Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 35> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Retriver Sara, hvala ti puno draga! Veseli me što si zavirila u moj vrtek!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
@Kaktus
![]() Rajski vrtovi
![]() hvala vam puno na divnim riječima, svaki cvjetić me puno veseli, jako mi je drago da vam se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Jako nam se sviđaju
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepe slike buđenja, jedna ljepša od druge
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
divne slikice Temzi
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
@kaktus, Arčik, Moon, Nisa, puuuuuno vam hvala drage moje...jako me veseli što navraćate u moj vrtek!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasno buđenje tvoga vrta...
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divno je proljeće u tvom vrtu. Nakon duge zime, hladnih i tmurnih dana, namrgođenog neba i oštrog vjetra divno je vidjeti prve proljetnice, od onih bijelih do obojanih u svim bojama. Uživaj u njima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Dok čekamo nove slikice, samo da se javim da sam bila opet tu...
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Vila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Saxifraga arendsii
![]() Muscari armeniacum
![]() Forzicia
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pulmonaria officinalis-Plućnjak
![]() ![]() Bergenia
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...pa da predstavim i svoje lijepe Narcise
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...malo Tulipana, prvi se otvore crveni...
![]() Vinca
![]() Kukurijek
![]() Mahonia...tako zanosno miriše...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jetrenka
![]() ![]() Potočnice...(Miškice hvala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Kameni cvijet se zarumenio ugledavši sunce
![]() ![]() Tratinčice...ovo su mješanke običnih i kultiviranih...baš su mi medene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aubretia-jastučac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
opet se moram oglasiti, jako lijepe slike, mahonija mi je divna
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |