OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 374> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oduševili su me ovi sukulenti!!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jelda da je lijepa i zanimljiva onakva sa svojim listićima!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Raskitila sam božićno drvce, ono se je vratilo na svoje mjesto u vrtu, a cvijeće nazad na svoju policu. I dok su neki božični kaktusi uranili sa cvjetanjem, ovi malo kasne
![]() grevilea ima pupove ![]() razveselila me moja polygala ![]() jer ima pupove i uskoro će procvjetati ![]() neveni uvijek cvatu ![]() maćuhice daju vrtu malo šarenila ![]() ![]() ![]() Eto, pa i nije tako loše s obzirom na datum |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lose? nikako nije lose,kad ce moj vrt da ozivi tako
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bez obzira na godišnje doba, uvijek lijepo i rascvjetano.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Božićno drvce se vratilo na svoje mjesto u vrtu.......a molim lijepo malo pojašnjenje toga,imaš ga u tegli i svaki Božić ga unosiš unutra ili...?
![]() Sad kad su naši božićni kaktusi ocvali,sad buš se ti hvalila svojim
![]() Grmići ti imaju pupove,maćuhice i neven cvatu,pa ja mogu samo sanjati o tome
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ovo ko da sam ušla u drugu vremensku zonu, sve šareno cvjetno, pravo osvježenje!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala na posjeti.
Mali kaktus - kupila sam malo posađeno drvce, prve godine sam ga okitila i bilo je u kući. Još je uvijek u tegli, ali bilo mi ga je žao unositi u toplu kuću, pa sam ga okitila i smjestila u dvorište pred ulazna vrata. Sada je opet u vrtu. Danas je bio baš krasan dan, a i svjetlo je skoro do 5 sati, pa sam malo guštala prčkajući po vrtu, trave ima koliko voliš |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe nije nikad loše. Ima uvijek nešto lijepo,nešto zanimljivo...I stalno ti nešto cvjeta..
![]() A vidiš malo i ti božićni kaktusi se lijepo ponašaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
a mi možemo samo maštati kada će kod nas da se zazeleni i zašareni u vrtu, ali počelo je odbrojavanje danas je i kod mene bio lijep dan pa sam malo virnula što ima ispod lišća koje sam nanijela na lijehu i bogami narcisi već izbijaju iz zemlje, samo da ponovo ne zapada snijeg .
![]() Uploaded with ImageShack.us evo za tebe jedne lijepe maćuhice ali vezene |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo došla ja doma pa kako ne vidim što je u mom vrtu, došla malo do tebe i mogu ti reči proljeće je tu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno cvijece , kad cu ja opet u HR da nesto napravim !? Ah , Otok , lijepo je kod tebe !
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno kod tebe u odnosu na kod mene
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Rascvijetano i bujno kao i uvijek
![]() ![]() ![]() ![]() Jedno pitanjce, mačuhice su možda viseće? |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nahranimo dušice u tvom vrteku na biljkicama a ti nam još zahvaljuješ, pa mi trebamo zahvaliti tebi što nesebično daješ pogled na tu ljepotu!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lijep pozdrav svima, a Floramye - tebi dobrodošlica.
Lora - maćuhice nisu viseće, ali su mini, imam i nešto onih većih, ali ove mini su mi se lani pokazale izdržljivije |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mnogi od nas će se cvijeću veseliti tek kroz koji mjesec, do tada, srećom, možemo uživati u tvom vrtu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |