enrikove none povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 24252627> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slatka pomagačica.... zato i izgleda sve tako lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
reči su suvišne...luk, fenomenalno povezan za sušenje...zimnica...fantazija...a za malu pomoćnicu ...slažem se sa milicom...ne bilo tako lepo da nije preslatke pomagačice...
|
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vovlovsko srce je zakon za zimnicu moj na nekim mjestima vec pocinje pomalo da se rumeni....predivan vrt nono...predivan...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan vrt... sve buja i zeleni se...ja sam završila povrtarsku sezonu za ovu godinu...vrelina uništila paradajz...a i sve ostalo...više od mesec dana ni kapi kiše, a temperatura preko 40 stepeni...borila sam se danima, ali nije se moglo više ništa učiniti...sreća da ima ovakvih povrtnjaka, tako da imam gde prošetati i nauživati se u prelepim prizorima...
|
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arčik žao mi je zbog tvog povrtnjaka , kod mene je u zadnje vrijeme dva puta padao led , prvi puta krupniji a drugi puta sitniji jer su ispaljivali protugradne rakete ali je sreča što je padao sa kišom pa nije toliko štete naneo ali paradajzi i grožđe je malo stradalo ali ne previše, ja sam već dva puta kuhala paradajz, samo ti navrati stavit ću opet slike
|
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvome vrtu i ja sam povremeni gost. Volim pogledati one dugačke redove, ravne, kao po špagi i obilje plodova... a posebno volim vidjeti tvoju slatku pomagačicu. A voljela bih se i zavući u tvoju bogatu špajzu za čiji sadržaj zaslužuješ puno pohvala!!!
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lilibu
Upravo klijam Pridružen: 10 Lipanj 2015 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav enrikova nona , koji prekrasan vrt...
Zadivljena sam veličinom i urednosti tvog vrta, sve po špagi...vidi se da su vrijedne ruke...a tek zimnica svega kod tebe ima...nema nama do naše slavonije i vrijednih ljudi koji tamo žive...e da mi je malo vaše plodne zemlje...a tek bakina nasljednica...preslatka da li uvjek sušiš češnjak kao na slici? nisam to vidjela kod nas, da li se tako brže osuši? |
|
'Život je poput vožnje biciklom. Želiš li održati ravnotežu, moraš neprestano ići naprijed. (Albert Einstein)
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lilibu
Upravo klijam Pridružen: 10 Lipanj 2015 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme koliko češnjaka ( ili je to luk?)
kako ti je sve uredno i bez korova. Brzo će niknut sve što je posijano samo da zatopli...a trava najbrže... bar je kod mene tako
|
|
'Život je poput vožnje biciklom. Želiš li održati ravnotežu, moraš neprestano ići naprijed. (Albert Einstein)
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Velik i lijep povrtnjak...
|
|
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad je prije mrkva i peršin otišao u sjeme!? To je od prošle godine? Kao i uvijek prelijepi vrt.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurelia
jadranka4 od prošle godine su, imam i celer i kupus koji idu u sjeme, najbolje mi nikne moje sjeme |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekamo friške slike da možemo uživati u tvom vrtu.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nanizale se kao smaragdne perlice......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 24252627> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |