Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 253254255256257 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 21:47
smile142mozel meni kafa Big smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 21:49
Ma može...LOLLOL
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 21:50

Evo jedna turska, može?SmileSmile

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 21:52
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

sto volim viditi zrna kafe,priej sma ih volila jesti,osjetiti onaj miris kafe u zrnu u ustima hehe.LOL

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 21:53

Evo jedna turska, može?SmileSmile

ma moze samo da mirise na finu kafu,a ne kao neke vrste da se izbljuvas kakve su gorke.SleepyShocked

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:00
Pustilka moja, većinom i jest sami šljam od kave.......Cry gdje je ona fina kava od čijeg jakog mirisa boli glava....a zrna kave i ja obožavam.....smile84
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:06

Pustilka moja, većinom i jest sami šljam od kave.......Cry gdje je ona fina kava od čijeg jakog mirisa boli glava....a 
Istina je d anema vise one prave kafe,sve nesto miejsaju sa kestenom,kikirikijem,cime ne.prije kad se przi vani kafa u šišu ili u kuci pa otvoris prozor to na kilometar mirise.sad dok je zakuhas i ne priblizis nosu ne "cujes"miris.Confused

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:12
Gledam jedna danas sadi mrkvu i persun nanovo nisu joj nikli.Na ovoj Bozijoj kisi d ankom nije niklo ne mogu d avjerujem! I gledam ja ona posija,debelim slojem zagrni preko onako njeznog i sitnog smejnja,ja zinula kad podje zena gacati po redu gdje je posijala,reko zasto to,kaze tako treba.Mislim se nici ce ti bas,ni krompir ti ne bi uspio tu niknuti nagacano tlo ko beton.smile96

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:18
  Nisam ti rekla za kavenog imitatora prženi grašak slovi na prvom mjestu!smile96 Otuda sva gorčina u svim tim morima raznih vrsta kave, a sve s udjelom prženog graška ili možda negdje i prženog kukuruza, soje...OuchOuchThumbs Down
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:20
A to što kažeš za tu ženu, vjerojatno je kupila staro sjeme, kakvo se često može naći u prodaji, samo se prepakira i udari novi datum, a naivni narod nek sije i nek se pita što je kad sjeme ne nikneAngry....AngryThumbs Down
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:22

Nisam ti rekla za kavenog imitatora prženi grašak slovi na prvom mjestu!smile96 Otuda sva gorčina u svim tim morima raznih vrsta kave, a sve s udjelom prženog graška ili možda negdje i prženog kukuruza, soje...OuchOuchThumbs Down
Haaaj omrazit ces mi kafu smile196LOL

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:24
Nije bona,sjeme isto kao sto sam ja sijala,plus sad joj moja mama dala sto joj ostalo od sjetve koja ej nikla.Dzaba sve to kad je ona utapala,poravnala fol,a tako samo zabetonirala tlo jadnoj mrkvici i persunu.LOL

A to što kažeš za tu ženu, vjerojatno je kupila staro sjeme, kakvo se često može naći u prodaji, samo se prepakira i udari novi datum, a naivni narod nek sije i nek se pita što je kad sjeme ne nikneAngry....AngryThumbs Down

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:25
Omraziti ili ne, ta priča s kavom je istinita.......već sam odavno čula za to....a i vidila na Tv-u...UnhappyThumbs Down
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:26

Nego bolje pustimo priču o kavi, idemo naći jednu pravu.. Evo je......LOLLOLLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:29
Vjerujem ti jer sma i ja davno cula da ubacuju jeftinije zrnevlje da pojacaju masu kafi grr.Jos samo da lecu pocnu ubaciit okus ima da izludi Big smile

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:31
Prženi grah!   smile96smile96 Onda će biti grava, a ne kava! smile156
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:32
..Ili grafa? smile156
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:33
smile195grava.Ja nigdje ne pijem kafu,ne mogu svakakvog mirisa,a ne oholim se,nego dzaba mi je piti,kad moram cim dodjem kuci sebi kuhati nanovo.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 22:33
LOLLOL

..Ili grafa? smile156

Seneka
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 23:18
Tužne uspomene

Nema više 
Stare, 
Drage sreće 
Kao da šapuću 
Upaljene 
Svijeće. 
Večeras ih 
Na groblju 
Na tisuće ima 
I puno toga 
Govore