Hercegovački vrt |
Odgovori | Stranica <1 2425262728 76> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvić, želim puno sunčanih dana, a onda ću doći pogledati kako sve napreduje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha ha draga tikvić kod tebe nešto izviruje ispod lišća kod nas od snijega još ništa ni ne pomišlja izbiti.evo ovih dana otoplilo valjda će nešto stidljivo izviriti.ja ne mogu iščekat, dosadila mi zima.dok nas pravo sunce ne ugrije ti nas tješi svojim lijepim sličicama
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljetnice su i kod tebe zablistale,a ja kad sam vidila tu vašu ulicu kaktusa pomislila sam:"vau kako su veliki!"
|
|
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt draga tikvić ! Pampas trava,datule,trube ostaviše me bez daha kao i tvoje predivne jaslice ! Kod tebe stiglo proljeće kod mene se tek polako budi jedva čekam nove šetnje u tvom rascvalom vrtu ! :)
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi vjesnici proljeća darga Tikvić!
|
|
Rijeka
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvić, vjesnici proljeća su baš lijepi.
Kod mene tek izviruju van, svaki dan ih gledam i čini mi se da su sve manji i manji...
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš kao što i Sunceee veli - tako se i meni čini s mojim proljetnicama. Nikako da počnu rasti
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gdje si Tikvić?
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me Baka, tu sam!
Drage moje Triša, Magnolia, Mira, Zelenka, Mira k., Sunse, Anaida i Baka hvala na posjeti i velika svima. Nakon ovih desetak sunčanih dana u mom vrtu su procvijetali mini irisi, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mini preslatki!
|
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Visibabe su skoro ocvijetale,
Uploaded with ImageShack.us plavi jaglac neumorno cvijeta još od početka siječnja, Uploaded with ImageShack.us prva ljubičica, Uploaded with ImageShack.us |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam u jednoj poljoljekarni naišla na prekrasne kane i po običaju nisam mogla odoljeti, a nisam se mogla niti odlučiti i uzela sam sve ponuđene,
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim sa se mnogima dopala "ulica kaktusa" pa evo još par sličica,
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh što si se lijepo ponovila baš mi je drago.ja danas obilazila svoj vrt ništa još nije3 ni mrdnulo, samo zumbuli stidljivo izviruju. baš ti zavidim na tom proljeću koje je izgleda od nas još daleko.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cviće,ali "ulica kaktusa mi je posebno zanimljiva
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulica kaktusa je ,kane divne ,i ja sam na njih bacila oko,listam katalog i razmisljam za koje da se odlucim
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe si kane kupila! proljeće je tvoj vrt obojilo u plavo! lijepi su ti irisi, jaglac, ljubičica, nesmijem zaboraviti bijelu visibabu! ulica kaktusa je jedinstvena!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom sam pogledala ulicu kaktusa,sve plavo i bijelo cvijeće ti procvalo,a i noviteti su dobri.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene u šetnji tvojim vrtom kod tebe baš poranili cvjetići, ali mi je ova mlječika predivna, kada sam jesenas bila u mostaru vidjela sam u jednom dvorištu .
|
|
Odgovori | Stranica <1 2425262728 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |