Kamelija - Camellia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 35> |
Korisnik | |
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Lela.h
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasno,samo toliko.
|
|
![]() |
|
Pri kraju su, toplo im je, a i dosta su se cvatuć iscrpile.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
![]() |
|
Lijepa damica
![]() Evo da odgovorim na ovo pitanje.
Sad kad je ocvala, prvu stvar koju treba napraviti je presaditi je u veću teglu, u kiselu zemlju za azaleje, rododendrone i kamelije, samo pazi da joj obezbijediš dobru drenažu. Zalijevaš je tako da supstrat održavaš vlažnim, a prihrana joj nikad nije na odmet. Kad damicu zaliješ (kišnica) ostavi je da malo upije vodu, tek tad joj dodatno daj vode u kojoj je gnojivo.
Ako imaš dubioze oko nje, slobodno pitaj
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
bebolina hvala na brzom odgovoru, još me zanima s čim je prihranjivati (kristalon ili kakve granule)
Inače ti si jedna od glavnih "krivaca" što nisam mogla mirno spavati dok je nisam nabavila i sad samo titram oko nje.. |
|
![]() |
|
@marta78
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Bebolina prekrasne su ti, i moja koja je u zemlji odavno je procvjetala ista je kao i ova tvoja s kišnim kapima ,sličicu s kapima nemogu pronaći ali na mojim stranicama ima ali evo kakva je
![]() bijelu koju sam kupila ja sam odmah presadila i sad je i ona prestala cvjetati, nisam kupovala supstrat već sam zemlju donjela iz borove šume, posula neopitroidim i tako je stajala dva dana a onda sam je malo obradila u mikrovalnoj i to je to. Tako sam postupila i sa mojom koja je sad već 3 g. u zemlji, naime prvu godinu je u tegli da razvije korjenje i oslobodi se hormona kojima je nakljukana, pa je tu zimu je u kući . Možda sam malo pomogla i Marti
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Da @aralija
![]() Ova tvoja je ko bombončić
![]() Moje su na zasluženom odmoru
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uh kako bi lijepo izgledale jedna do druge u drvoredu . ja svoju bijelu mislim posadit do godine kraj ove u blizini im je jelka i tlo je kiselo, more iglica ispod
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Imam i ja dvije bijele
![]() ![]() Jedna mi nešto negoduje, odbacila mi je pola listova pa sam malo zabrinuta zbog nje...zloća
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina hvala, držat ću se tvojih uputa.
aralija i tvoje su predivne, ja ću svoju u tegli držati u polusjeni uz bor,a zimi u prohladnoj prostoriji...samo da preživi!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |