitala sam negdje da se ne bi smjele uzimati reznice od njih kad su u cvatu, pa evo da vam kazem da sam prosle godine tako spasila svekrvinu, odn nisam spasila maticnu biljku al sam uspjela uzgojiti novu od njezine koja je pocela propadati ubrzo nakon kupovine. kontala sam kad ionako propada nek bar nesto spasim, a svekrva se slozila....
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
prelijepo
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
kristrina
Opcije poruke
Hvala(1)
|
auuuuuuu..... kako se ta zove? koliko je stara?....... ajmeeeeee..... ja zasad poznam samo ove blosfeldiane calandive....
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(2)
|
ooo koja bujna cvatnja
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
K. tubiflora ili pod sinoimom bryopyllum delageoense, iliti po naški "majčica s milijon dječice" sama se rasijava i ova je samonikla (nikla prošlo proljeće znči ima oko godinu dana) u cvjetnjaku s echeveriom, mama je isto bila u cvijetu i to prije više od mjesec dana , sama se rasijava pa je tako gotovo u svakom cvjetnjaku u blizini, mora se čupati kao korov vjerujem da će i ova mamica za kojih mjesec, dva dati nove bebače.
Cure HVALA
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 25262728> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |