Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrcko, moj Ares ne može niti preko vratiju, a kamoli preko žice. A tebe simpatizira. Nema straha
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hoyce pozdrav od mene
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej bok, evo i mene da vidim kako ti izgleda vrt.
Vidim da je čuvar budan i da pazi na dvorište?! Puno pozdrava i nadam se da ćeš više pisati kada krene i ljepše vrijeme. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
hoya pozdrav
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovo je najslikovitije što sam našla
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya, kakve si kombinacije smislila ove zime?
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Svima veliki pozdrav.
Smrcko, ni ja nisam našla ništa bolje, ali i ovo ti je dovoljno ![]() OTOK, nisam smislila ništa novo. Dvorište je kao spaljena zemlja. Puno dugogodišnjih sadnica mi je smrznulo. Sadnice koje sam čuvala za kombinacije su bile super do prije par dana i - odu. A ove mi godine u lipnju treba dvorište biti lijepo. Ne znam odakle da krenem!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
je li ti to imaš svate u lipnju! ako ikako mogu doprinjeti dA bude lijepo tu sam!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lmoj ovako docekuje sve goste,propne se na ogradu ,mase repom i ceka i laje,pozdravlja goste....slatkis |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moram dati konačnu ocjenu za tvoj sok, MM i ja smo se otimali za čašu.
Čista ![]() ![]() Bolji nam je od borovnica, tu se mogu dodati i aronija i ove neke ljekovite bobice. Ares i ja smo skoro u ovakvim odnosima ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ja se javljam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
i ja se javljam
![]() |
|
![]() |
|
Pa jedino da joj posudite cvijeće za taj dan, što će od pelcića
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moje možeš svo izložiti.
![]() Još ćeš me natamburati ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nema hoye ,ukast ću joj psa kad je nema,cvijeće neću dirat ,možda koji plecerić da ukradem
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hoya i ja sam malo svratila da te pozdravim i da se najavim da ću doći do tebe. Čitam da ti je puno biljaka "otišlo". Tješi se da nisi jedina....Hajde nešto ćeš već smisliti, a i mi ćemo štogod nadopuniti...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |