Bi-Biljana i salvete |
Odgovori | Stranica <1 2425262728 29> |
Korisnik | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bi-Biljana, ti znaš da ja obožavam tvoje prekrasne radove, ali i nestrpljivo čekam nove, prema tome..... Pozdrav!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđaja mi se kako si to napravila, koju boju koristiš kad radiš na staklu i da li koristiš i koji primer za staklo. Super izgleda. I dobra ideja za poklon kad nekome trebaš napraviti.
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrata su ti savršena, jednostavno savršena.
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uuuuu,boce su mrak!I plava kutijica!.....i c/b tanjur...pa di sam ja bila?
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje dame, hvala vam na posjeti i lijepim riječima
sanja1734 - kada radim na staklu ne koristim neki posebni prajmer, jednostavno malo špricnem na staklo prozirni lak u spreju (tako da bude kao maglica) pa tek onda radim dalje. koristim obične akrilne boje.
maslina55 - ne mogu ti opisati koliko mi gode tvoje riječi, ti si majstorica čiju galeriju često obiđem i divim se tvojim radovima. hvala ti...
a sada da pokažem što sam radila dok me nije bilo na CIF-u (no dobro, priznajem da sam ponekad virnula što sa događa ali nisam ostavljala tragove )....
prvo jedna visilica za jednu dragu osobu
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Bi-Biljana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa drvena kutija, za moju dušu....baš mi je dobra,zadržat ću ju
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Bi-Biljana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i sada još svašta nešto |
|
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u stvarnosti još je lljepše, ja vidjela. I tko kaže danisi već položila majstorski ispit. Perfa
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Kalla
Nedavno posijan Pridružen: 18 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad vidim tvoje radove, ostajem bez rijeci kako su dobri. Puna si ideja i imas tako spretne ruke. Pitam se kada to sve stignes napraviti.
o d u s e v lj e n a s a m |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bi-Biljana kao i uvijek - prekrasno. Samo ti možeš dobiti ove tople boje. Ne znam što bih izdvojila - možda sliku- visilicu. Bravo! Pozdrav!
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo. Posebno me se dojmila ona prva visilica. Ima puno detalja. S čim si napravila onaj neravni obrub?
|
|
Bi-Biljana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage sve - hvala vam , zaista ste motivacija
Kalla - sve to nastaje u večernjim satima, dođe mi kao psihoterapija poslije posla
Okić - ...i sve sam ti rekla
Mima - rub sam dobila na način da sam prvo iscrtala rub gdje će završiti salveta, a onda sam na ostatak špatulom nanosila kit za drvo i nepravilno ga tapkala plosnato okrenutom špatulom (zamisli da mažeš putar na kruh : jednim potezom naneseš, okreneš oštricu vodoravno i tupkaš da se masa izdigne). kada je bilo suho, lagano sam pobrusila oštre špice (nije ih bilo puno jer sam masu nanosila u tanjem sloju). na to je išla svjetla boja, pa bitumen i na sve malo zlatne i bakrene patine.
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni radovi, najljepša mi je visilica
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na uputama. BAš sam se ovih dana i ja počela zabavljati kitom.
|
|
aleksandra m
Nedavno posijan Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno i predivno.Ali moram reci da sam zinula i balila na tanjir sa ornamentima, ostavio me je bez daha.Smem favorizovati,je li?!
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
Bi-Biljana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
RS -
Mima - samo naprijed, meni je predivno raditi sa kitom, pruža mnoge mogućnosti.
Aleks - samo naprijed!! i hvala
|
|
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad su svi navalili na visilicu...a idem i ja
baš je dobra! Iako se meni sviđa i ona kutija što ćeš je ostavit sebi-imam osjećaj da je uživo i ljepša, a i gljive su mi lipe! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila bi nepravda bilo šta izdvojiti!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 2425262728 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |