Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 2425262728 165> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme Brome kakve prekrasne begonije
pelcerićima držim fige da se prime i da narastu veeelike |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grrrrrr, žuta truba ti je
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya, kuglica se za sada dobro drži, evo je
evo još nekih u nočnom luku |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad vidim koliko i što sve zakorjenjuješ vjerujem da će i kuglica uspjeti. Ako ne uspije - znamo gdje ih ima ...
Većeras sam slikala tvoje bebe. Tek toliko da vidiš da sam pažljiva prema njima.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sam sada prošla tvojim zadnjim stranicama...oduševljena sam da ti je uspjela........
i tvoje cleome već izviruju iz zemlje......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Riječanke napadaju.
Prava noćna bajka |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Bromi, pasiflora je PREEEEEKRASNA! Hojina kuglica odlična....ma sve je super....ne moram posebno spominjati narančastu bugicu....kad je ona asocijacija na tvoj bujni vrtek!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predugo nisam tu bila i sad sam se pogubila u tim"novitetima"zapelcanim i inim a da ne govorom o tvojim"domačinima".
E da,da ne zaboravim,onu"twister" samo ostavi,meni je Teak zapelcala dosta davno jednu grančicu i mjesecima je mirovala.Svo lišće je bilo zeleno no nije bilo nikakvog pomaka.Onda mi ju je dala nek si sama pratim i nakon mjesec dana,kako je kod mene,je jedan listić potjerala.Znači ,dosta dugo joj treba da krene.
Bijelu ruseliju uopće neću komentirati(kak bi moj nećak reko"samo gvedam")
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetah tvojim vrtekom i mogu ti reči da imaš krasne biljke,a i onaj rasadnik ti je dobar .
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam uživala u bilogorskom vrtiću! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene nije dugo bilo. Ma ne može čovjek sve obilaziti. Puno "lipi stvari" ima u vašim vrtovima. Bromelija imaš predivnog bilja. Ali evo i kod tebe vidim kopriva u zemlji. Ostaje li i preživi zimu? |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curice moje svima pusa hvala što posječujete moj vrt
baka koprivice nažalost ne mogu prezimiti u vrtu, zbog toga sada sadim mlade koje će na proljeće biti lijepi šareni grmići |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija nisam ti dugo bila u posjeti i evo me sada da se divim tvom cviću
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da znas i ja sam tu
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ce to biti uskoro moje
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oo draga pa ti se nama vratila svima
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam prošetala...
Doći ću opet
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dođi kava čeka
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, one tvoje divne koprive...uh,uh...
Ako dođem i ja sa Željkom na kavu sigurno ćeš ostat bez kitice, one crvene...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 2425262728 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |