Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1 249250251252253 282> |
Korisnik | |
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga moja, prošlo je puuuno vremena od kad sam se zadnji put javila. Obaveze uzimaju svoj danak, pa dani bježe bez kontrole. Zaboravila sam koja je ljepota za dušu gledati ove slikice, falilo mi je to... Al ti si svaki dan oko mene, svo tvoje cvijeće u mom vrtu raste, buja, i uljepsava dane :)
Šaljem ti veliki pozdrav, barem ovako, barem na brzaka. |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Helena!
Ne mogu ti opisati koliko sam sretna što si se javila! Sretna sam i zbog cvijeća a najviše zbog one miće, miće ružice koja samo raste bez brige i pameti! Evo je, kod mene opet procvjetala! |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam dok čekam unuka i pijem kavicu...Divno ti je u vrtu draga Slavujčice |
|
Rijeka
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvoj vrt redovito dolazim po dnevnu dozu inspiracije..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Tvoj vrt je kao da gledam Alana Tichmarsha svaki dan u 15,30
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misliš na ovoga Alana! Hvala ti korijenko! Velika mi je čast, iako znam da nisam, i nikada neću biti posebna i puna znanja kao Alan. Ostavljam ti buket pun sunca! |
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno je u tvojem vrtu ! Koje boje , koje zelenilo ! Meni su bas danas rekli na telefon da je u Zagorju od sunca sve izgorilo .
Uzivam gledati tvoje cvijece ! Koliko je tamo doma bilo premalo kise toliko smo je mi ovdje imali previse ! |
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno me nije jako dugo bilo....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
čudesna priča se nastavlja koliko vrsta salvija ciklame ružice i Alan se savršeno uklapa
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee
JosipaNu Mari |
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepote moj boze...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno.... Prekrasne, zdrave biljke očaravaju svojim cvjetićima Anemone su pokazale prve cvjetiće. Jako lijepo.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe kao da nije bila vručina.ima li tvoja suzana sjemenke.kod moje se ne zameću.valjda su se pčelice uljenile
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica <1 249250251252253 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |