Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1 251252253254255 282> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek se iznova ponavljam ! Predivno ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovog predivnog vrta ne mogu se nagledati, neznam kako Vam uspjeva biti tako sve savršeno, i bujno i prekrasno. Vaš vrt je divota.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šetam već par dana,a gazdarica ni da proviri i pozove na kavicu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toliko je toga rečeno o tvom vrtu, ovom prigodom samo ću mahnuti i tebi i tvom vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
miska zvjezdica lucy Hvala vam! |
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Svaki put kad sam na forumu šetam tvojim vrtom, ne javim se, dolazim u tišini i uživam jer ne mogu opisati riječima tu ljepotu.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
...svaki put kada pogledam već viđenu fotku vrta uvijek me oduševi neki novi detalj, neka sitnica koja vrt čini neponovljivim, neka izmaglica koja vrt čini zagonetnim, neki orošeni sedum koji vrt čini još raskošnijim...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon duuugo vremena, evo me napokon tu.
Mogu samo reči, koliko ljepote se nalazi u ovim tvojim slikama. A prosenjak, ma oborio me sa stolice, kako sam samo lijep. Neka se drugi cvjetići ne uvrede ali on je najlijepši. Savršen je. Velika |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa
Retriver Sara Karli |
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ananas kadulja (Salvia Elegans)
Puzavi aster Snow Flurry |
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
obilazim a ne javljam se jer da dođem u tvoj vrt mogla bi satima obilaziti lagano korak pa stani pa gledaj i uzdiši bez riječi hvala na ovoj virtualnoj lipoti ali obilazim ja i razabirem i milujem tvoje carstvo i ovako
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetam polako mirno i čekam zvjezdanima obojani vrt.
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lespedeza
anemona japonica |
|
|
Odgovori | Stranica <1 251252253254255 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |