Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 126>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2013 u 10:18
Leona,tvoje biljke krase mnoge domove u celoj Srbiji,a i sire. Pouzdano znam da si obradovala i usrecila mnoge ljude svojim biljkama i semenjem koje si delila tako nesebicno. Imas veliko srce i dusu ,i prava je sreca imati tebe za prijatelja.
Da ne duzim dalje,nego slike na sunce,svaka tvoja slika je prava blagodet za nas,obicne smrtnike!Pozdrav!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alexandra5 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alexandra5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2013 u 11:45
zavirujem i ja cesto....mada na brzaka...posla uvjek...alu svaki put sa uzivanjem setam i razgledam

ps: kasija klijala...eritrinu jos cekam...a i ostalo posijano....
pa da znas da ce i ovdje u B.Luci moje dvoriste da krase tvoje preljepe biljcice
a Cestrum el. pravi ukras mog prozora kai i ja nestrpljivo ceka proljece
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2013 u 13:51
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Leona,tvoje biljke krase mnoge domove u celoj Srbiji,a i sire. Pouzdano znam da si obradovala i usrecila mnoge ljude svojim biljkama i semenjem koje si delila tako nesebicno. Imas veliko srce i dusu ,i prava je sreca imati tebe za prijatelja.
Da ne duzim dalje,nego slike na sunce,svaka tvoja slika je prava blagodet za nas,obicne smrtnike!Pozdrav!!!

Potpisujem i potvrđujem svako slovce a uzgred i da se pohvalim dragoj Leoni da sam počela sa sejanjem semenčica koje mi je poslala
I reznice hibića super napreduju
Veliki pozdrav
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2013 u 16:59
i ja se draga radujem biljkicama koje sam od tebe dobila,ali i od drugih dragih naših cvjetoljubaca,ma ko bi sve popamtio od koga sam sve dobila,no zato i jesmo tu da jedna drugu obradujemo,a tvoje biljkice su zaista super,uživanje je šetkak kroz tvoj raj od biljkica smile79
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2013 u 17:32
Opet malo kasnim, raskoš boja a nadasve sličica jutarnjeg neba išarana tragovima aviona, prava profi slikaThumbs%20Up
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 07:55

Uh,Wanesa,znam da me volisLOLLOLLOL,hvala tebi draga moja,volim biljke volim ljude,zato i delim ono sto imam, nesebicno,i uvek cu.smile72
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 07:58
Originalno poslano od člana alexandra5 alexandra5 napisao:

zavirujem i ja cesto....mada na brzaka...posla uvjek...alu svaki put sa uzivanjem setam i razgledam

ps: kasija klijala...eritrinu jos cekam...a i ostalo posijano....
pa da znas da ce i ovdje u B.Luci moje dvoriste da krase tvoje preljepe biljcice
a Cestrum el. pravi ukras mog prozora kai i ja nestrpljivo ceka proljece

Alexandrasmile79hvala,pa zbog toga smo ovde da podelimo to sto imamo.
Ako nesto ne uspe repriza uvek ....
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 08:00
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Potpisujem i potvrđujem svako slovce a uzgred i da se pohvalim dragoj Leoni da sam počela sa sejanjem semenčica koje mi je poslala
I reznice hibića super napreduju
Veliki pozdrav

Beti,draga,smile81,svaka rec bi bila suvisna...
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 08:10
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Opet malo kasnim, raskoš boja a nadasve sličica jutarnjeg neba išarana tragovima aviona, prava profi slikaThumbs%20Up

Aralija,kako kasnoLOL,nikad nije kasno ,kad mi svaka poseta izmami osmeh to mora da znaci nesto drugo a ne kasno....hvala ti na poseti i uvek se veselim svacijem dolaskusmile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 08:20
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

i ja se draga radujem biljkicama koje sam od tebe dobila,ali i od drugih dragih naših cvjetoljubaca,ma ko bi sve popamtio od koga sam sve dobila,no zato i jesmo tu da jedna drugu obradujemo,a tvoje biljkice su zaista super,uživanje je šetkak kroz tvoj raj od biljkica smile79

Tako je draga Sarajka,to nam je zajednicka ljubav,i ja tvoje biljkice pazim i mazim jer zamisljam nekoga umesto njihsmile156smile79
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 20:26
Slike na sunce Leona, nemoj da badava svako malo zavirujem u tvoj preljepi vrt!!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 09:17
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Slike na sunce Leona, nemoj da badava svako malo zavirujem u tvoj preljepi vrt!!

Tikvic,draga,bez molbe,idem da slikam novocvetalo,a tebi hvala na takvim recima.smile79
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 09:44
I ja očekujem tvoje predivno cvijeće smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 10:53
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

I ja očekujem tvoje predivno cvijeće smile79

Jaco,radujem se tvojoj poseti,i evo obecavam danas nove slike...smile79
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 12:57
I ja također očekujem nove slike
Na vrh
alexandra5 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alexandra5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 14:39
eee ajde dosta obecanja....slike na ekran...a da gledamo smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 16:50
Kamelia ,Alexndra ,hvala na poseti i evo moram da vas poslusam.smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 16:52
               Evo malo cvetnica iz 2013

Azaleja

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 16:54

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 16:57
                 Bozicni kaktus malo kasni...ali nikad nije kasno

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.