Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 248249250251252 272> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka ti se sve kockice okrenu na šestice
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, Anaida, Otok - i vi ste dio moje male priče
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako malo šećem po forumu nisam ni prmijetila da slaviš trogodišnjicu. E pa velike, velike čestitke i hvala ti što sam te upoznala
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je lijepo rečeno i ja ću samo citirati: Prekrasno i slike i tekst!
Sretna forumska trogodišnjica!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek rado navratim kod tebe...
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretne tri godine foruma i još puno godina ti želim
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretne ti tri godine, još se puno godina družili svi skupa!
lijepo si napisala i podkrijepila slikicama! bravo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene generacijo da ti čestitam i zahvalim na ljepom druženju ove tri godine. Uvijek se rado sjetim prvog paketa hoye i alstroemeria, one su više od uspomene
|
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovako lijepom druženju, vrijeme samo proleti.... i meni je bilo krajem osmog 3 godine. Dugo te nisam vidjela |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorić - ponekad nisu potrebne riječi . Hvala i tebi za svaki lijepi trenutak.
Miro, enrikova nona - baš ste me obradovale! Proljeće, tebe volim sresti i "onako sa strane ulice" . Antonija i Lantana vi ste mi dašak onog opimizma sa juga. Zato vas volim! Korijenko - nedostaješ mi. Željela sam ti prije par dana navratiti, ali se nisam najavila pa mi je bilo malo bez veze ... Vidjet ćemo se - ima dana! |
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kasnim,ali cestitam od
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prolete te godine draga hoya! A naši vrtovi najbolje "pričaju" kako se sezone mijenjaju, malo spavaju pod bijelim pokrivačem, razbude ih visibabe, cvijeće požuri rasti, sve se zašareni! Pod toplim suncem sve se nekako uspori, jesen pozlati vrtove, zamirišu krizanteme i godina postane sjećanje.. Za tvoje tri, za sve užitke u tvom vrtu |
|
Time is something you can never get back..
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da će se kockice dobro posložiti,a do tada uživam u ovoj lijepoj slici
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gio, u ove tri godine barem pola vremena razmišljam o mojoj biljci koju silno želim vidjeti rascvjetanu u tvom vrtu.
Misty, hvala ti za predivna buđenja
Mali kaktus, hvala ti. Ovo je proljetna slika. Danas je to potpuno dugačije. Da mi je barem cijeli život proljeće!
|
|
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya, prekrasna ti je tvoja igra listova: prekrasno kombinirane šare u prekrasnim posudama!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Lovro. Malo se igram. Nekad uspije, nekad ne
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno i naravno - čestitam
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulovila si tri godine i otišla na odmor?
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjećam se naših prvih druženja, tvojih savjeta, tvojeg nesebičnog djeljenja biljaka i tvojih delicija, pa i ostalih potrepština za naše vrtove, zbilja si dobra duša ovog foruma i iskreno mi je žao što nemaš malo više vremena za naše kavice, no vjerujem da ćemo te još ove godine vidjeti na nekoj bar brzinskoj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 248249250251252 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |