Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 69> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Samo ti misli da nju nabaviš ja sam se jedva snašla za nju -i kad sam je nabavila ono krenu na poklon još jedna pa još jena i 4-ta mlada i opet sam škrta nikom ih ne dajem
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ako te zanima kako se sade cikasice, pogledaj u mom vrtu - strana 39
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Evo ti receptić za želudac:
1 kg mrkve ekološke 1 kg oraha jezgre 1kg meda 1kg limuna ( ako može eko) 1 kg kocke šećera 40 dkg hrena Ovo se može koristiti i za bolesti pluća Sve se smiješa i uzimati u jutro i naveče na tašte. Držati u frižideru. |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Samo mi objasni da li se limun u to iscijedi ili se mora isitniti???
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Evo malo novih slika moga vrta i terase...
![]() Ne znam koji je ovo cvijet, imam ga ove godine prvi puta.
![]() Cijevalice cvjetaju po drugi ili treći puta.
![]() Mislim da je ovo Carsko oko od Silvek ali preko Shashe...
![]() Dalija
![]() Počinju i noćne frajle...
![]() A ova mi je posebno interesantna...
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ja mislila ona nema cvijeća u vrtu , a to pravi rajski vrt
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
sve je super..jako lijepo cvijeće.
![]() |
||
![]() |
||
|
To je jako mali komadić zemlje, taj moj vrt. I ove godine sam ga prvi puta sadila i sve je bilo nekako "stihijski", tako da izgleda tako kako izgleda, ali druge godine će to već izgledati kao jedan jako lijep vrt.
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Baš se lijepo izmješala ova noćna fralja
![]() |
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
baš sam lipo šetala tvojim vrtom i uživala u raznolikosti boja tvog divnog cvića.
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Baš je krasno šareno društvo...
Za prvu fotku ,mislim da je sljez (meni na to sliči ,ali ima netko tko zna bolje...)
|
||
![]() |
||
|
I ja mislim da bi to mogao biti sljez, ali čekam znalce...
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Sljez je sigurno, i super je boja, a ostalo je prekrasno.Noćne "cure" i mene oduševljavaju svojim kombinacijama boja - nekad budu baš zanimljive -
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Cvijeće ti je prekrasno! Ono prvo je lavatera, jednogodišnji slijez
![]() |
||
![]() |
||
|
Tek sada sam vidjela sitno napisanu porukicu ![]() Ma može se samo procijediti i onako u cijeđenju ti ostane samo suha kožica. Recept sam dobila od osobe koja tvrdi da je djelotvorno ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Silvek, tako je to je lavatera!!!
Kada si napisala sjetila sam se da sam pisala Lavatera na tegli.
Hvala ti, to je tvoje sjeme...
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ja sam imala ovaj cvijet na prvoj slici i nema ga više nestao iako se sam osijemanjava .ali nikad ne znam kako se zove pa .možeš li mi reći-jer taj cvijet su baš nekad imale i one starije generacije a ja uživam u tome što nema niko što je nestalo
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
![]()
Ok, hvala ti. Recept je već prepisan...
|
||
![]() |
||
|
Evo Niho, Silvek nas je prosvijetlila.
To je lavatera!!!
I zaista je lijep cvijet, sigurno ću ga i druge godine posaditi,a kada skupim sjeme mogu ti poslati ako želiš.
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Proljeće baš ti je vrtek lijep. Kažeš tek počela, stihijski...Pa položila si razred! |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |