Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 260261262263264 370> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, očito bi slijedeće godine ( ajme, zapravo je to već ova) trebala putovanje planirati nekim drugim smjerom da se upriliče susreti s ostalima, koji bi te željeleli vidjeti.
Kamo sreće da je uz more neka dobra cesta, mogla bi i do nas!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana čekamo slike,dobro došla kući.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja zeljno iscekujem slike
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, Međimurski dvori - Međimurje!!! Naše malo Međimurje, jelda Lantana da je bilo krasno u našem kraju!!!
Lantanice, nađi malo vremena i obraduj nas novim slikicama, uz ove proljetne temperaturetvoje biljčice već divljaju, znam da te već dočekao pokoji ovogodišnji cvijetić!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima , znate kako ono kažu svugdje je lijepo, ali najljepše je kući.
Danas sam napokon uspjela slikati vrt, bilo je prekrasno vrijeme, malo sam nešto suho orezala i baš sam uživala na suncu. Mari ma ima i restoran Dalmacija u Njemačkoj, ali malo je teže da Međimurski dvori budu u VŽ Drugi put kad dođem se vidimo malo duže. Baka u svakom slučaju velika mi je želja doći i do vas, nadam se da će mi se jednom ostvariti . Niho draga, pa gdje si ti, MM te cijeli dan spomije, mora da ti se štucalo. Gledali smo nešto snimljeno na kameri kad ono Bihać i Niho. Malo slika proljetnog ugođaja u vrtu Žuta Pacifika Zimski jasmin Gazanije Limuni su sazrili Margareta Ostići Još pokoja ruža Cotonaester i njevica na vrhuncu cvatnje |
|
život je more
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava cvjetna raskoš u ove zimske dane u tvom vrtu
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si sretno stigla doma
, jer smo htjeli poslati po tebe, više nismo mogli izdržati bez tvojih svježih slika! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne pokoji cvijetić,nego puno lijepog cvijeća sad cvate kod naše drage Lantane
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana kod tebe proljeće iako još kalendarski nije stiglo.Uvijek me oduševi ta tvoja roza margareta.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gospe moja kako tu svašta cvate
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista je divno doći k tebi i uživati u cvijeću!! Boje, oblici, baš neki lijepi ugođaj i radost nadolazećeg vremena.. Kod nas je proljeće u zraku, ali zima se vraća kažu meteorolozi..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nama lijepih sličica, obojanih, veselih
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna najava proljeća, pink margareta prekrasna!
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana, dobrodošla natrag ! Nadam se da si se nauživala sa svojim Rokom, znam da nikad nije dosta, ali ipak....
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ubit ćeš nas kontinentalce u pojam sa tvojim rascvjetanim vrtom. Već smo ionako nestrpljivi u iščekivanju proljeća, ovo zatopljenje nas je dodatno zavelo, a nama slijedi još dobar komad zime... |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravi cvjetni raj, kod tebe na Braču, draga Lantana, krasno je sve
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe i nije bila zima! Stalno proljeće/ljeto/jesen. Sve rascvjetano! A mi ovdje čekamo nekakvi snijeg ovog tjedna!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Forzicija cvita,ostići su kao da i nije bila zima i led i puno toga još u tvom vrtu je rascvitanoGledam tvoju snježnicu ,već dugo cvita,a moja nije niti blizu cvitanja i ne znam zašto?Dali i njih ima više vrsta?
|
|
Odgovori | Stranica <1 260261262263264 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |