Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Korisnik | |
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Slike su famozne,e koja je ovo biljćica baš mi je neobična i lijepa!?! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
astilba slikana iz ptičje perspektive
|
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Hvala draga matilda,slike su ti fenomenalne,ne znam dali se baviš inače fotografijom ali ovo što sam vidla mi je super,prva liga!
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
hvala ti jannette, ali ja sam ti totalna početnica. počela sam slikati od kada sam logirana na forumu, a do tada bi bilo koju vrstu fotografiranja prepuštala drugima.
|
|
![]() |
|
I mene je jako zanimala fotografija,kad sam rodila sina slikala sam ko luda sve do njegove 4-5 godine i onda sam prestala skroz.Volim lijepe fotografije to mi je super!
![]() Nema veze što si početnica baš ti super ispadaju,imaš filing za to,sam ti tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Krasno cvijeće, a što se fotografije tiče, mišljenje mene kao laika, najbolja je ova zadnja fotka, prkrasna ! Bravo !
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Prekrasno cvijece i slikice, ali ova zadnja slika - mrak!
![]() |
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
|
Cvijetoholičar ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Super!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Dafroza ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
meni je zakon ona pletena ogradica i šareno cvijeće! ladanjski duh...odlično
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Matilda, odakle si ti?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Matilda bravo !
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima!
![]() nbjelovu fotke su iz zagorja. |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Bravo za Matildu i moje rodno Zagorje
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav svima! Došla sam po porciju duhovne hrane. Krasno cvijeće, bez riječi, oduzima dah! Veeeeliki pljesak svima!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Zna li netko nešto o biljci spilanthes oleracea ima li je tko ili zna neke podatke o njoj ?
Jako mi se sviđa, zar nije prekrasna ?????
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Anci , na njemackom jako puno pise o toj biljcici koja se cak upotrebljava i u kuhinji : Nijemci je zovu Brasilkresse (zato jer je ljuta) , Husarenknopfblume ili Prickelblume . Opranu ju se smije pregristi da bi osjetila kak smeka !
Probaj http:/www.uni-graz.at/~katzer/germ/Spil_acm.html mozda ti sama ili neko od tvojih zna njemacki a ako ne , a tebe to interesira onda cu ti ja prevesti ! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |