Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 2425262728 94> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj hibiskus -grm nosi plave i pink cvijetove ! Ja sam skupa posadila bijelo + plavo + pink sjeme a ovo je izraslo : Dahlie , ali , ne osjecaju se bas najbolje , trebala sam ih drugdje posaditi .... Veliki oleander sam smjestila tu i izgleda da mu to mjesto odgovara : |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha , kaj da radim s ovim izdankom ? |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Albizija (?) , mislim da ju moram pod hitno presaditi : |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak je lepo kod tebe, sve je šareno, a trava se zeleni. Pusa
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu jos imam puno posla : |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad malo iz vrta :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj hibiskus samo cvijeta i cvijeta ..... |
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ti ja par kandidata koji se veseliju svakoj dobivenoj flasici bez obzira na to kaj je u njoj ! Mozes si mislit' ? |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga,
Taj tvoj mir,tišinu i ljepotu neću nićime narušiti,samo te lijepo pozdravljam i
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam se rano ujutro šetala tvojim zagorjem, sunce prži svugdje pretjerano, i kvari nam cvijetne planove, ali usprkos tome meni sve izgleda čisto ok. Izdanak kamenog cvijeta možeš ostaviti tako da visi ili ako ti se ne sviđa, odreži pa posadi. Albicija i meni malo čudnjikavo izgleda, kao da je klonula.
Zimnica će biti za 10- to je moment kad je meni žao kaj nemam povrtnjak- ali nemam ni mjesta. Nema veze , jednog dana.... Lijepi pozdravi |
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, sve ti je tako lijepo i plodno da se pitam kak bi tek izgledalo da si cijelo vrijeme bila doma!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpuno se sa RSarom slažem - zaista te vrtek praf lepeko dočekal.
Znači i kod vas je zabrana zalijevanja? Kod nas u Međimurju, za sada, još nikaj tak ne vele.. Ali ja imam u dvorištu pumpu za vodu, pa vježbam mišiće prvo pumpajući vodu a onda noseći kante
p.s. ova mi je slikica tako posebna, divan pupoljak!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha , kaj da radim s ovim izdankom ? odreži ga i zasebno posadi, inače je biljka lijepa i kompaktna u gornjem dijelu, ovo samo bez veze strši, I tako ćeš imati komada 2. Inače ti je sve ostalo jako lijepo. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam imaš prekrasno cvijeće, a i povrće je za svaku pohvalu
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan jako mi je drago da si mi bila u posjeti ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga , tako bih ti se veselila kad bi ti dosla u stvarnosti i narusila taj mir ! Ja se uopce nebi ljutila ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U pravu si draga ! Albicija je izgleda malo bubana ! Also , doktorice pomozite ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gdje si ti meni danas ? Koliko sam te nazivala i na fix i na mob ! |
|
Odgovori | Stranica <1 2425262728 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |