Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 254255256257258 370> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Došla sam malo napuniti baterije jer sam očekivala kod tebe puno boje i miline. ali rascvetana forzicija me je zapanjila! Mi moramo narezati grane i unijeti u kuću da se rascvatu za Cvjetnicu a kod tebe je sva u scatu sad!!!
Ili nisam dobro vidjela, možda nije forzicija?
Pozdrav ti Lantana iz bijelog Karlovca
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nadam se da bura nije napravila veliku stetu.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasni cvjetići sa kapima kiše koje im daju voštani izgled!
Lantane... ko iz snova!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Božansteveno .nemam riječi ma stvarno si Kraljicaaaaaaaa------lantane su ma predivne a za ostalo nečću ništa reća samo zadnja slika mi je naveliko vratila jako lijepe uspomene i hvala ti na tome
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok
![]() Miro brzo je došla i brzo otišla, danas je bilo dobro, malo je samo obrijala ruže, a ostalo smo uspjeli pokupiti. Moon hvala Misty ali zato bura sve raščisti, danas se na Hvaru vide stabla ![]() Antonija, mi smo navikli, ali bome kad dođu kontinentalci nije im baš svejedno. Horti svaki se dan tebe sjetim, ona tvoja verbena još cvjeta i svaki put kad prođem pored nje kažem gazdarica bi bila ponosna da te vidi, jedino mi je onaj šarenolisni sedum nestao, je li to normalno, pa opet naraste ili.. Ono nije forzicija nego šipak (nar) kojemu je lišće požutilo, a iz njega je "žuta" senecio a. I tebi pozdrav iz sunčanog Bola ![]() Gio, nije, već su biljke navikle, ali je puhalo jako, jako... Enrikova nona drago mi je da si me došla posjetiti, dobrodošla, ovih dana sam puno radila pa nisam baš u tijeku, ali nadoknadit ću ja to. I ja sam nona jednog Roka, pa eto none smo i volimo cvijeće i pa ćemo se družiti na CIF-u ![]() Lovro hvala. Niho Bogu fala, ma di si se ti sakrila, čim je zima ti u kuću. Lantane još cvatu, a tvoj grčki je imao cvijet sve do prošle sedmice, čuvam ga ko oko u glavi. ![]() Već mi pada glava idem spat, sutra ne radim, još sljedeći tjedan i godišnji, pa se i vidimo (barem s nekima) drage moje forumašice. Samo jedna sličica list ukrasnog maka u makro izvedbi ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Lantana , ovdje na ovom sjeveru DE , na led pada kisa kao luda ! Tvoje slikice mi daju nadu da ce opet doci lijepo razvjetano vrijeme ! Hvala ti !
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ove ponovljene slike su mi popravile raspoloženje!naročito su lantane ostavile veseli dojam!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanče, jesu stolci na broju? Vi bi sa susjedima tako mogli i mijenjati - kome štpo bura donese, kod njega ostane - i tako u krug
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Predivno je kod tebe kao i uvijek, uh što bih dala za ovu tvoju klimu i padinu...sve je već rečeno pa da se ne ponavljam sa nestrpljenjem te očekujemo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
enrikova nona,hvala ti sto si ponovila ove slike,bas sam uzivala,sve je predivno,al narandzasta lantana mi je vrh
![]() Lantana kad se odmoris uslikaj nam tu ljepotu pa da uzivamo ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Gute Fee šaljem ti puno sunca i mirisa mora, barem preko slika
![]() Antonija sad ih je bura malo ofurila, one u zavjetrini su još dobre. ali kod mene je isto zahladilo, jutros je u kamenici bilo leda, ali je onda izašlo sunce. Anaida dobra ti je ideja, samo ja sam na najvišoj točki i od mene samo nosi, a ništa ne donosi, stol od 50 kg se slomio i iskrivio, nismo očekivali tako jaku buru. ![]() Gio draga, bila sam jučer ispred hotela, cvatu kao da je proljeće, skroz su u zavjetrini, slikat ću kad idem. ![]() Bromi znaš koliko ja puta pomislim da ti tu živiš to bi bio botanički vrt. Vidimo se uskoro, nadam se da ništa neće pokvariti plan. ![]() Nisam baš ovih dana bila aktivna, samo posao i po kući, ali danas me gospon Lantan obradovao sa čak dva cvijeta i odmah mi je dalo volju božićna zvijezda ![]() i ovu malu slatku božikovinu ![]() ![]() Onda sam ja malo ukrasila ovaj rebrni svječnjak ![]() ![]() i napravila ovaj mali aranžman, na kori od nekog drveta, ruže je bura otkinula pa su i one tu, i baš su se dobro uklopile ![]() Ove godine je po onoj izreci maje je više, sve minimalistički ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
g.Lantan je zaslužio |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lantana draga, lijepe si poklone dobila, posebna mi je božikovina, sa prekrasnim šarenim listovima...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Prekrasni pokloni, a aranžmani baš po mome guštu
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Božikovina je zbilja preslatka!
A ovaj aranžman od živog cvijeća uistinu prelijep, bravo!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gledala sam ove nove slike s "uauuu". Prvo ono lišće ukrasnog maka s kapima vode. Umjetička fotografija. A onda slike božićnih aranžmana |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla sam se malo ugrijati,a ti veliš da je u kamenici led.
![]() Meni je snijega i leda za ovu zimu dosta,a tek je počela.
Bravo za gosp.Lantana,zna kako raspoložiti gospođu Lantanu.
![]() Aražman si lijepo složila,čak i ružice imaš.
![]() I ja se nadam da ću te ovu zimu upuznati.
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bravo za gospon Lantana
![]() ![]() ![]() Ove "instalacije" (to mi je tak in riječ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Simboli blagdana su tu - božikovina i božićna zvijezda, aranžmani prelijepi, led u kamenici, godišnji odmor na vidiku - eto sve je spremno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 254255256257258 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |