Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 254255256257258 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 09:22
Došla sam malo napuniti baterije jer sam očekivala kod tebe puno boje i miline. ali rascvetana forzicija me je zapanjila! Mi moramo narezati grane i unijeti u kuću da se rascvatu za Cvjetnicu a kod tebe je sva u scatu sad!!!
Ili nisam dobro vidjela, možda nije forzicija?
Pozdrav ti Lantana iz bijelog Karlovca smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 09:40
Nadam se da bura nije napravila veliku stetu.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 10:39
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Evo me nakon nekoliko dana umora. U hotelima gostiju sve manje, a mi imamo posla sve više Wink.

Nasmijala sam se Otok na tvoj post LOL, baš je glava u balunu...

Natalija moji ostiči su ocvali, samo onaj bijeli ima još pokoji cvijet, onda opet procvjetaju na jesen, mislim da si dobro učinila što si ih posadila u zemlju.

Misty interesantan je i pitar i okvir, ja volim tako neobične pitare.

Mira Wink
Niho najvažnije je da si dobro smile71, za spisak ćemo lako LOL

Anči ma ništa im ne radim i one koje su u zemlji su velike i rascvjetane, a ova jedna u pitaru nikako da krene.

Mini danas samo malo slikala lantane baš su se raširile i rascvjetale.

Mari neznam točno koje je boje, ali mislim ova narančasto crvena.

Misty samo da se primi i preživi prvu zimu.

Flavia agapanthusi su u pupoljcima.

Gio, Sara, Lora, Mari, Mali kaktus, Bergenia, Stefi, Triša, Medvjed, Springy, Magnolia, Kamilica, Anči hvala vam svima smile79, baš mi je falio forum ovih dana, ali jednostavno nije bilo vremena.

Danas sam poslije neke kišice slikala malo pa evo par friških slika

Mini evo malo lantana

Moja mala ruselia

Jedan nepoznati cvjetić, nema lišća, samo stabljika i cvjetići

Mala kamenjarka koju mi je poslala Horti se oporavila i procvala

... i Hortina astilba

... idu i liatrisi

ova hauchera cvate već dva mjeseca

Pasiflora je puna cvjetova

plete se oko juke

... stvarno su ljepotice

ruža poslije kiše

Bugenvilia je puna brakteja, ne vide se listovi

Cikas ima mlade listove

a na ovoj su još mali

Nihin oleandar je ozdravio i ponovno cvate

... bila sam kod susjede, slikati njene apartmane i morala sam slikati padinu, koliko je samo izraslo u zadnjih par godina, ovo je sve bilo kamenje i korov

smile211razmisljam sto uopce reci, a sto dosad nije receno o tvom vrtu ,ostavila si me bez rijeci i daha , mogu samo reci hvala ti sto si mi ugrijala dusu u ovo hladno dopodne i puno te pozdravljam iz Slavonije!smile169

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 12:55
Prekrasni cvjetići sa kapima kiše koje im daju voštani izgled!
Lantane... ko iz snova!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 22:11
Božansteveno .nemam riječi ma stvarno si Kraljicaaaaaaaa------lantane su ma predivne a za ostalo nečću ništa reća samo zadnja slika mi je naveliko vratila jako lijepe uspomene i hvala ti na tomesmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 00:09
Otok LOL da znaš da ovi mršaviji imaju manji otpor, pa i nisam baš sigurna...

Miro brzo je došla i brzo otišla, danas je bilo dobro, malo je samo obrijala ruže, a ostalo smo uspjeli pokupiti.

Moon hvala

Misty ali zato bura sve raščisti, danas se na Hvaru vide stabla Wink

Antonija, mi smo navikli, ali bome kad dođu kontinentalci nije im baš svejedno.

Horti svaki se dan tebe sjetim, ona tvoja verbena još cvjeta i svaki put kad prođem pored nje kažem gazdarica bi bila ponosna da te vidi, jedino mi je onaj šarenolisni sedum nestao, je li to normalno, pa opet naraste ili..
Ono nije forzicija nego šipak (nar) kojemu je lišće požutilo, a iz njega je "žuta" senecio a. I tebi pozdrav iz sunčanog Bola smile78
Gio, nije, već su biljke navikle, ali je puhalo jako, jako...

Enrikova nona drago mi je da si me došla posjetiti, dobrodošla,  ovih dana sam puno radila pa nisam baš u tijeku, ali nadoknadit ću ja to. I ja sam nona jednog Roka, pa eto none smo i volimo cvijeće i pa ćemo se družiti na CIF-u smile73

Lovro hvala.

