Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 260261262263264 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 07:46
Lantana, očito bi slijedeće godine ( ajme, zapravo je to već ova) trebala putovanje planirati nekim drugim smjerom da se upriliče susreti s ostalima, koji bi te željeleli vidjeti.
Kamo sreće da je uz more neka dobra cesta, mogla bi i do nas!WinkBig%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 07:58
Lantana čekamo slike,dobro došla kući.Tongue
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 10:39
drago mi je da si se vratila slika
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 11:08
i ja zeljno iscekujem slike
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 19:34
smile99
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 20:31
Mari, Međimurski dvori - Međimurje!!!   Naše malo Međimurje, jelda Lantana da je bilo krasno u našem kraju!!!

Lantanice, nađi malo vremena i obraduj nas novim slikicama, uz ove proljetne temperaturetvoje biljčice već divljaju, znam da te već dočekao pokoji ovogodišnji cvijetić!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:18
Hvala svima smile79, znate kako ono kažu svugdje je lijepo, ali najljepše je kući.
Danas sam napokon uspjela slikati vrt, bilo je prekrasno vrijeme, malo sam nešto suho orezala i baš sam uživala na suncu.

Mari ma ima i restoran Dalmacija u Njemačkoj, ali malo je teže da Međimurski dvori budu u VŽ Wink Drugi put kad dođem se vidimo malo duže.

Baka u svakom slučaju velika mi je želja doći i do vas, nadam se da će mi se jednom ostvariti Embarrassed.

Niho draga, pa gdje si ti, MM te cijeli dan spomije, mora da ti se štucalo. Gledali smo nešto snimljeno na kameri kad ono Bihać i Niho. smile78

Malo slika proljetnog ugođaja u vrtu
Žuta

Pacifika

Zimski jasmin

Gazanije

Limuni su sazrili

Margareta

Ostići

Još pokoja ruža

Cotonaester

i njevica na vrhuncu cvatnje

život je more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:21
Prava cvjetna raskoš u ove zimske dane u tvom vrtu
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:30
Drago mi je da si sretno stigla doma

, jer smo htjeli poslati po tebe,

više nismo mogli izdržati bez tvojih svježih slika!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:38
Ne pokoji cvijetić,nego puno lijepog cvijeća sad cvate kod naše drage LantaneConfused
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 22:39
Draga Lantana kod tebe proljeće iako još kalendarski nije stiglo.Uvijek me oduševi ta tvoja roza margareta.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 22:47
gospe moja kako tu svašta cvatesmile93
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 10:59
Zaista je divno doći k tebi i uživati u cvijeću!! Boje, oblici, baš neki lijepi ugođaj i radost nadolazećeg vremena.. Kod nas je proljeće u zraku, ali zima se vraća kažu meteorolozi..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 11:30
Evo nama lijepih sličica, obojanih, veselih
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1321
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 11:40
Krasna najava proljeća, pink margareta prekrasna!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 11:42
Draga Lantana, dobrodošla natrag ! Nadam se da si se nauživala sa svojim Rokom, znam da nikad nije dosta, ali ipak....
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 12:03

Ubit ćeš nas kontinentalce u pojam sa tvojim rascvjetanim vrtom. Već smo ionako nestrpljivi u iščekivanju proljeća, ovo zatopljenje nas je dodatno zavelo, a nama slijedi još dobar komad zime...

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 16:23
pravi cvjetni raj, kod tebe na Braču, draga Lantana, krasno je sveSmile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 16:28
Kod tebe i nije bila zima! Stalno proljeće/ljeto/jesen. Sve rascvjetanoClapClap! A mi ovdje čekamo nekakvi snijeg ovog tjedna!Cry
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 02:57
Forzicija cvita,ostići su kao da i nije bila zima i led i puno toga još u tvom vrtu je rascvitanoClapGledam tvoju snježnicu ,već dugo cvita,a moja nije niti blizu cvitanja i ne znam zašto?Dali i njih ima više vrsta?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 260261262263264 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.