Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hercegovački vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hercegovački vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 76>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 22:22
Tikvić, želim puno sunčanih dana, a onda ću doći pogledati kako sve napreduje.smile219
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 09:57
ha ha draga tikvić kod tebe nešto izviruje ispod lišća kod nas od snijega još ništa ni ne pomišlja izbiti.evo ovih dana otoplilo valjda će nešto stidljivo izviriti.ja ne mogu iščekat, dosadila mi zima.dok nas pravo sunce ne ugrije ti nas tješi svojim lijepim sličicama
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 21:06
Proljetnice su i kod tebe zablistale,a ja kad sam vidila tu vašu ulicu kaktusa pomislila sam:"vau kako su veliki!"smile94
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 22:34
Predivan vrt draga tikvić ! Pampas trava,datule,trube ostaviše me bez daha kao i tvoje predivne jaslice ! smile94Kod tebe stiglo proljeće kod mene se tek polako budi jedva čekam nove šetnje u tvom rascvalom vrtu ! :)
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 22:56
Lijepi vjesnici proljeća darga Tikvić!
Rijeka

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 22:59
Tikvić, vjesnici proljeća su baš lijepi.
Kod mene tek izviruju van, svaki dan ih gledam i čini mi se da su sve manji i manji...  LOL       

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 07:29
Baš kao što i Sunceee veli - tako se i meni čini s mojim proljetnicama. Nikako da počnu rasti Wacko
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 10:29
A gdje si Tikvić?
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 16:20
 Evo me Baka, tu sam!
Drage moje Triša, Magnolia, Mira, Zelenka, Mira k., Sunse, Anaida i Baka  hvala na posjeti i velika smile78svima.
Nakon ovih  desetak sunčanih dana u mom vrtu su procvijetali mini irisi,

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 16:23
Mini preslatki!Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 16:26
 Visibabe su skoro ocvijetale,

plavi jaglac neumorno cvijeta još od početka siječnja,

prva ljubičica,

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 16:30
 Mlječika takođe cvijeta,

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 16:39
 Jučer sam u jednoj poljoljekarni naišla na prekrasne kane i po običaju nisam mogla odoljeti, a nisam se mogla niti odlučiti i uzela sam sve ponuđene,

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 16:47
 Vidim sa se mnogima dopala "ulica kaktusa" pa evo još par sličica,

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 18:47
uh što si se lijepo ponovila baš mi je drago.ja danas obilazila svoj vrt ništa još nije3 ni mrdnulo, samo zumbuli stidljivo izviruju. baš ti zavidim na tom proljeću koje je izgleda od nas još daleko.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 18:48
Predivno cviće,ali "ulica kaktusa mi je posebno zanimljivaThumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 18:51
Ulica kaktusa je ,kane divne ,i ja sam na njih bacila oko,listam katalog i razmisljam za koje da se odlucim
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:02
lijepe si kane kupila! proljeće je tvoj vrt obojilo u plavo! lijepi su ti irisi, jaglac, ljubičica, nesmijem zaboraviti bijelu visibabu! ulica kaktusa je jedinstvena!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:11
Još jednom sam pogledala ulicu kaktusa,sve plavo i bijelo cvijeće ti procvalo,a i noviteti su dobri.Tongue
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:20
evo i mene u šetnji tvojim vrtom kod tebe baš poranili cvjetići, ali mi je ova mlječika predivna, kada sam jesenas bila u mostaru vidjela sam u jednom dvorištu .smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 76>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.