Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božur - Paeonia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božur - Paeonia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 35>
Korisnik
Poruka
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 22:00
Bebolina,predivan je.Moji još ne cvjetaju,valjda će uskoro!
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 12:18
moji rozi već u pupovima, oni su rani, a crveni idu malo kasnije
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 16:49
moji tek krecu iz zemljeConfused
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 16:55
Mona mozda imas zeljaste?I moji zeljasti tek krecu iz zemlje neki,a ovo kod Beboline je drveni bozur on cvjeta prvi..Drvenjaci ne gube nadzemni dio preko zime.Mislim da bi moderatori trebali ove dvije biljke staviti u zasebne teme jer su skroz drugačije,po svemu..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 17:25
Moon, ništa se ne sekiraj, stigne on još. Moj je tek malo nešto veći od tvog.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 17:25
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

beby krasni su.moji imaju male pupove.ipak je kod tebe morska klima.
Ovaj je božur svake godine prvi, svi ostali su još s sitnim pupovima.

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 17:26
Bebolina, divan ti je
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 17:29
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Bebolina, divan ti je
HvalaHug ovaj uz to što je lijep još i opojno mirišeEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 17:30
Domirisao je on do mene....uživam
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 17:33
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Domirisao je on do mene....uživam
LOLLOLTongue ima i potomstvoHug
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 17:42
Znači mlada mama u tvom vrtu
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 21:09
Ah, Bebi, krasnog li grma
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 06:42
ajme Bebolina ... predivan je, moji su tek krenuli a tvoj već prava čarolija Heart
belica,zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:06

Bebi, dok se na mojim bozurima stvore pupoljci, tvoj vec bude ocvao.
Kad sam prosli mjesec bila u Ri, kcer mi je poklonila ovaj lijepi drvenasti bozur. Za razliku od lanjskog, kojeg sam kupila u Konzumu i sad je vec pokojni, ovaj je potjerao nove listice. Nadam se da cu druge godine docekati njegove cvjetove.

Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 00:07
@Carol, lijepa sadnica drvenastog božuraThumbs%20Up
Nebi me iznenadilo da već ove godine imaš neki skromni cvijetić na to sadnici. Oni cvatu tek drugu godinu ako im se sitno korijenje sasuši prije presađivanja, što kod tvoga nije slućaj jer je posađen u kontejner.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 07:44
Prekrasna boja Carol, valjda će biti kao na slici
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 08:40
Krasni su vam božuri. Moj je tak-tak. Malo bi, pa malo i ne bi :(. Dok se moj ne odluči što bi, uživam u vašima :).
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 22:05

Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 13:44
oh bebi smile39
VG
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 14:55
Originalno poslano od člana tačkaćica tačkaćica napisao:

oh bebi smile39
Cveteki za tebesmile78

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.