Kod Josipe u vrtu |
Odgovori | Stranica <1 2425262728 92> |
Korisnik | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da se pohvalim...ja sam birala...fritillatia,cala bijela,anemone,alium,predivna kolekcija...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Kad posadiš javor, za prvu godinu prekrij mu korjenje... Meni opstaju u GK pa će i kod tebe u NU
LP |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Lijepo je što se veselimo malim stvarima. Ja obožavam javore, želim da ti bude najljepši u vrtu.
|
|
život je more
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj aster smo ivan i ja danas nasli u sumi kad smo isli po zemlju za kamenjar....nez zasto mi neda ja ju okrenem pokusat cu sad kad objavim....
ne jednostavno memogu ju okreniti...al aster je vise od metra...predivan
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo nesto noviteta pokusaja spremanja za zimu...da po kuci nebude hrpa malih kalica
ovo sam dobila kameni samo dvije dugacke stapke i nekoliko listica,ja sam ga iskidala pa sta mu bude nez zasto mi neda da okrenem slike...neznam... |
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kako sam ja veliki
ovo sam samo piknula jedan list i vec daje svoje sjeme... a mi lijepo napredujemo... |
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a i mene su ljepo smjestili...
|
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si baš vrijedna.Kad dođem u šetnju uvijek me nešto novo dočeka.Aster je baš lijep,a i sve si biljčice lijepo složila u teglice.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za prepoznavanje astera, ja sam kao i tvoj Ivan, prva asocijacija na džinovsku tratinčicu.
Uf, ovi sukulentići ti predobro izgledaju. |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Nisi pogriješila,kameni cvijet(ne znam tko mu dade ime jer je sve samo ne kamen),uspijeva kako god ga posadiš.Ma naučićeš ti sve o tim biljčicama.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Vrt ti je pun novih mladih biljaka, bit će lijepo pratiti njegovo razrastanje
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
po danu je jos ljepsi
treba sve te praznine popuniti...nezelim slbodno hodati vrtom pogotovo uz ograde....zelim paziti gdje hodam... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2425262728 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |