Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 55> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe su estetika i profinjenost uvijek prisutne...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prošetala i ja malo tvojim vrtom,stiže proljeće,a sa njim i proljetna rapsodija.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Prekrasno, prekrasno |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
Dadinica, Mari,5510, Carol, Anabistrica, Panda, Temzi, Miska, Desert Rose, Belina, Klaudija8
hvala vam svima od ![]() Sretna sam jer se napokon sve polako budi, proljeće mi je nekako najdraže godišnje doba. Volim obilaziti vrt, pratiti rast i razvoj svake biljke, od prvih listića do cvjetne kulminacije na kraju. Posebno su mi zanimljive nove biljke koje sam posadila prošle jeseni i kojima je ovo prva godina u mom vrtu. SlavujVk - nestala su mi dva pakujca plavi i crveni, definitivno od vlage. Oni su nestali još tokom rane jeseni, a moja mama koja mi inače zalijeva vrt je rekla ovako: "A baš sam ih dobro zaljevala, baš u sredinu!" ![]() ![]() Gaure još nisu ponikle, ni bijela ni roza, kao ni oxalisi ljubičasti i šareni. Uvularie isto još nema. Ne znam da li je to za brigu!? Općenito, nove biljke koje sam prošle jeseni sadila jako slabo ili nikako niču. A možda je ipak još samo prerano!? Gute Fee - naravno da sam čeprkala! Nisam imala mira! I naravno da sam otkinula pup pod zemljom! Treba me ovako ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...poput tvoje mame i ja sam revno zalijevala svoje pakujce i sada su najvećom većinom pokojni...a već sam imala lijepu zbirkicu
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Prekrasno cvijeće sa još lijepšim slikama. Slike su ti prava cvjetna bajka.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Obilazim malo vrtove naših cura, pa evo me i kod tebe, došla sam po dozu biljkica-proljetnica. Sve su prekrasne.
Vidim da su ti neke nestale ? A možda je ipak još prerano za njih, budi strpljiva i vjerojatno ćeš se jednog dana ugodno iznenaditi. Navratit ću uskoro opet, da vidim što ima novoga ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasne slike proljetnica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Krasne su ti perunike, stoje "ko soldateki". Koliko su visoke?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo su dvije male novine u vrtu...
Na jedan dio travnjaka sam jesenas posadila male crocuse, samo sam ih pobacala i tamo gdje su pali sam ih zasadila. Jedino što nisu procvjetali svi u isto vrijeme, ne znam zašto jer su svi iz iste vrećice. Nadam se da će se razmnožiti tako da ih svake godine bude sve više. Pojilica za ptice, pčelice, i ostale dobronamjernike u vrtu... (Glineni podložak iz Peveca i ptičica iz Kika) |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobra ideja sa šafranima
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Lijepa ti je pojilica za ptice. Ukusi su različiti, da me ne bi netko krivo shvatio ali to je meni maksimum koji volim vidjeti u nekome cvjetnjaku. Prirodni materijal, prirodna boja, čisti minimalizam...
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Kao i uvijek krasne slike kod tebe, lijep ti je kamenjar i proljetnice; nadam se da oxalis poviruje |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
proljece se uvuklo u sve vrtove polako....jako lijepo, bas me zanima kako ce se safrani ponasati iducih godina, pratit cu kod tebe, pa mozda neke jeseni obogatim i svoj travnjak
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ideja sa šafranima je super.jedini nedostatak je što se dugo ne može trava kositi
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |