Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 267268269270271 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 17:16
Kak je lijepo Tongue, kod tebe je već pravo proljeće ! smile55
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 18:55
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Tebi narcisi cvatu za Dan žena,Malom Kaktusu za Uskrs a meni na Sv.nigdarjevo!Confused lani jesu, ove godine ni "c".
A baš su ti lijepi i popunila si ih jaglacimaThumbs%20Up

Mahovina i tapeciranje... ona neće u debelom hladu uspjevati zar ne?

Baka, mahovina bi trebala bolje uspijevati u hladovini, nego na suncu. Ma ja ni ne mislim da će se baš sve primiti i nastaviti rasti, ali nešto ipak hoće, a ostalo - pa bit će neko vrijeme zeleno.  Nešto od lani nastavilo je rasti.

Probala sam nešto pronaći o mahovini, a uglavnom pronalazim - kako se riješiti mahovine, kako odstraniti mahovinu iz travnjaka...Pa dok je drugi nastoje iskorijeniti, ja je donosim. Više puta sam ja malo nakrivo postavljena.
Rekli bi moji sinovi - opet piš.. uz vjetar LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 20:12
ona slikica sa narcisama, šafranima i sad se nemrem sjetiti imena onog drugog plavog je mrak Thumbs%20Up
tako sam i ja donijela malo mahovine iz šume prije par godina i drži se...preko ljeta je jadnička, ali sad je lijepa Smile
ne bih rekla "krivo postavljena", već maštovita Wink zakaj ne bi isprobavali neke nove stvari

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 21:37
Baš lijepo , sve rascvjetano
Mi ovamo snijeg očekujemo. Tako blizu , a takva razlika.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 08:24
Tvoj vrt, draga moja, ovako rascvjetan, proljetan, za nas kontinentalce djeluje nestvarno!
Kod nas kontinentalaca ponovo je zabijelio snijeg, zima je, prolijeću pahulje.
Čak i da sutra otopli, do ovakve slike djeli nas barem mjesec dana. Confused
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 11:18
Otok LOLsinovi su za pet!
Ja, naravski, ne idem u šumu ( a i boh da se skotrljam do grada), ali imam na zidu i još ponegdje u vrtu, pa ću probati....ma stalno smišljam kako pokriti komadić zemlje ispod lješnjaka....jer ne čini samo on hlad, nego mu je s lijeva  bor a s desna susjedova mušmula.... 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 19:16
Narcisi za Dan žena, a i malo prije, baš lijepo da te svake godine razvesele.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 20:13
Hoćeš u ljeti, hoćeš u jesen hoćeš u zimi, kod tebe uvijek prekrasno sve rascvijetano

"Procvao je i prošlogodišnji gerber, uopće nije tako osjetljiv kao što sam mislila", Od mojih ni "g" i još kažeš sukulenti "sramežljivo" cvatu.Voljela bi da kod mene tako sramežljivo cvatu.

Sve za + 10......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 21:07
Kod tebe pravo proljeće,odmor za dušu dok šećem tvojim vrtom.Prelijepo!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 23:04
Dobra ideja s mahovinom Clap, a bura, hoće to sve odnjeti ili je malo u zavjetrini. I kod tebe je stiglo proljeće Wink
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 18:06
Neće bura odnijeti mahovinu, ona je niska, nju mi samo kosovi isprevrću kada traže crviće, to im je omiljeno.  
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 18:20
Danas je bio krasan dan pa sam ga iskoristila za radove u vrtu. Krenula sam sa ovog kraja gdje su posađene aloe. Dobro su me izbole dok sam počupala travu. I one su dobile dekicu od mahovine.

Ako sutra bude opet lijepo, krećem s drugog kraja, možda jednom dođem i do sredine.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 18:29
Otok vidim da si i ti danas uživala radeći vani,tebi je to normalno,a ja sam danas prvi put nešto vani radila,ali vjerujem da će to sad biti češće.Aloe su ti prekrasne,moje će se još načekati dok ih stavim van.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 19:22
 Prekrasna kolekcija aloa, a na tepihu od mahovine izgledaju savršeno
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:22
Blago tebi kaj možeš raditi vani. Kod mene je jutros kad sam ustala cijeli kamenjar još bio pod snijegom. U toku dana se i sunce pojavilo, ali ipak još ništa od radova Cry.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:33
opet si bila vrijednaClap a vidi se i sunce grije Lošinjsmile184
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 23:40
Krasne su ti ove aloe, a i slike su posebne Clap
Kažeš ti neće odnjeti mahovinu, da li misliš da će se ona primiti za zemlju ili ...
život je more
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 00:17
Neznam kako se riješit mahovine po travnjaku a ona donosi  Thumbs%20Up ,po suncu u ljeto i ona izgori ali čim malo kiše evo je opet.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 00:29
PrekrasnoClap
To s mahovinom je malčiranjeTongue
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 11:36
ta dekica od mahovine fino ide uz aloe!
a malo sam se i ogrejala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 267268269270271 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,750 sekundi.