Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1 259260261262263 282> |
Korisnik | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga miska, hvala ti!
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljka koja bijelo cvate je arabis i cvjeta samo u rano proljeće. Za čudni narcis mislim da je nerine. Neki kažu da može prezimiti u vrtu ali ja još nisam probala. Svaku jesen ga unosim u podrum i ne zalijevam. |
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao i svake godine, predivno proljeće ušetalo u tvoj vrt, svaka čast i moj naklon
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo prošetala...neopisivo lijepo...mogu samo zamišljati kak je tek uživo!
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je li to veliki grm euforbije što se zeleni? Prelijep je, a i slaba sam na slike vrtova s kućnim ljubimcima posebice ako su mace u pitanju.
Hvala na brzom odgovoru, Slavuj:) Mislila sam da je to šeboj ali evo sad znam za novu lijepu biljku. Kupit ću te čudne narcise i prezimljavat ih u podrumu onda, prema tvom savjetu. Danas sam inspirirana tvojom saxifragom stolonifera kupila sebi dvije male (Peter Pan i White Pixie) još sam na lookoutu za saxifraga Umbrosa koja mi se isto sviđa.
Tako da, prava si inspiracija jer ja se često pitam što će prezimit dobro, a što ne na kontinentu pa pogledam u tvoj vrt da otkrijem koju novu biljku za koju ne znam. |
|
astra17
Novo sjeme Pridružen: 11 Rujan 2015 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Slavuj Vk - toliko ljepote, ljubavi, rada, njege i znanja na jednom mjestu - u Vašem vrtu koji je bajka i raj na zemlji.
Divim Vam se i upijam svaki savjet koji je i više nego dobrodošao. Uistinu ste izuzetni, srdačni, spremni pomoći... Hvala Vam na svemu. Htjela bih Vas pitati hoće li biti ponuda trajnica ovoga proljeća iz Vašeg prekrasnog vrta? |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
aurelia Hvala |
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si iz Vinkovaca i bilo bi mi drago da se upoznamo. Imaš malo bodova i zbog toga ne možeš ni poslati ni primiti poruku. |
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno Slavuj, uvijek je zadovoljstvo zaviriti u ovaj predivni vrt, izdvajam biskupsku kapicu koje dio krasi i moj vrt
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno je slavice.bilježim se za kapicu i onu žutu . uh baš sam lakoma.nemam više mjesta,ali uvijek još ima nečega što želim.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike Mica što odmara na klupici se potpuno uklapa u idilu tvoga raja...
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
astra17
Novo sjeme Pridružen: 11 Rujan 2015 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Slavuj Vk - bilježim se i rado bih Vas upoznala. U pravu ste, nova sam i početnica zbog čega nemam dovoljno bodova ....
Ali ako ste voljni i imate trajnice koje prodajete, slobodno mi se javite na mail: sladjanabicanic@gmail.com Nadam se i veselim skorom susretu. Još jednom moj duboki naklon za svaku biljčicu i izniman trud u njihovom uzgoju, koje nesebično dijelite sa svima nama.
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Slavuj, uvijek je zadovoljstvo i privilegij prosetati se tvojim vrtom. Budi pozdravljena
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to su fotografije detalja koje samo ti vidis.....predivno slavujka moja....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti!
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogled sa terase
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 259260261262263 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |