Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 43>
Korisnik
Poruka
jannette77 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 18:19
Tongue

Slike su famozne,e koja je ovo biljćica baš mi je neobična i lijepa!?!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 20:26
astilba slikana iz ptičje perspektive
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 21:06
Hvala draga matilda,slike su ti fenomenalne,ne znam dali se baviš inače fotografijom ali ovo što sam vidla mi je super,prva liga!
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 11:33
hvala ti jannette, ali ja sam ti totalna početnica. počela sam slikati od kada sam logirana na forumu, a do tada bi bilo koju vrstu fotografiranja prepuštala drugima.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 14:21
I mene je jako zanimala fotografija,kad sam rodila sina slikala sam ko luda sve do njegove 4-5 godine i onda sam prestala skroz.Volim lijepe fotografije to mi je super!Thumbs%20Up
Nema veze što si početnica baš ti super ispadaju,imaš filing za to,sam ti tako nastaviClap
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 22:22

Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:21

Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:41
Krasno cvijeće, a što se fotografije tiče, mišljenje mene kao laika, najbolja je ova zadnja fotka, prkrasna ! Bravo ! 
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 22:51
smile141
Na vrh
SueZP View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 113
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SueZP Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 08:10
Prekrasno cvijece i slikice, ali ova zadnja slika - mrak!smile55
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
Na vrh
Cvijetoholičar View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetoholičar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 09:30
Super! Smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 22:37
Na vrh
Dafroza View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dafroza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 17:30
meni je zakon  ona pletena ogradica i šareno cvijeće! ladanjski duh...odličnosmile162
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 06:33
Matilda, odakle si ti?
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 07:31
Matilda bravo !
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:38
Hvala vam svima!
nbjelovu fotke su iz zagorja.
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:50
Bravo za Matildu i moje rodno Zagorje

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 15:19
 Pozdrav svima! Došla sam po porciju duhovne hrane. Krasno cvijeće, bez riječi, oduzima dah! Veeeeliki pljesak svima!   smile55 
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2010 u 22:24
Zna li netko nešto o biljci      spilanthes oleracea ima li je tko ili zna neke podatke o njoj ?
Jako mi se sviđa, zar nije prekrasna ????? 
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 10:50
Draga Anci , na njemackom jako puno pise o toj biljcici koja se cak upotrebljava i u kuhinji : Nijemci je zovu Brasilkresse (zato jer je ljuta) , Husarenknopfblume ili Prickelblume . Opranu ju se smije pregristi da bi osjetila kak smeka !

Probaj 
http:/www.uni-graz.at/~katzer/germ/Spil_acm.html

mozda ti sama ili neko od tvojih zna njemacki a ako ne , a tebe to interesira onda cu ti ja prevesti !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.