Niho Bogu fala, ma di si se ti sakrila, čim je zima ti u kuću. Lantane još cvatu, a tvoj grčki je imao cvijet sve do prošle sedmice, čuvam ga ko oko u glavi. smile78
Već mi pada glava idem spat, sutra ne radim, još sljedeći tjedan i godišnji, pa se i vidimo (barem s nekima) drage moje forumašice.
Samo jedna sličica list ukrasnog maka u makro izvedbi

život je more
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 00:36
Draga Lantana , ovdje na ovom sjeveru DE , na led pada kisa kao luda ! Tvoje slikice mi daju nadu da ce opet doci lijepo razvjetano vrijeme ! Hvala ti !   smile79
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 09:25
ove ponovljene slike su mi popravile raspoloženje!naročito su lantane ostavile veseli dojam!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 11:58
Lantanče, jesu stolci na broju? Vi bi sa susjedima tako mogli i mijenjati -  kome štpo bura donese, kod njega ostane - i tako u krug Smile : stalno bi imali novi namještaj i razmještaj!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 13:11
Predivno je kod tebe kao i uvijek, uh što bih dala za ovu tvoju klimu i padinu...sve je već rečeno pa da se ne ponavljam sa nestrpljenjem te očekujemo smile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 23:36
enrikova nona,hvala ti sto si ponovila ove slike,bas sam uzivala,sve je predivno,al narandzasta lantana mi je vrh
Lantana kad se odmoris uslikaj nam tu ljepotu pa da uzivamo
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 23:54
Gute Fee šaljem ti puno sunca i mirisa mora, barem preko slika LOL

Antonija sad ih je bura malo ofurila, one u zavjetrini su još dobre. ali kod mene je isto zahladilo, jutros je u kamenici bilo leda, ali je onda izašlo sunce.

Anaida dobra ti je ideja, samo ja sam na najvišoj točki i od mene samo nosi, a ništa ne donosi, stol od 50 kg  se slomio i iskrivio, nismo očekivali tako jaku buru.Wink

Gio draga, bila sam jučer ispred hotela, cvatu kao da je proljeće, skroz su u zavjetrini, slikat ću kad idem.smile78

Bromi znaš koliko ja puta pomislim da ti tu živiš to bi bio botanički vrt. Vidimo se uskoro, nadam se da ništa neće pokvariti plan. smile78

Nisam baš ovih dana bila aktivna, samo posao i po kući, ali danas me gospon Lantan obradovao sa čak dva cvijeta i odmah mi je dalo volju

božićna zvijezda

i ovu malu slatku božikovinu

Onda sam ja malo ukrasila ovaj rebrni svječnjak

i napravila ovaj mali aranžman, na kori od nekog drveta, ruže je bura otkinula pa su i one tu, i baš su se dobro uklopile

Ove godine je po onoj izreci maje je više, sve minimalistički LOL

život je more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 00:03

g.Lantan je zaslužio , a i ti za ove krasne aranžmane

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 02:43
Lantana draga, lijepe si poklone dobila, posebna mi je božikovina, sa prekrasnim šarenim listovima...WinkWinkClap
sutra je novi dan
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 05:11
Prekrasni pokloni, a aranžmani baš po mome guštu smile141
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 05:22
Božikovina je zbilja preslatka!
A ovaj aranžman od živog cvijeća uistinu prelijep, bravo!!!!

Time is something you can never get back..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 07:27

Gledala sam ove nove slike s "uauuu". Prvo ono lišće ukrasnog maka s kapima vode. Umjetička fotografija.

A onda slike božićnih aranžmanaThumbs%20Up. Ne znam koji je ljepši. Oni s ukrasima ili sama božikovina ili.... Prekrasno! ClapClapClap

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 08:30
Došla sam se malo ugrijati,a ti veliš da je u kamenici led.Stern%20Smile

Meni je snijega i leda za ovu zimu dosta,a tek je počela.

Bravo za gosp.Lantana,zna kako raspoložiti gospođu Lantanu.Clap

Aražman si lijepo složila,čak i ružice imaš.Tongue

I ja se nadam da ću te ovu zimu upuznati.Tongue
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 08:40
Bravo za gospon Lantana Clap ( dobro smo  izdresirale te naše gospone LOL, tu i tamo se ipak sjete što nam je bitno u životu Wink).
Ove "instalacije" (to mi je tak in riječ Approve LOL) su mi super,pogotovo prva !
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 11:47
Simboli blagdana su tu - božikovina i božićna zvijezda, aranžmani prelijepi, led u kamenici, godišnji odmor na vidiku - eto sve je spremno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 254255256257258 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.