OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 267268269270271 374> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kak je lijepo
![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baka, mahovina bi trebala bolje uspijevati u hladovini, nego na suncu. Ma ja ni ne mislim da će se baš sve primiti i nastaviti rasti, ali nešto ipak hoće, a ostalo - pa bit će neko vrijeme zeleno. Nešto od lani nastavilo je rasti. Probala sam nešto pronaći o mahovini, a uglavnom pronalazim - kako se riješiti mahovine, kako odstraniti mahovinu iz travnjaka...Pa dok je drugi nastoje iskorijeniti, ja je donosim. Više puta sam ja malo nakrivo postavljena. Rekli bi moji sinovi - opet piš.. uz vjetar ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ona slikica sa narcisama, šafranima i sad se nemrem sjetiti imena onog drugog plavog je mrak
![]() tako sam i ja donijela malo mahovine iz šume prije par godina i drži se...preko ljeta je jadnička, ali sad je lijepa ![]() ne bih rekla "krivo postavljena", već maštovita ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš lijepo , sve rascvjetano
![]() Mi ovamo snijeg očekujemo. Tako blizu , a takva razlika. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Tvoj vrt, draga moja, ovako rascvjetan, proljetan, za nas kontinentalce djeluje nestvarno!
Kod nas kontinentalaca ponovo je zabijelio snijeg, zima je, prolijeću pahulje. Čak i da sutra otopli, do ovakve slike djeli nas barem mjesec dana. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok
![]() Ja, naravski, ne idem u šumu ( a i boh da se skotrljam do grada), ali imam na zidu i još ponegdje u vrtu, pa ću probati....ma stalno smišljam kako pokriti komadić zemlje ispod lješnjaka....jer ne čini samo on hlad, nego mu je s lijeva bor a s desna susjedova mušmula....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Narcisi za Dan žena, a i malo prije, baš lijepo da te svake godine razvesele.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoćeš u ljeti, hoćeš u jesen hoćeš u zimi, kod tebe uvijek prekrasno sve rascvijetano
![]() ![]() ![]() "Procvao je i prošlogodišnji gerber, uopće nije tako osjetljiv kao što sam mislila", Od mojih ni "g" i još kažeš sukulenti "sramežljivo" cvatu.Voljela bi da kod mene tako sramežljivo cvatu. Sve za + 10...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kod tebe pravo proljeće,odmor za dušu dok šećem tvojim vrtom.Prelijepo!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobra ideja s mahovinom
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neće bura odnijeti mahovinu, ona je niska, nju mi samo kosovi isprevrću kada traže crviće, to im je omiljeno.
|
|
![]() |
|
Danas je bio krasan dan pa sam ga iskoristila za radove u vrtu. Krenula sam sa ovog kraja gdje su posađene aloe. Dobro su me izbole dok sam počupala travu. I one su dobile dekicu od mahovine.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako sutra bude opet lijepo, krećem s drugog kraja, možda jednom dođem i do sredine. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok vidim da si i ti danas uživala radeći vani,tebi je to normalno,a ja sam danas prvi put nešto vani radila,ali vjerujem da će to sad biti češće.Aloe su ti prekrasne,moje će se još načekati dok ih stavim van.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasna kolekcija aloa, a na tepihu od mahovine izgledaju savršeno
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Blago tebi kaj možeš raditi vani. Kod mene je jutros kad sam ustala cijeli kamenjar još bio pod snijegom. U toku dana se i sunce pojavilo, ali ipak još ništa od radova
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
opet si bila vrijedna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne su ti ove aloe, a i slike su posebne
![]() Kažeš ti neće odnjeti mahovinu, da li misliš da će se ona primiti za zemlju ili ... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Neznam kako se riješit mahovine po travnjaku a ona donosi
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno
![]() To s mahovinom je malčiranje ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ta dekica od mahovine fino ide uz aloe!
a malo sam se i ogrejala ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 267268269270271 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |