Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 254255256257258 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:19
Aaaaaj Fiki kakve su to  sad tužaljke? Cry
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 10:22
Gdje ste povrtlarci, evo i danas kuham    

za vas.....EmbarrassedHeartHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 10:37
Pijem !
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 23:50

Da li se netko susreo s   ovom lijepom  biljkom?......Možda ćete misliti da vas zezam, no nije tako.....
  Evo što sam upravo saznala o njoj...SmileSmile

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 00:02
Ja  nikad vidila istu,a sva priroda je carobna.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 00:06
I ja sam čitala o toj biljci nema dugo, super jesamo ispravno se zove..Psychotria Elata , baš bi je rado imala.

3 loai cây th?n k? bi?t b?t chu?c con ngu?i 3
ima i cvijetiče kad bude odrasla biljka.
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 05:34
Wiz, imamo isto mišljenje i ja bih je  rado imala....EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 12:23

Poslužite se, još su tople! EmbarrassedHeart

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 13:56
To tvoja slika,mmmmSmile

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 13:59
Nije Pustilka, posuđena je....LOLLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 14:01
Hehe ja mislila tvoje.

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:00
malo sam navratila.vidim društvo gotovo isto.ništa se tu ne radi.ispijaju se kave,kafe,grafe i još štošta,a bašće čekaju.ajmo motiku u ruke i kopati ....smile161
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:02
Heheheh dobro si primijetila Ajama,pa gdje si ti nama ovdje nedostajes.Kkako danima ove kise "ljevaju" moralo se camiit po kuci i netu,premokro je da se sta radi vani.Jel kod tebe sve posijano?
I da jeisl vidila kkao sve tepamo kafi Big smile

Seneka
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:11
ma ja ti kopam i po blatu samo da se ne dangubi Big smile.i kod mene je mokro,ali stvarno kopam-prekopavam nekakve zapuštene djelove dvorišta koji se nebi ni mogli po suhom.iza zgrada imam prostora do ograde.kakva je tu krasna zemlja.odmorena.smislila sam da tu mora rasti nešto od povrća.moji kažu da nisam normalna,ali ne mogu ja mirovati dok sve ne bude kako ja želim.vjerojatno bi netko mlađi i jaći to u jednom danu napravio,ali ja to već danima radim.smile46
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:21
I ja plijevim travurinu koju nema sanse da bih iscupala rucno da nije ove katastrofe od kisa.Pa sam tako jedno brdasce ocerupala i napravila sebi mjesta za neko cvjece i bilje.Jedino sto se ne moze kopati sve se lijepi za motiku i obucu.Rad je odmor,ovo sjedenje je smor Confused

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:42
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

malo sam navratila.vidim društvo gotovo isto.ništa se tu ne radi.ispijaju se kave,kafe,grafe i još štošta,a bašće čekaju.ajmo motiku u ruke i kopati ....smile161

Ajama, a za čega drugo će kafić služiti nego za kave, kafe i grafe.....pa nećemo valjda motike nositi u kafić....LOLLOLLOL
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 21:50
sad bi moja baka rekla-nije ženama mjesto u birtiji.žena ima drugog posla,šiti,krpati,kuhati LOLLOL,ali motika može ostati pred vratima kao nekad bicikl.zamisli da postave stalke za motike..smile195,joj što sam luda.tako stara a tako šašava
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 22:00
smile96smile96 Ma jooooj draga, nemoj tako govoriti o sebi, jer luda sigurno nisi, a šašavica sam i ja.....Bolje da mi se netko i nasmije, nego da mora plakati zbog mene....SmileSmile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 22:02
A ovo s motikama, moram priznati da ti je to jako dobra ideja!smile156Motike na stalku  ispred birtije umjesto bicikla! smile141smile96
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 22:07
pa ti sad reci da nisam šašava

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 254255256257258 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,969 sekundi.