Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori | Stranica <1 2425262728 37> |
Korisnik | ||
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
malo su živnoli od kada je zahladilo
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
milica
|
||
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jedan, kojemu je otpalo lišće i počeo se sušiti, sam iskopala. Na korjenu nije ništa bilo neobično ali je dosta bio mokar, možda sam ga previše polijevala. Presadila sam ga u lonac a jednu granu u poseban lonac zapelcala. Vidjet ću što će biti dalje.....
|
||
|
||
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kasni ,ali je zato lijep.
|
||
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolina, kod moga močvarca još nema znakova, zapravo još su mu grane čvrste ali nema niti jedan listić. Možda ipak bude nešto...
|
||
|
||
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Milice čisto bijeli je savršen!!!!
|
||
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
||
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Milice i meni poseban ovaj čisto bijeli :)< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
||
|
||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasni su vam močvarci, bez iznimke!
Imam pitanje. Kako bi dvogodišnji grm močvarca podnio presađivanje? Trenutno mi je između dva grma ruža, a to se ružama baš ne sviđa, a ni on nema baš lijep oblik.
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dadinica, ja mislim da ga možeš presaditi, samim time što se približava jesen- tako da ti do zime pusti malo korijenčića na novom mjestu.
A za svaki slučaj ga prije zime dobro pokrij da ti ne izmrzne korjenje ako se slučajno neće dovoljno prilagodoti novom staništu.
|
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja mislim da ga sad ne treba dirati.još malo i on će na mirovanje.ostavi mu 20 cm duge izboje da ga nađeš u proljeće.onda ga možeš presađivati koliko želiš.mislim da reskiraš sa sadašnjim presađivanjem.
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 2425262728 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |