Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Tvoje slike mame sva osjetila, pa kako ne bi i štetočine
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mari, ovo si zgodno napisala....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ovo ti je nešto jako zgodno, ovaj cvijetak na kat
|
|
![]() |
|
Moon,
![]() Zove se Phlomis........ malo prije mi draga osoba pomogla oko imena.... |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Krasne slike milice. Baš mi je drago što je casia "oživjela". Lonicera je predivna.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
lonicera je divna...a cvijet na kat je bas na kat....lijepo cvate....samo da se odrzi i ostane zimu...nadajmo se da je trajnica.....lijepa setnjica...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Rajski vrtovi,
![]() Josipa, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
U mojim zapisima sam pronašla od koga sam dobila ovaj cvijet na kat..... Draga Natalija je bila velikodušna i poslala mi..... hvala joj ....
|
|
|
|
![]() |
|
Još sam pronašla da se zove i Jeruzalemska kadulja....
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
albicija jeli to ponaški stidljiva mimoza imam malu mrvicu koja kad je takneš zatvori listiće moja djeca oduševljena kad imadneš vremena napiši mi nešto o njoj molim te
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
novi cvijetak je baš zgodan
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Kamenjarka,
![]() Ova moja je
Albicija (Albizia julibrissin) - "kišno drvo" a još se zove i svileno drvo.
|
|
|
|
![]() |
|
Kamenjarka , jako dobro pazi da djeca operu ruke jer je stidljiva mimoza jako otrovna. Ima dosta o njoj napisano....našla sam i jedan video o tome kako se listići zatvaraju kad ih se takne... Ova albicija nije tako osjetljiva.....
Enrikova nona, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Bravo za prijateljicu,a Niki jedna veeeelika
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
torta je savrsena...dostojna male unucice....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
hvala draga to nisam znala za stidljivu mimozu usput prekrasno u tvom vrtu
|
|
![]() |
|
Vijolica,
![]() Josipa, ![]() Kamenjarka, ![]() Hvala vam na posjeti..... |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Baš tako... svi su došli na njezin rođendan!
![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |