Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 257258259260261 370> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasmijala sam se razlogu zbog kojeg si se predomislila dati otkaz!
![]() ![]() ![]() ![]() A kolaž! Pa on je baš presjek svih tvojih ljepota. Lijepih, ukusnih kućnih ukrasa, biljki, s obaveznim ljepotama iz vrta i naravski komadićem mora! Prelijepo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Sretan Bozic!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Nestvarno je vidjeti kod tebe toliko procvjetalog cvijeća!
A božićne ukrase si zbilja napravila sa puno ukusa. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sretan Božić !
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima, ove godine kasnim u svemu
Od srca vam želim sretan i blagoslovljen Božić Na ovom svijetu ima puno onih koji su danas, tužni, nesretni, sami... ... za sve njih... http://www.youtube.com/watch?v=sCXZzIcEUD4 ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hvala ti draga! I moje najljepše želje su upućene tebi
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanice, sve ti dobro bilo!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Sretan Božić |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Sretan ti i blagoslovljen Božić!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Danas mi je dan za švrljanje po vrtovima a tvoj mi je po običaju prvi. Dugo sam listala jer sam puno propustila.....
Oduševila me je crvena ruža u kamenici ali ipak sam odabrala žutu
![]() Predivna je slika borova na litici
![]() ![]() Želim ti ugodne Božićne blagdane i da se dobro provedeš u VŽ....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
sve najljepse za blagdane zeli ti Pero :)
puno ti hvala za biljcice paket je ogroman i odlican :) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
teško je...svatko ima neku tugu, al tvoja je neopisiva
hvala za slike. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja hvala što si me podsjetila na ovu divnu pjesmu
![]() želim ti sretan put i da se skoro vidimo ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Misty ![]() Anaida ![]() Otok uvijek nađeš lijepe aranžmane, daj pošalji link, znaš da ja volim raditi aranžmane, a pomalo mi ode inspiracija. Ovaj je baš dobar ![]() Mali kaktus, sretno i tebi i tvijima, vidimo se ako Bog da. Baka, hvala ti podsjetila si me s ovim šiškama, na neke lijepe davne zime, kad smo ložili na drva šiške su bile za potpalu i uvijek smo u konobi imali nekoliko vreća. Sretno tebi i tvojima. ![]() Moon hvala i tebi i tvojima sve najbolje. Korijenko draga, baš sam se mislila kako te nema dugo na forumu. Drago mi je da ti se sviđaju ruže, ipak su one kraljice, kod mene još cvatu. Želim tebi i tvojoj obitelji puno, sreće, zdravlja i veselja ![]() Petre hvala i tebi želim sve najbolje. Samo ti sve posadi ![]() Mari moja, jedva čekam da se vidimo, da me malo nasmiješ ![]() Bromi, pjesma za našu dušu ![]() Drenova, hvala, sretno i tebi i tvojima ![]() Evo ja se spakovala, ujutro putujemo na sjever, a vrijeme je orkanska bura, susnježica, kiša, užasno..., nadam se da će se smiriti do sutra. Ovih dana je bilo lijepog vremena, pa sam slikala par kadrova u vrtu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... što me slikaš, vidiš da sam zaluto... ![]() Eto uživajte u ovim blagdanima, ja jedva čekam vidjeti moga Roka. Pozdrav svima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Slike su prekrasne, mago je presladak !
Želim ti sretan put i lijepo druženje sa Rokom ! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Maga, magarac je super dečko, baš ti je pozirao kao veliki. Moraš unuku pokazati tu slikicu!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 257258259260261 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |